הבודד....

ofro98

New member
תודה אחתו

אכן אינני בן 16 ואני שמח לשמוע את דברייך כי רבים מהם הם אשר חושב אני ומחזקות אותי

חבל, כי דווקא בא לי

איזו פינה אחת
לדינה שלי 3 פינות

"ידו לא בעזרתו"

אתה נמצא בשלב של "נסיון" ועליך לעמוד בו. ואם עליך להשען על קנה שכעת הוא רצוץ, גייס את ידיך לעזרתך (לא לעזרתו). כי אולי לא ידעת עדיין מה אפשר לעשות כדי שזוגתך תתרגש ותתענג, רק בעזרת ידיך, אצבעותיך, לשונך, שפתיך ומה לא. כי כל עוד רק באברך אתה ממוקד אינך יכול להעניק לזוגתך ולכן אולי מאסה בך. ורק כשתלמד לתת לה את הכל מבלי לקבל דבר, תעמוד בנסיון בהצלחה ואז יעמוד הנסיון לעזרך (סליחה, לאברך)

ofro98

New member
ידידי

ידידי תאמין לי שאברי הוא האחרון שגרם עונג (הוא סובל מהדק רך ... אם אתה מבין כך שכל השאר עבדו והרבה....

מייקי69

New member
והפעם... מנקודת מבטה של האשה../images/Emo68.gif

הייתי רוצה לדעת פעם - מה הוא הוירוס הזה, החיידק הזה, שפוגע ככה חופשי בנשים נשואות. ב"נשים של..." לא, ברצינות, אני מתה מפחד. לכל מלוא רוחב העין אני רואה אודים עשנים. נשים פריג´ידיות שלא בא להן יותר. סוגרות רגליים, חסרות דמיון, שמרניות.... אלוהים ישמור. האם אני הבאה בתור? "לבסוף מחוסר פעילות, גם איברו איבד את חוסנו" אומר הבודד. תראו מה רבה פגיעתו של החיידק. לא די לו בכך שהוא מכה את הנשים, הוא גם חצי מסרס את הגברים שלהן. אמא´לה!!!!!! במחשבה שניה.... כבר הייתי חולה במחלה הזאת. וואללה, לפני שנייייים. ואפשר להרגע!!! יש מזור ויש תרופה!!! איך התגרשתי - עברה המחלה!!!! אז מה בעצם הבעיה? האשה סגורת הרגליים? או הקטנצ´יק רפה-החשק???? אני הייתי מציעה לתקוף את המחלה, ולא את הסימפטומים !!!!

ofro98

New member
הבודד חוזר........

מה שאת אומרת זה שאני הבעייה ? אולי זה לא שאני מאשים אבל אני רוצה והיא לא וזה לא עינין של תדירות... פשוט כמעט ולא פעמיים ארבע בשנה וחוץ מזה החיים בסדר ז"א מבלים קונים ונהנים כולל מהילדים אז זה לא וירוס זה כנראה משהו אחר.....

חוץ מזה מרקיז הכל בסדר?

היה שם של שיר,אני חושבת.או ספור. אבל חוץ מזה-כלום לא בסדר. לא רוצה לדכא אותך יותר ממה שאתה בודד לעצמך. אבל פעמיים-ארבע בשנה, זה לגמרי לא"בסדר" זה כל כך רחוק מ"בסדר" אז חוץ מזה כלום לא יכול להיות בסדר בזוגיות כזו. האם האם דיברת איתה גלוי על חוסר החשק שלה? האם האם חשבתם/חשבת/היא חשבה ללכת לייעוץ זוגי? חלק מלהיות זוג נשוי זה לבלות ,(לקנות?)ילדים... אבל חלק משמעותי הוא אינטימיות זוגית שבינו ובינה. ואם זה נפגע- הלכה פייפן הזוגיות. מיטה אמרתי קודם היא ראי של זוגיות אבל כמובן שאפשר לחפש מתחת לשטיח מאחורי הדלת וליד המנורה . אבל מה שאתה מתאר כ"ירידה בתשוקה המינית"אצלה זה לא ירידה זה דחיה מוחלטת כמעט. לא אתה הבעיה לא היא הבעיה שניכם יחד הבעיה. ואם לא תטפלו בה עכשיו. מחר היא רק תצמח ותגדל הבעיה).

Looking for

New member
איך מטפלים?

