הבויז בטלוויזיה

../images/Emo24.gifספיר קנפו פה?

הייי אני חדשה פה קוראים לי מורן....חולה על דמוש. ספיר קנפו פה?

יה מורנוש??????.

אני בשוק מה את עושה פה אני תמיד פה ברור לא נוטשת אותם איזה קטעים איתך מורן חחחחחחח שווה לך להיכנס יש פה בנות אחלההה חבל על הזמן לא תרצי לצאת.... מקווה שתשתלבי מהר דרך אגב בנות זאת בת דודה שלי תכירו אותה ביוש אוהבת אתוכים

../images/Emo41.gifהבויז יהיו שוב בערוץ הילדים ../images/Emo41.gif

לפי מה שהבנתי בשעה שבעע תראווו אני ינסה להקליט עם מצלמהה אז כ ו ל ם לראותת ואת שרון חחח

TOUSH

New member
../images/Emo95.gifערוץ הילדים המקום האמיתי../images/Emo70.gif

כל החויוות והדיבורים על האירוח של הבנים בערוץ בילדים לכאן

האירוח ....

קצת מבאס אותי שהרעיון של אחי לא זכה ... הם כתבו רעיון להיכנס לבריכה של קולה .. אבל לא נורא שהם לא זכו אבל היום בכיתי מול הטלויזיה כי התבאסתי שלא בחרו את אחי אבל אני גם פוחדת שאני לא אראה ת'בויז כי כל ההופעות שלהם או הלא יודעת מה רחוק מאוד מהבית שלי ...

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifהסיפור שלי בערוץ הילדים../images/Emo3.gif

טוב אז ככה..: אני כזה הולכת לאולפן עם 4 שלטים לפחות! חח.. הבאתי איתי עוד 4 חברות אז אני באולפן שמה בפנים הוא קטן פיצקי פחחדדדדד... חחחחחח... עכשיו... שהבויז באו לאולפן אני כזה מתחילה לצרוח חבל על הזמן!! בחיים שלי לא פגשתי אותם... ראו אותי בטלויזיה (מי שראתה אני הייתי עם סרט על השיער בצבע וורוד דק והיה לי שלט עם תמונה של אושיייייייי!! אז פסדר אחרי שהם יצאו מישם (מהאולפן) קוראים לי.. אומרים לי:ספיר אני עושה לה כע? היא אומרת לי את אחת מהמעריצות של הגיים בויז אני אומרת לה כעע אז היא כזה אומרת לי.. טוב אז זהו.. כאילו את צ'כה לצאת כי נגמר השידור עם הבויז אז אני עושה לה אבל בני דודים שלי קטנים שם לבד בכיתה ב' וזהה.. אז היא עושה לי "אני מוציאה את כוולם" עלקקק.. אז היא הוציאה אותי ואת חברה שלי .. אז חברה שלי יצאה לפני כזה.. אני יוצאת אחריה פתאום את מי אני רואה מולי!?!? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... נתתי לו נשיקה וחיבוק גדווווווווווווווווווווווולללל עמדתי להתעלף..!! כאילו.. אני?!?! פגשתי את אושש???!?!?!?! נשבעת שעמדתי להתעלףףףףף... לא יכולתי לבקש מאושי שלי חתימה!! למהה?? בגלל שערוץ הילדים האלה אמרו שאסור להכניס לאולפן כלום חוץ מהשלטים!! לא מצלמה, לא דפים (שיחתמו לנו).. נ-ד-ה-! איזה כיפפ היהההההההההה... טוב קיצר אני יוצאת ההאולפן כמעט מתעלפת חח.. חברה שלי תפסה אותי שאני לא אפול חחחח..... טוב כזה אני לא מבינה למה הוציאו אותנו אני כזה יורדת עולה יורדת עולה.. קיצר לא ידעתי מה אני עושה חחח.. אז עליתי.. ואז אני כזה יוצאת החוצה לא יודעת איפה חברות שלי פתאום אני רוצה לחזור לאולפן לקרוא לחברות שלי אז איזה שומר אחד עושה לי אסור להכנס!! איזה חוצפהה!! אז אני אומרת לו: אבל הדברים שלי שם התיק המצלמה הפאלפון ולא,,,,,... השומר החרא הזה לא מקשיב! אני אומרת לו.. יש לי שמה חברות ובני דודים קטנים הוא עושה לי "הום יבואו עוד מעט" אני אומרת לו" הם יוצאים מפה(מאיפה שאני יצאתי)" אז הוא עושה לי לא למה נראלך... איזה דפוקים יא אלהה.. אז אני נתקעת ככה בחוץ באמצא שומקום בת"א עם חברה שלי (תבינו אני כולה בת 11 וחצי(
)) פתאום אני רואה מבחוץ את אושי והבויז אז כזה אני עושה לו אושרי אושרי אז הוא עושה לי כן?? אני אומרת לו שהשומר הדפוק הזה לא נותן לי להכנס בגלל........ (חח.. אין לי כח לרשום..) אז הוא כזה עושה לשומר "אתה יכול לתת לילדה להכנס??" אז השומר הדפוק הזה עושה בשיאאאאאאאאאאא התמימות כן.. אפחד לא אסר עליה את זהה איזה חוצפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הייתי מזה רתוחה עליו אבל לא התייחסתי חחח.. וזההווו.. היה לי את היום הכי מושלם בעולםםםםם אפילו שאין לי תמונה או חתימה העיקר שאני יודעת שזה נכון
אהה ו.. אחרי שהם שרו באולפן אז כזה אביחי ואדם מסתכלים עליי שרון עשה לי שלום ואושרי שלח לי נשיקה באווירררררררררר.. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... איזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אושי נסיך שלי!? מתה עליך!!! חפירה?!?!!? סוריי!! חח.. אמרתי לכם שאני אפגוש אותם בפעם הראשונה אני אעשה לכם חפירה נכון!?!?!? חחחחח...

למעלה