הבהרות

הבהרות

לאחרונה נוכחת בפורום "ילדה" אשר מפגינה ידע רב ונרחב,וב"כרטיסה" האישי רשום שהיא "בת" "16"(Spirit of St Louis) אבל לא זאת האמת,האמת היא שמדבר בחור בן 24 העונה לכינוי "Governor" מדובר כאן בנוכל שקרן שכל מטרותיו הם לעבוד עליכם,ואם במקרה לא תיהיה לו תשובה הוא יפנה אותכם להודעות הקודמות שלו(שלא נותנות תשובה) שיפנו אותכם להודעות האחרות שלו וככה עד אינסוף עכשיו רק בשביל שתיהיו בטוחים שאני לא עובד עליכם,הינה הודעה של Governor,אני בטוח שלא תתקשו למצוא את הדמיון הרב שיש בין Governor לבין Spirit of St Louis

וואו. האם אתה באמת בעל IQ150?

אני חושבת ששלי לבטח נמוכה יותר. אגב, מה מספר החבר שלך באגודת mensa?

הי, מר IQ150, הלכתי בעקבות הקשורים

שלך, ותהיתי שם מעט על קנקנו של Governor, וגם על זה שלך, ושמתי לב כי תמיד כשהוא מגיב להודעותיך, הוא מספק, ב`כתובות אינטרנט נילוות`, קשור למשהו הקרוי Intelligence IQ150´s Hall of Fame Quotes. למשל, כאן. במה מדובר?

I am a freak

New member
תודה על המידע

באמת השכלתי. כרגע, גם אני בדעתך- למרות שקורה כאן משהו מאחורי גבם של כל הקוראים- ואני עדיין לא סגור מה קורה כאן. הבחורה אכן אומרת דברים חכמים ועושה רושם שהמשלב הראשוני הגבוה הוא פשוט בין המאולצים ביותר שקראתי אי-פעם, וקראתי דיי הרבה, באמת. אבל, כל שמות, התיאורים וכל המשלב הזה לא עוזרים לה- והיא אומרת דברי שטות חסרי היגיון. אני כבר כמה ימים מנסה לא לרדת ברמה ולהיות קנטרן אלא להסביר לה- אבל, זה פשוט לא עובד- אבל אני בחור עקשן, אני לא מרים ידיים. בסוף היא או תשתכנע או תלך מכאן, זה או זה או זה. בכל מקרה, הנקודה היא שלא משנה מי זו- עדיין יש לי משהו להגיד. לא איכפת לי למי אני אומר את זה- כל עוד הוא קורה ולפחות מילה אחת נכנסה לראשו. בסוף, למרות שזה כמו לדבר לקיר, היא עוד תפעיל את ההיגיון- למרות שכל הפסיכולוגים שבעולם יגידו לי שאין לי סיבה לדבר איתה ולא ייצא לי מזה כלום. תודה רבה, אני מעריך זאת מאוד, הפריק.

`כרגע, גם אני בדעתך`

חשוב פעמים. איני סבורה שכבוד גדול הוא להיות תמים דעים עם הבחור. ה- .I.Q שלו ממש מעורר התפעלות, האין זאת? `...והיא אומרת דברי שטות חסרי היגיון` הצג דוגמא `בסוף, למרות שזה כמו לדבר לקיר, היא עוד תפעיל את ההיגיון` אני קשובה תמיד לקול ההגיון. הצבע נא על משהו לא הגיוני בדברי

I am a freak

New member
אם את באמת מי שהוא טוען שאת

את האויבת שלו [משהו כזה] ואתם לא מחבבים אחד את השני. מה זה אומר
שאת תעשי הכול כדי לגרום לי להאמין לך ולא לו. אני לא יודע מהיכן קיבלת את הרושם שאני מטומטם. הפריק.

