הבובה השנייה שלי

hello you

New member
היא לא כל כך מכוערת...

שלי הרבה יותר מכוערת וזאת לא הבובה השנייה שלי

lipsgloss

New member
תודה

אני ממש מודה לך שת מנסה לעודד אותי אבל זה לא הולך כי אף אחד כמעט לא יכול לשנות את העובדה שאני בקושי יודעת לעשות שיער!!!

Mooa-Numi

New member
כמה עצות?

הנה פלטה של שיער (>>>) תשתמשי בצבעים משם-הייתי מציעה לך לפחות 4, הכי טוב

lipsgloss

New member
תודה על הפלטה אבל...

אני לא מצליחה לראות אותה כי זה לא מעלה לי אותה...

ChocolateGirl

New member
תיכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

תראו... הנה דולי מסוג ליל איינג´ל שהכנתי... לזאתי יש נעליים... אני יודעת שהן נוראיות... זה פשוט הבייס הזה... הוא כל כך קשה!!! אז הנה הן עם נעליים בהודעה הבאה אני אשים אותה בלי נעליים... בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעשות לה נעליים!!! מקווה שתסכימו לעזור
וב
מראש...

ChocolateGirl

New member
תיכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

תראו... הנה דולי מסוג ליל איינג´ל שהכנתי... לזאתי יש נעליים... אני יודעת שהן נוראיות... זה פשוט הבייס הזה... הוא כל כך קשה!!! אז הנה הן עם נעליים בהודעה הבאה אני אשים אותה בלי נעליים... בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעשות לה נעליים!!! מקווה שתסכימו לעזור
וב
מראש...

ChocolateGirl

New member
בלי נעליים!

פליייייייייייייייייייייייייז תעשו לי... זה לספר מחזור... אני חייבת!!!! ואם יש לכם מהסוג הזה (לא בייסים!) אז תשלחו... אתרים שיש בהם אאותם... אפילו יותר טוב!!!

Mashina Girl

New member
ממממ...ילדה..

הצלחתי לעשות, כלומר - רק נעל אחת יצאה לי... אז פאדיחה,שלא יחשבו שאני סתומה.. כי הנעל השניה לא יוצאת לי משהו.. לכן אני לא מצרפת *פאדיחה שוב...
* אבל תדעי שכן התייחסתי להודעה שלך וניסיתי... שלא תחשבי שאת מקופחת

Mashina Girl

New member
מממ..הנה..

מקווה שיראה נורמלי.. >>סיגל עזרה לי ברגל השמאלית ©<<
תהני... מקווה שתאהבי בכלל

ChocolateGirl

New member
תודה אבל...

אני מעדיפה את מה שאני עשיתי... אל תעלבי... אני הסתכלתי על שתיהן ושלי יותר מתאים... אבל גם שלך מהמם!!!!!!!!

Mashina Girl

New member
../images/Emo4.gif

לא נעלבת.. אבל ברור שאנ´לא דעת לעשות דוליז.. עשיתי רק 2 בחיים שלי.. לא שיש לי עתיד ואני הולכת להמשיך עם זה.. עשיתי סתם בשביל הכיף.... טוב,נו...

HaMsTeR

New member
ואחרונה... ( אין עליה את החתימה שלי

בגלל שלא רק אני עשיתי אותה... עם עוד חברה)

Dracos Love

New member
יצא קצת מוזר... ../images/Emo108.gif

אבל הנה עוד אנימציה דפוקה עם דוליז דפוקות הכנתי :)

למעלה