איך לדעתך מטפלים בבעיות כאלה? אישתי ואני מקימים פעמיים בשבוע יחסי מין. היא קוראת לזה יחסי מין. אבל זה בקושי חמש דקות של מסיונריות. דברנו מספר פעמים אבל אישתי נעלבת ואני פוחד להעליב אותה שוב ושוב (בתקופות כאלה יורדת התדירות - עונש בשבילי). הצעתי לה ללכת ליעוץ. היא אמרה שלא נוח לה לדבר על זה עם זרים. מה עושים? מאז שאני קורא את מה שאתן כותבות. אני מאמין שיש סקס אחר. אני אפילו לא יודע איך הוא נראה. אולי כמו בכחולים? בזה אני מבין! מיואש.

סרט כחול של שעת חצות כמעט

בזוגיות יש שניים(לפחות) שניהם צריכים להיות מאושרים גם בהיבט המיני של החיים שלהם. היא נעלבת אם אתה מביע אי שביעות רצון היא לא רוצה ייעוץ כלשהו (מביך קצת , ברור) היא משתמשת בסקס כ"ענישה" אתה גם מקבל "פרסים" על התנהגות טובה? שוב- בהתעלם מהעניין הפיזיולוגי שאולי קיים, פעם ראשונה לא "שורף "לה? פעם שניה -כן? האם היא מגורה מספיק?(רטובה) למה התנוחה היחידה היא המסיונרית? בחירה שלך? שלה? הרגל?(שתגמור ותלך כבר?) מה בבסיס הזוגיות שלכם משובש? למה אתה לא יכול להגיד את מה שמפריע לך בינכם? האם אתה מטיח בה "אשמה" והיא מתגוננת ? למה היא נעלבת? ואחרי שתענה לעצמך על כל השאלות, שאתה מביט יפה יפה לתוך הראי לבדוק באמת מה השתבש לכם? (או שתמיד היה ככה?פושר מינוס?) אני אגלה לך בסוד באוזן שפסיפלורה היא בכלל כפילה של פמלה אנדרסון תבור הוא הכושי עם הכלי הענקי ואחרים גם אתה רק לא יודע מי הוא מי. ברצינות-החיים הם לא "סרט כחול" אבל אולי אם תסתכלו אתה ואישתך בסרט כזה תשחקו ב"הרצל אמר" שצריך לחקות את התנועות(והתנוחות) של השחקנים אולי תרגישו כמו בסרט כחול.

אטיוד5

Active member
מייקי,, 69 כבר עברנו, נעבר גם את זה

שמעי משהו. לפי מחקר אחד 15 אחוז מהנשים בעולמנו לא חוו מעולם אורגזמה. גם לא באוננות. 45 אחוז נוספות דיווחו שהן מתקשות להתפרק. למיטב זכרוני, מחקר אחר, זה של קינסי, מצא ששליש מהנשים לא חוות אורגזמה. שמעת טוב? ש ל י ש !!!!! לפי דו"ח שר הייט, קצת פחות: 18% לא מאוננות בכלל. כנראה זה לא עושה להן כלום! נכון שחלקנו לא ממש ספצים בזיוני השכל שמביאים אישה אל סף העילפון רק ממשחקי מילים נחמדות. וחלק נוסף מאיתנו לא אשפים במעשה האהבה. מצד שני לנוכח הנתונים היבשים הנ"ל גם קשה לבוא אלינו בטענות רטובות.

Looking for

New member
אולי

אולי אני לא אשם? אולי הצרכים שלי שונים מהצרכים של אישתי? עשיתי כבר הכל. מסאג´, ליטופים, ליקוקים, אצבעות, מקלחת, אוירה, בתי מלון..הכול. אבל נראה לי שזה לא עושה לה כלום. והיא רוצה להמשיך במיסיונרית לחמש דקות. מתגרשים? אבל היא חברה שלי. אישתי האהובה. ולי חשוב מאוד חיי המין שלי. מבולבל

