אני לא הדובר של הרב אבינר,
וגם איני סבור שהוא אישיות שצריכה הוכחה לגדולתה. עם זאת, קראתי מעט מהחומר שם בעיון, בתחום בו אני מכיר מידע אישי. יש שם הכפשות לגבי אישיותו, וחוסר הצניעות שכביכול הוא נוהג בה, ויחסיו העכורים עם אשתו וכו'. אכן, אנטישמיות מהסוג היותר גרוע, זו המצטדקת כי טובת הציבור לנגד עיניה. יצא לי לשהות תקופה ממושכת בקיבוץ לביא בזמן שהוא כיהן כרב היישוב, ולמדתי להכיר מקרוב את ארחות חייו. צניעות ביתו עוררה בנו השתאות, בית שממעיט במותרות ובקישוט, מלבד תמונת הרב קוק זצ"ל בבחינת והיו עיניך רואות את מוריך. מאשימים אותו בכל מיני אמירות מגונות, דברים שמעולם לא שמענו בהרצאותיו. הרב אבינר הוא איש העולם הגדול, ומצוי בשיג ושיח הרווח ברחוב, וייתכן שהיו אמירות שמקורן בהומור שנון, שהמלעיזים בחרו לראותן ברוח רעה. הכותבים מרבים להשתמש בביטויים כגון "ידוע לנו" או "בידינו הוכחות" או "בידינו כמה עדויות", אבל מייד מסייגים שלא יביאו את 'עדותם' מפאת כבוד הציבור. נכון, יש חילוקי דעות בין אנשי דת, והרב אבינר עצמו פרסם בזמנו הסבר מקיף בעניין חילוקי דעות בין חכמים ושרבים ידע (לא בנושא האמור). אבל הדברים המובאים באתר, מסריחים מאנטישמיות מרושעת.