הבודד....

ofro98

New member
הבודד....

סיפור לבוקר מעשה באדם חביב נשוי עם ילדים אשר אשתו מאסה ב מעשי אהבים נותר הוא בודד בעולמו ואיברו בידו נותר לגור עם משפחתו אך מלא בתאותו..... לבסוף מחוסר פעילות גם איברו איבד את חוסנו וכעת הוא לבדו וגן ידו לא בעזרתו.... מה עושים הוא שואל ......
(((((((

אש לי

New member
סיפור עצוב

ברור שהפרקים הבאים יהיו משמחים יותר כשהוא ימצא את האחת שתעיר את כל חושיו בהצלחה
איימי

ofro98

New member
המשך

כרגע הוא פוחד כי איברו לא מתפקד כך שגם אם ימצא לא בטומ שתהיה הצלחה....

תשובה לאיימי

היי איימי זוכרת דיברנו , מה בדיוק הסיפור למה עצוב הכל עצוב בחיים צריך לנסות לעשות חיים למרות הכל

שינסה להתנגד - אותו בודד...

אותו אדם חביב , שעצוב לו מסביב , שינסה לדבר עם האישה, לקיים איתה - ממש פגישה. לא תמיד זה עוזר - אבל שלא יוותר. ואם לא "הולך" אצל אישתו - אולי "ילך" עם שכנתו?!

ofro98

New member
המשך 2

אותו חביב ניסה אך אשתו סגרה את שלה ופעם במספר חודשים שחום בין ירכיה העצים פתחה את רגליה ואליו קראה אך הוא מגודל הציפיה את מטענו ירה עוד לפני הכניסה הרצויה וכך .... נמשך מסעו הרע

אש לי

New member
לא אין לך בעיה../images/Emo72.gifגבר

הבעיה בזוגיות לא במסע האישי לכן הדגשתי שתגיע הנכונה תבין שזהו זה לבעיה מבינה את הדאגה מצטערת בשבילך.

ofro98

New member
תודה אבל...

תודה על העידוד אש לי אבל אני סקפטי כי גם שאני לבד לבד וחושב או צופה במעשי חדווה ושעשועים הקטן נודד למקומות אחרים ואם לא די שתמיד היה הוא קטן נשאר הוא כך ונעלם....

אש לי

New member
אני מתעקשת שזה בראש

עזוב אותו השבוע אל תנסה אותו אל תתגרה בו בסרטים תן לו לבד לבד מתי שנוח לו יש עוד עיצות לפני שתרוץ לטפל ולבדוק.

ofro98

New member
זה מזכיר לי...

בשביל הבדיחה ... זה מזקיר לי .... אבל באמת זה מזיר את יהונתן גפן.... אני בטוח שבלילה הוא עומד וצוחק עלי.....

אש לי

New member
לא לפני שתנסה את...

ההתעלמות ממנו. תפסיק להלחיץ את עצמך הוא תיפקד לפני ואין לו סיבה שלו יחזור לתפקד. ולפעמים ורק לפעמים לדעתי הגודל לא קובע מה יש לך ממנו אם אני הייתי "הוא" גם אני הייתי מסתכסכת איתך
עושה לך דווקא.

אתה רוצה תשובה רצינית?

קודם כל יש להפריד בין מימדיו של מחמדך שאולי הם בעיה/או שלא. שנית- העובדה שהגברת כבר לא מעוניינת (איתו,או בכלל?) שלישית- המוצקות הנעלמת רביעית- השפיכה המוקדמת מדי. עכשיו תחליט מה הבעיה הראשונה שלך? טכנית ויאגרה ניתן לרכוש דרך רופא משפחה אני חושבת,אפילו וזה יפתור את הבעיה השלישית והרביעית. לעניין הגודל- כמו שנאמר "הגודל לא קובע,אלא הטכניקה" אבל אם אתה אכן בוגר, ולא נער בן 16 אתה אמור כבר לדעת את זה. לעניין האשה הלא חושקת- כמה אלטרנטיבות: לפתור את הבעיה שלה עם דלקת קרום החשק-להדליק אותה אחרת. לבדוק אם אי החשק הוא רק אליך או בכלל,אולי היא חושקת באחר בכלל? לראות מה הבעיות האחרות בנישואין שצפו דרך המיטה?(היא בד"כ מראה לא רעה) להתגרש ולמצוא אישה אחרת לא להתגרש ולמצוא אישה אחרת לא להתגרש , לא למצוא אישה אחרת, ולהישאר במצב הנוכחי. נגמרו לי הרעיונות.

למעלה