מייקי69

New member
אני לא יודעת כלום הרי ../images/Emo13.gif

(ויש לי מקלדת דפוקה שמצילה אותך מצליפות לשוני
) אבל לא זוכרת מתי זה היה שלמדתי, שאם אני רוצה לתקן משהו בחיי, כדאי מאד שאביט ואבחן קודם כל את עצמי. סתם מוטו - לא קשור לאחוזי הגמירה באחוזון התחתון. ובמקרה של הבחור, קודם הוא התחיל בבעיה שלה אחר כך לא עמד לו, אחר כך יש לו קטן מדי, ובסוף - הוא מפנטז על סקס עם גברים. אני חושבת שבמקרה הזה יהיה ממש נבון לבדוק את הבעיה, ולא את הסימפטומים שמניתי. וכן, בהחלט כן, להתחיל ולבדוק קודם כל את הכי קרוב - את עצמו. ולא מתוך לעג, לא, לא הפעם. אלא מתוך רצון כן להצביע על כך - שהדבר הכי קל זה להגיד שהאחר נושא באחריות כולה. נו, ולאן תוביל הדרך מכאן? ובאשר לי- הגבר שהייתי נשואה לו הכניס אותי לפינה, אבל גבר (כן, כן, גבר! גבר! גבר!) הוא זה שחילץ אותי ממנה. אז שאני אבוא אליכם בטענות רטובות? גררררררררר.......

אטיוד5

Active member
את מציעה לו לבדוק את עצמו ...

מתוך הכלל ש"אם אני רוצה לתקן משהו בחיי, כדאי מאד שאביט ואבחן קודם כל את עצמי" אבל איך יישמת על עצמך? הנה התשובה המעשית: "גבר שהייתי נשואה לו הכניס אותי לפינה ...גבר חילץ אותי ממנה" מזה הסקתי שמה שאת אומרת הוא דבר כזה: אולי לא לדעתך, אבל לפחות מנסיונך, הגבר הוא המביא והמוציא. הוא הרע הטוב והמכוער. הבנתי שאמרת שהוא זה שקובע אם לאשה יהיה טוב במיטה. לעומת זאת אני טוען שמראש לחלק לא מבוטל מהנשים לעולם לא יהיה טוב במיטה כי הן אנאורגזמיות. מן הסתם, גם לגברים שאיתן לעולם לא יהיה טוב איתן במיטה. לעוד חלק ענק של הנשים יש בעיה עם הנאה במיטה ולא חשוב מה המקור לבעיה הזאת - בנוסף לגברים חרא יש מלאן סיבות נוספות שלא תלויות בגבר כלל. מן הסתם לגברים שאיתן גם יהיה ככה-ככה. ואחרי כל זה, אני לא אתנגד לכמה מצליפות לשונך.

מייקי69

New member
מסובך מדי....

ואתה צודק, הסברתי את עצמי באופן מאד גרוע הרבה בגלל שהייתי צריכה לכתוב כל מילה עשר פעמים (מקלדת) אתה רואה? אני בכל זאת מביטה לראות מה לא בסדר בצד שלי..... (מזל שאני בסדר, וזאת רק המקלדת...חחחח)

ההבדל בין הגברים לנשים

היום בבוקר שמעתי ברדיו הרצאה , של ד"ר האחראית על המין - במרפאה, בהרצאה דיברה על "לרדת", ותשמעו מה היא אומרת - ממחקר שעשו בין גברים ונשים, גילו כי הגברים - מאוד אוהבים, ואילו הנשים , לא כל כך אוהבות, כאשר הגבר "יורד" אל כל הפינות. אז מייקי - את רואה ? לא לכל דבר - יש תשובה, זה הכל בראש , אם רוצים מין - בלי לחשוש.

אטיוד5

Active member
שלשה ארועי ירידה לא מצלחת.

הראשונה שאלה אותי - "what r u doing?" ומרוב בהלה עניתי לה: "just looking" חחחחחחחחח השניה אמרה לי "זה מלוכלך". מיותר לומר שהיתה גם אנאורגזמית. השלישית אמרה לי מראש "אני לא אוהבת שנכנסים לי בתוך הנשמה" לך תבין נשים.

מייקי69

New member
נכון שזו לא פינת ההתחרפנות

אבל הרי זה כבר ידוע - שאיפה שכתוב "אטיוד" - מייקי מתחרפנת. לא צריך פינה בשביל זה
ו...ב...כ...ן לא התגברתי עדיין על הנושא הלא ממוצה שלגביו הבאת ממצאים סטטיסטיים די מקוממים. אז אני רוצה להשיב בהומור, ומביאה את הבדיחה הבאה !!!! אני מקווה שאפשר "לראות" את הבדיחה בלי זכוכית מגדלת. בכל אופן - כדי להבין - כדאי להגדיל את התמונה - או להצטייד במיקרוסקופ.....

למעלה