I am a freak

New member
מה ה Big Deal../images/Emo35.gif

1. העובדה שהקישור מוביל לפליטות פה של האדון בעל האייקיו הגבוה, משהו שאת לא היית רוצה שיעשו לך, הלא כן
2. הדרך שבה את מניחה את המידע- גם אני יכול לגלות לך את אמריקה בשניות, אבל לרמוס לך את הכבוד. העובדה שיש לי משהו בעל משמעות להגיד- אומרת שיש לי את הפריוויליגיה להעליב אנשים
תחשבי על זה. 3. המטרה שלך. אם היא הייתה קצת יותר איכפתית, יכול להיות שהייתי קונה את מה שאת שכתבת. הפריק.

`מה ה Big Deal?`

הבחור מטריד אותי בלא שתכהה בו, אולם כאשר אני תוהה על קנקנו, ומגלה את הפער הבלתי יאמן בין כנויו לבין רמתו, על פי המשתקף מדבריו, אזי דברי מוגדרים בפיך כעלבון `1. העובדה שהקישור מוביל לפליטות פה של האדון` אין מדובר בפליטות פה, אלא בבטויים המשקפים מצב ידע (או יותר נכון - העדרו) ותפישה שלו, אשר נאמרו במלא הרצינות. `בעל האייקיו הגבוה` חה, חה, חה `משהו שאת לא היית רוצה שיעשו לך, הלא כן` לא נתן לעשות זאת לי, כיוון שאני שוקלת כל מלה לעצמה, וכל טענה שלי כמסר שלם, מספר רב של פעמים, ובודקת ללא עצלנות את מקורותי, בטרם אלחץ send. אין לי שום התנגדות שמישהו יתבדח על חשבון שטויות שאמרתי. פשוט, אין כאלה `2. הדרך שבה את מניחה את המידע- גם אני יכול לגלות לך את אמריקה בשניות` קום ועשה זאת. תמיד טוב ללמד משהו חדש, ואני מעריכה יותר מכל ידע, ומומחיות `אבל לרמוס לך את הכבוד. העובדה שיש לי משהו בעל משמעות להגיד- אומרת שיש לי את הפריוויליגיה להעליב אנשים תחשבי על זה` רק את הזדים אני משתדלת לרמוס. טפשים אני אך עוקצת (למשל, לא נעלבתי כאשר מיכלי רמזה שאני מתנגדת לטכנולוגיות הרפוי החדשניות שלה, בסיוע ר' מאיר בעל הנס, הרמב"ם, והרשב"י, משום שאני כנראה נוצרית, והא ראיה, בחרתי בכנוי שהוא שם של קדוש נוצרי, ככל שנראה לה, St Louis. ברמיזתה זו חשפה שאינה יודעת מה משמעות כנויי, ענין האמור להית מוכר לכל בוגר תכון) `3. המטרה שלך. אם היא הייתה קצת יותר איכפתית, יכול להיות שהייתי קונה את מה שאת שכתבת` אינך חיב לחבב את סגנוני. זה לא צריך להפריע לך להקשיב לדברי לגופם. אפשר שתלמד משהו ______________________________________________________________

` אין כאלה `

מה עם האמירה שלך בנוגע לפורום "אתאיזם ודת" הפורום הכי פופלרי בתפוז לטענתך מיכוון שהוא נמצא במקום הראשון במועדפים
ומה בנוגע לכל שגיאות הכתיב שלך?("קשורים=קישורים,"עמק=עומק) וזה רק חלק מכל האימרות המצחיקות שלך ועוד לא התחלנו לדבר על השקרים שלך אז כדאי לך לסתום את הפה ולקוות שאני לא יכתוב את הודעה על governors Hall of Fame Quotes

../images/Emo166.gif חבל על זמנך !

קבל עיצה טובה, אל תתאמץ. הרוח של לואיס הזאת - מעולם לא ריחפה ולא נצפתה בפורום אתאיזם ודת, אך יחד עם זאת היא מתיימרת לשלוח לשם את כל הספקנים לויכוח, עם אישיות אלומה המתרברבת ביכולתה לנצח בכל ויכוח על כל נושא. לא צריך להיות חכם או נביא כדי לעשות אחת ועוד אחת ולהבין, שרוחה של לואיס היא היא האישיות האלומה הרברבנית. והיות ויש לי היכרות עם האישיות הרברבנית הנ"ל, וכקוריוז, ראה לינק משעשע זה הממחיש ביזיון בשידור חי של הרברבן, אוכל לאמר לך בבטחון של 100% שכל מילה שאתה כותב לאישיות זו, מיותרת, האישיות כבר עטופה ממזמן בקליפת הטומאה האחרונה של שער הנ', והיא משמשת כחייל נאמן וממושמע, בשורותיו של הס"מ.

