הבהרת שיער

הבהרת שיער

יש לי שיער חום כהה ואני רוצה לצבוע אותו לצבע בהיר, משהו כמו בלונד דבש. קניתי צבע בהיר וצבעתי אבל זה לא השפיע על השיער שלי. אם אני הולכת למספרה איך הם צובעים? איך עושים שצבע בהיר יתפוס על שיער כהה? ועוד שאלה: אם אני מחליטה להבהיר, כל כמה זמן צריך לצבוע שוב? והאם רק שורשים או את כל השיער. עדיף בבית או במספרה? תודה מצפה לתשובה. מיכל

hatul

New member
like hello מיכל

אי אפשר לצבוע בהיר על שיער כהה בלי לחמצן תאימ אימא של השיער כדי שהצבע יתפוס.. בהצלחה לא להיות קירחת וכן זה אין מיי הד התחלתי להתעלל במחשבים של אנשים אחרים

michal18

New member
יש לי המון ידע בנושא

גם אני מיכל (בשם) וגם אני הייתי פפעם חומת שיער (דגש על ה´הייתי´) אז יש לי כמה טיפים: עדיף לך ללכת למספרה אבל רק שתדעי שאם מספרה יקרה זה לא ערובה להצלחה. אם את מחיפה יש לי המלצה על ספרית שמספרת בביתה ועושה צבע ופן בפחות מ200 ש"ח (לא זוכרת בדיוק כמה, כי מזמן לא עשיתי צבע על כל הראש, אני רק עושה שורשים וזה 70 ש"ח). במספרה יקרה צבע יכול לעלות לך גם 300 ש"ח, בעיקר כשמדובר בחימצון. חפשי המלצות מכאלו שאת מכירה ויש להן צבע בלונד יפה על מספרות כדאיות. אם את בקטע של לחסוך ולעשות בבית אז יש לי הצעה: תעשי פסים. זה לא יהרוס לך את כל השיער ויהיה הדרגתי. אבל תשימי את תערובת החמצן והאבקה למעט זמן בהתחלה... לכי על זה בהדרגתיות. ככה אני עשיתי בהתחלה. בעניין השורשים: בהתחלה עשיתי כל חודש כי זה הפריע לי אבל היום אני עושה כל חודשיים כי זה בכלל לא נורא שרואים קצת שורשים - זה אפילו אופנתי (ראי מדונה, שקירה, בריטני....). עוד הצעה שווה ביותר (בעיקר בהתחשב שהיא יושמה על הראש שלי): לעשות צבע כמו לדבי הארי, מכירה? הסולנית של בלונדי. זה שילוב של חום מלמטה ובלונד למעלה (אבל לא כמו אילנה אביטל....) אז בהצלחה מיכל. אם את רוצה להיות בלונדינית לכי על זה - אני דחיתי את זה שנה וחבל. אני נהינת להיות בלונדינית - שימי לב לחתימה שלי... עוד שאלות? ---------------------------------------------------

תודה מיכל וגם חשבתי על פסים

אבל אם אני עושה בבית איך עושים? איך אני יודעת לעשות את הפסים, צריך כובע מיוחד או משהו? כבר המון זמן שבא לי לצבוע וכל פעם אני דוחה את זה, ממש כבר בא לי. תודה יש לך באמת הרבה ידע.

michal18

New member
זה לא מסובך

אפשר עם כובע (אפשר להשיג אותו במספרות והוא לא יקר) אבל אני אישית לא אוהבת את זה, כי האפקט שמתקבל הוא די מבוגר. השימוש בכובע קל - אחרי ששמים על הראש מוציאים בעזרת מסרגה קצוות שיער ועליהן עוברים עם ההבהרה בעזרת מברשת שיניים חדשה זולה (אחלה פטנט, לא?). אני אישית העדפתי לבחור לבד קצוות שיער מקדמת הראש שלי ולהבהיר אותן - עברתי עלחהן עם מברשת שיניים (שעליה כמובן חומר ההבהרה) ועטפתי את הפסים שצבועים בנייר כסף. עוד משהו? יאללה מיכל, לכי להתבלנדן!!!
ביי... --------------------------

למיכל 18

תירגעי בבקשה עם הקטע של הבלונדינית את לא בלונדינית אמיתית נכון ?? אז את יכולה גם להוריד את הסיסמא הזאת מהחתימה שלך בבקשה אני מחכה שתורידי עכשיו כל מי שצובעת ללבלונד לא משנה מי או איפה רואים שזה לא טבעי זה נראה לא טבעי זה נראה מגעיל ויבש ובכלל צאי מהקטע של הבלונדינית אם מישהו שואל אותך אם את בלונדינית תגידי אני צובעת יא אחוקה יאללה תראות

michal18

New member
לא שאני צריכה להצדיק את עצמי

אבל אני לא מהשחורדיניות הקלאסיות. אני בהירה מאוד והייתי בלונדינית לגמרי טבעית עד גיל 5. לפיכך אני בלונדינית טבעית! (סתם צוחקת...). בכל אופן, אני אישית מעדיפה בלונד. יש לך בעיה עם זה יוחאי?

אז ככה....

אם את הולכת למספרה הם ישר עושים לך הבהרה ששורפת את כל השיער ואני ממש לא ממליצה על זה. אם את רוצה להגיע לצבע בהיר בשיער אני מציעה לך קודם לקנות צבע רגיל לבית תצבעי את השיער לחום דבש קצת בהיר עם חמצן 9% ואחר כך תצבעי לצבע יותר בהיר שיתפוס יותר טוב. אם את מבהירה את השיער לבלונד אז את לא צריכה לצבוע את כל השיער אלא רק שורשים. כי בלונד לא דוהה. צבעים אחרים על בלונד כן דוהים, אפילו שחור.

רגע רעות לא ממש הבנתי

לקנות צבע וגם חמצן או שאת מתכוונת שבצע יש כבר חמצן. צבע של איזה חברה את ממליצה לי? וכמה זמן אחרי החום דבר לצבוע ליותר בהיר? תודה.

את הצבע והחמצן קונים בנפרד..

תבקשי מאחת המוכרות בסופר פארם או בכל מקום אחר שיתנו לך בקבוקי חמצן 9% אני לא יודעת איזה אורך ועובי יש לך בשיער ככה שאני לא יודעת עם כמה שפורפרות של צבע את צריכה לצבוע אבל לכל שפורפרת צבע את צריכה בקבוק חמצן ולערבב את הכל ביחד בקערית קטנה. אני אישית משתמשת בצבע לשיער של קולסטון ובקבוקי חמצן של וולה... ואת יכולה שבוע או שבועיים אחרי לצבוע לבהיר יותר.

למעלה