הבהרות

מצב
הנושא נעול.
הבהרות

הבהרות

ירידות השערים שציינתי בימי רביעי חמישי עלולים להוריד את שוק המניות לרמות 460 תיקון אלים אם יהיה יכול להיות משהו בסדר גודל של 4% ביום. כמו כן שימו לב לירידות החדות שפתחו את שנת 2001 בבורסות העולם. ברשותי מאגר של ספרים בנושא ניתןח טכני וה DAY TRADING טקטיקות ועוד (בשפה האנגלית) למתענינים מוזמנים להשאיר לי הודעה ואשמח לענות כריש

sea woolf

New member
ספרות טכנית

ספרות טכנית

הבהרות ירידות השערים שציינתי בימי רביעי חמישי עלולים להוריד את שוק המניות לרמות 460 תיקון אלים אם יהיה יכול להיות משהו בסדר גודל של 4% ביום. כמו כן שימו לב לירידות החדות שפתחו את שנת 2001 בבורסות העולם. ברשותי מאגר של ספרים בנושא ניתןח טכני וה DAY TRADING טקטיקות ועוד (בשפה האנגלית) למתענינים מוזמנים להשאיר לי הודעה ואשמח לענות כריש
ספרות טכנית אני מעונין ב,אודה לך אם תיצור איתי קשר. תודה

ZTL

New member
ספרות טכנית

ספרות טכנית

הבהרות ירידות השערים שציינתי בימי רביעי חמישי עלולים להוריד את שוק המניות לרמות 460 תיקון אלים אם יהיה יכול להיות משהו בסדר גודל של 4% ביום. כמו כן שימו לב לירידות החדות שפתחו את שנת 2001 בבורסות העולם. ברשותי מאגר של ספרים בנושא ניתןח טכני וה DAY TRADING טקטיקות ועוד (בשפה האנגלית) למתענינים מוזמנים להשאיר לי הודעה ואשמח לענות כריש
אשמח לקבל רשימת ספרים עם סיווג לפי רמות (למתחילים או מומחים) בנושא ניתוח טכני ו-DAY TRADING . אם יש משהו בעברית לשם התחלה -מה טוב. והיכן אפשר להשיג אותם. תודה מראש

מצב
הנושא נעול.
למעלה