I am a freak

New member
רוצה שאני אהיה אובייקטיבי../images/Emo35.gif

אז, אני לא אגיב למה שכתבת. ברור שיש כאן משהו- גם מתבהר לי המצב.... אבל, אני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה, לפחות לא עד שמבקשים ממני לעשות כן [מה לא עושים בשביל חברים
]. אבל, כשממש אומרים לי לא לעשות זאת- מי אני שאדבר
הפריק.

I am a freak

New member
אכן קשה להגיע אליה

ולפעמים, זה בהחלט נראה כאילו אני מדבר לקיר- בגלל העובדה שהיא לא קוראת את מה שאני כותב בגלל שיכול להיות שאני צודק- היא קוראת כדי לנסות ולשלול- בלי לנסות לחשוב אם זה נכון. אבל, אני איש של אמונה- וזוהי האמונה שלי. אני לא "אנטוש" מישהו בעל פוטנציאל גבוה להבין ואתן לה להתמוסס בהיגיון טהור וחישובים מתמטיים, לפחות לא עד שהיא תגיד לי שאין לי סיכוי- ואז, זה או שהיא פשוט לא רוצה להבין, או שהאגו שלה יותר מדי גבוה, או שהיא טיפשה- מהנסיון שלי, זה אחת משלושת האפשרויות. הפריק.

`היא לא קוראת את מה שאני כותב בגלל

שיכול להיות שאני צודק- היא קוראת כדי לנסות ולשלול- בלי לנסות לחשוב אם זה נכון` טעות גסה. אני קוראת טענות על תופעות פאראנורמל ומבינה מה נטען, אלא שאיני מסכימה לטענות, ואסביר: כמי שגדלה בבית של אנשי אקדמיה במדעים מדויקים, אני יכולה לקבל, ללא בעיות, שיש תופעות מיסטיות לכאורה, או פאראנורמל, שהן עדיין חסרות הסבר. אולם, רק בתנאי שאשתכנע, בסיוע מבחן מכשיל, כי התופעה אכן קימת (ובדוגמא שלנו, אילו הצליח ה- aura reader לזהות במובהק את התאים המאוישים, חרף המבחן המכשיל - לא היתה לי ברירה אלא לקבל שהוא יכול להבחין ב- aura, אולם הוא נכשל, ובכך חשף את הכזב אשר בטענתו כי הוא מסוגל לראות aura). כל תופעה פאראנורמלית עליה אני קוראת ומחפשת חמר - מתבררת כנוכלות, אפילו סיאנס, וקים יותר מגוף אחד העוסק בבדיקת טענות פאראנורמל, למשל, CSICOP, או זה של James Randi אגב, אין שום בעיה להבחין בחם גוף של אדם, ואפילו בחשכה גמורה. כל מה שצריך הוא מכשיר הדמיה טרמי, ואפילו קבלני תחזוקת תשתית חשמל מתח גבוה, מבצעים בדיקה שנתית של ארונות חשמל בסיוע מכשיר כזה. הם פותחים ארון חשמל, מביטים בלוחות דרך עינית המכשיר ומצלמים למעקב. אזורים חמים הם אזורים בהם המוליכים דקים מדי, או המגעים רופפים, ובמצב קצוני של עמס - עלולה לפרוץ שריפה, או להתרחש תופעת רתוך מגעים. חם גוף של אדם, או החם המתפתח במגע רופף בארון חשמל, אינם aura, אפילו שאותו מגע רופף מסוגל ליצר חם בטמפרטורות משתנות לארך שעות היממה כאילו היה יצור חי, כפונקציה של העמס ______________________________________________________________

למעלה