שמז ערוץ הילדים ראיתי אותם והיצלמתי
העתקתי מהרישמי זה הרבההההההההההההה מי שרוצה לקרוא שתקרא מי שלא מיתכוונת ליקרוא שתעוףףףףףףףףףףףף מהאשכוללללללללללללללללללללללל טוב אני ודניאל [ דנדוש love אדם ] חזרנו מערוץ הילדים היהההההההההההההההההההההההה סופר מושלם טוב הגענו חיפשנו מאיפה להיכנסס טוב שאלנו כמה אנשים אמרו לנו איחרתם הם כבר בשידור אתם לא יכולים לראות אותם אנחנו כזה מההההההההה אופפ טוב חיפשנו מאיפה הם יצאו ירדנו לחניון עלינו לגג חחח הכוללל טוב התחלנו לשאול שם אנשים מאיפה הם יוצאים וזה אף אחד לא אמר לנו טוב דניאל הלכה לכיון השירותים והיתה שם איזה דלת אז דניאל פתחה אותה ואני מאחוריה ואז היא קלטה את אביחי ישר נכנסווו לשם [ למרות שהיה אסור ] טוב ניכנסו קראנו לו .. אז הוא בא אלינו אני נגעתי לו בחזה בטעות מרוב לחץץ [ רררר] שווה אז שאלנו אותו איפה אדם כי אני ודניאל קנינו לאדם מתנה ליומולדת אז הוא אמר שהוא בפנים אז שאלנו אותו אם הוא יכול לתת לאדם תמתנה אז הוא כן טוב הוא לקח את השקית שלי ואת השקית של דניאל פתאום אנחנו רואות את א-ד-ם שמזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז דניאל לקחה לאביחי תשקית ורצה לאדם טוב בזמן שהיא מחבקת אותו אני מהר הלכתי לאביחי וחטפתי לו תשקית מהיד ורצתי לאדם דניאל היתה לו בין הידים אז הוא פתח תידים וחיבק את שתינו ביחד ואמרר תודההההההה שנינו נתנו לו נשיקה כול אחת בצדד חחחח טוב הלכנו לאביחי ואמרנו לו אם אפשר תמונה ה וא אמר בטח ואז האישה ששם העיפה אותנוווווווווווווווווווו יצאנו לבחוץ ואז שוב נכנסו ושוב אביחי לידנו ואז שוב העיפו אותנו ואז שוב נכנסו עד שהיא אמרה לנו אני בסוף יביא לכם שומר טוב אנחנו מיחוץ לדלת ואאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מי יוצאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווו !? אביחי אושרי ערן שרון אדם דפקנו להם חיבוק ונשיקותתתתתתת ואז אני רצתי לאושרי נתנו חיבוק ונשיקה אחד לשני כולי עוד שנייה מתהההההההה פעם ראשונה שאני מצטלמת ומחבקת אותם .. אז אמרתי לאושרי אני יכולה תמונה איתך הוא עושה לי בטח בואייי ואז ראיתי את שרון לידי אז דפקתי לו חיבוק ונשיקה וכולו יורד אליי כי הוא אנטנה !! ואז ביקשתי גם ממנו תמונה אז הוא אמרררר בטחח עכשיו לבנתיים אושרי היתקדם אז הלכתי אחריו ושמתי לו יד על הכתף כדי שלא ילך לי לאיבוד טוב אז הוא עושה לי בואי ודפק לי חיבוק ונתתן לאיזה אחת תמצלמה ואמר לה תצלמי אותנו אנייייייייייייייי כזהההההההההההההההההההההההההההההה אעאעאעאע שמזזזזז ואז אני עושה לו אני יכולה לתת לך נשיקה בתמונה הוא עושה לי בטחחחחחחחחחחחח נתתיייייייי לווווווווווווווווו כמההההההההההההההה נשיקותתתתתתתתתתתתתתת ושננתי לו הוא עושה לי כזה יש לי קצת איפור חיחיח אני כזה לאאא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני חושבתתתתתתתתתתת שיצאאאאאאאאאאא תמונהההההההההה ליגה אחריי התמונה נתתי לו עוד חיבוק ועוד נשיקה ושוב פעם אמרתי לו אני אוהבת אותךךךך והוא תודה מאמי גמני אותך השרון הזה עדיין חייב לי תמונה !! טוב מתי שראינו אותם יוצאים דניאל רצה לאדם דההההההההההה דפקה לו חיבוקקקקקקקקקקק ונשיקה וביקשה ממנו תמונהההההההההה גם ואז הוא אמר לה בטח מאמי היא נתנה לו ידדדד והם ביקשו מאיזה אחת שתצלם אותםםם עכשיו פיתאום המצלמה של דניאלללללללללל החליטה ללאא לעבוד ובגלל שהמצלמה שלי היתה ביד שלי קפצתי כזה ואמרתי אני יצלםם אותכם טוב צילמתי אותםםםםםםםם ואז אמרתי גמני רוצה תמונה אם דמדםםםם הלכתי אליו היצטלמתי איתו תמונה אחת ואז דניאל נידחפה לנו לתמונה השנייה אבל יצאהה בטח תמונה ליגהההההההההההההההההה טוב כולם עלו במדרגותתתת דניאל אם אדםםםםםם ואז אחותי צועקת לי גיא את לידו צלמי אותו מהרר ההוא מולייייייייי צילמתיי אותו מזה מקרובבבבבבבבב הפלשש נכנס לו לאףףףףףףף הוא בהתחלה ראה וחייך למצלמה אבל לא הספקתי לצלם בידיוק שהוא בא לסובב תפנים לחצתי [ טוב ניראה מה יצא ] ואז אדם ציחקקק חחחח טוב אחריי זה ירדנווווווווווו לחניוןןןןן הלכנו לרכב שלהםםםםםםםם צילמתי כמהה תמונות =]] בקיצרררררררררררררררררררררררר בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היההההההההההההההההההההה יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בניםםםםםםםםםםםםםםםםם תודההההההההההההההההההה תמונות בהמשך !! אנחנו !? יודעות שלא תיקראוווווווווו אבל למי אכפת אנחנו את שלנו אמרנוווווווווווו