שיט, הקישור הלך.../images/Emo168.gif
בכל מקרה - הינה הטקסט להלן סצינה נוספת שלא עברה את הצנזורה: (המקום: דירתה של סוניה ת.נ.צ.ב.ה. הנפשות הפועלות: מישל ושאול.) (מישל עומדת בגרביונים ומחוך מעור ומחזיקה שוט, שאול עומד על ארבע לבוש בסוודר ובכובע של אפי.) מישל

צועקת) שוקו !!!! אתה רוצה שוקו ?!? (מישל מצליפה בישבנו של שאול) שאול: כן !!!! הרבה שוקו !!!! עוד !!! (לפתע הטלפון מצלצל, מישל ניגשת לענות) מישל: הלו ? כצנלסון: גברת מיכל שחורי ? מישל: (צועקת) מישל שר !!!! כמה פעמים צריך לבקש ?!? כצנלסון: אממ... סליחה. יש לי בשורה לא טובה, עדיף שתשבי... (מבט קפוא על פניה של מישל שמתיישבת על גבו של שאול שעדיין עומד על ארבע) מישל: מה.... מה קרה ? כצנלסון: מישהו גנב את גופתה של סוניה מבית הקברות. מישל: מה ?!? איך זה יתכן ??? כצנלסון: פשוט חפרו והוציאו אותה משם. רציתי לשאול אם יש לך רעיון מי עשה זאת ? מישל: לא... לא יודעת... כצנלסון: בכל מקרה, עצרנו את רובי ריבלין ומיד נמשיך בחקירה. אני אגיע לביתך בעוד מספר דקות לחקירה, או קיי ? מישל: טט...ט.... טוב.... (מישל מנתקת את הטלפון וקמה מגבו של שאול שנעמד לצידה) שאול: מה קרה ? מישל: מישהו גנב את הגופה של אמא שלי.... (שאול מתחיל להתפרע ולנופף בידיו תוך כדי שהוא מתכופף...) שאול

צורח) מה ??? השתגעתם ?!? קניון ?!? על גופתי המתה !!!!! מישל: שאול תרגע... מה יש לך ? (שאול מתעשת...) שאול:סליחה.... (לפתע אפי נכנס לדירה כולו מלוכלך, מרוח בבוץ ובידו את חפירה) מישל: אפי ??? איפה היית ??? מה זה כל הבוץ הזה ??? אפי: אה..... זה סוד.... מישל: נו די כבר עם השטיק הזה... "זה סוד... זה סוד..." יופי... יאללה תשפוך כבר.... אפי: טוב... הייתי בבית קברות ו...... מישל: מה ??? אתה הוצאת את סוניה מהקבר ??? אפי: אה..... כן...... מישל: למה ?!? כל כך התגעגעת אליה ??? (אפי נעצר לשניה ומנסה להבין למה שאול לובש את בגדיו ולמה מישל לובשת את בגדיה של ריקי...) אפי: לא... פשוט היה לי רעיון טוב... במקום להכין את הקציצות של סוניה, אני אכין קציצות מסוניה.... בום טראח את סוניה נפתח..... (לפתע כצנלסון נכנס לדירה ונבהל מהמחזה שלפניו..... אפי מרוח בבוץ עם האת חפירה ומבט מטורף בעיניו.... שאול בבגדיו של אפי ממלמל לעצמו "קניון... קניון...." ומישל בתלבושת העור והשוט באה להצליף באפי....) (שיר סיום.... כתוביות רצות....) ROFOL