אני אישית לא מתה על זה...
אבל תלוי איך עושים את זה. כשזה מגיע עם רון שובל(מלך הערסים..
), כמו ב´אני יכול´ והופך את השיר לממוסחר וזול- זה רע. אמנם השיר דיי טוב. אבל לשמוע את רון שובל מסלסל "סאבלימינאואואול" בסוף השיר, בי אישית, מעביר חלחלה. וגרוע מזה- כשאני שומעת את הערסים באיזור שלי משמיעים את השיר בקולי קולות
(כשהוא צרוב, כמובן.) כאילו, אולי זה פותח את סאב לקהל חדש, ומכניס קצת גיוון בשירים.. אבל, קשה לי להבין למה סאב רוצה כ"כ להפתח בפני הקהל של רון שובל.. כשבואו נודה בזה- הוא מורכב ברובו, מערסים, שיצרבו תדיסקים שלו, ובכמויות. אבל ´בילאדי´, זה כבר משהו אחר... השיר הרבה פחות ממוסחר, ויש בו הרבה פחות אגו-טריפ (אם בכלל), השילוב של המזרחית רק מוסיף לאתניות של השיר, שמדבר על האדמה שלנו... וד"א- המילים בפזמון הם לא בערבית, אלא בערמית. (שממנה נוצרו גם הערבית וגם העיברית) אני לא יודעת מ בדיוק הקהל של אלמליח, אבל עובדה שאת השיר הזה אני לא שומעת בקולי קולות ממכוניות של ערסים... ולסיכום- אני לא אוהבת את מה שסאב עשה עם רון שובל, כי יש לי הרגשה שזה הולך להיות חלק גדול מהדיסק הבא, או מה שלא יהיה הפרוייקט הבא של סאב... וזה כמובן, הולך למסחר אותו בטירוף. ואפילו להוריד קצת מהרמה. וחבל! כבר אפשר לשמוע את זה במה שהוא עושה היום.. ´ספיראל´ למשל, ממש ממש לא משהו בעיניי.