הבהרה

הבהרה

חברים יקרים, אני מבקש להפסיק להפנות אלי שאלות עקרוניות בקשר לניהול הפורום. לא אני קובע ולא אני מחליט כיצד יתנהלו הדברים. המדיניות נקבעת על ידי הוועד הנבחר של האגודה. במקרה הטוב אפשר לראות אותי כדובר. אני עונה לשאלות חברים דברים שידועים לי מתוקף עבודתי כאן, ומקווה שבכך אני נותן שרות טוב לחברים ולוועד. מי שתשובותי מספקות את התעניינותו, טוב. מי שלא, - לא אני הכתובת. אמשיך לעזור בכל מקום בו אוכל לתרום ולהביא לשיפור. תודה, רוני.

7

אייל ידידי וחברי לעבודה משכבר הימים, אנא בחר לך מטלה כלשהי במסגרת הפעילות השוטפת באגודה ובצע אותה בהתנדבות למען כולנו. אולי כתיבת מאמרים בנושאי מקצועך (הקודם), אולי אחראי אתר זה או אחר, סתם עזרה בהנפות באתרים, אולי דיווח מהשטח בסופי שבוע (גם אם זה דורש להשכים קום), אולי עזרה לרוני בניהול האתר (שכחנו שהפורומים הנם רק חלק מאתר האגודה), אולי לאורלי בכתיבת ספר האגודה. תוכל גם לתרגם מאמרים מענינים המתפרסמים מעת לעת בעתונות המקצועית. אני בטוח שתמצא משהו מועיל ומעניין. בתור התחלה אעביר לך חומר שכתבתי, להערותיך/הארותיך. בהצלחה, שמשון

מקבל

אני מוכן לעזור לרוני, ולהוריד לו מהראש את תפקיד הצנזור. אני מוכן לקחת על עצמי את נושא הצנזורה בפורום האגודה, בתקווה שזה יהיה פורום אחד, יום אחד.

מצטער, התפקיד כבר תפוס

אייל שלום, האמת...לא הצלחתי לפענח אם תגובתך ר/צינית. אז אם התגובה רצינית - רוני אינו "מצנזר" אלא פועל (בהתנדבות!) על פי מדיניות ועקרונות שנקבעו על ידי מי שהוסמך לכך מטעם ועד האגודה, הן לגבי התכנים והן לגבי הסגנון. אם יש למישהו טענות - הכתובת, להבנתי, היא שאול ואמנון (ראה הערתך "כמה נוח"). הבה נפסיק כולנו להשתמש במונח "צנזורה" כמנטרה חסרת בסיס עובדתי, כאשר מספר ההודעות שהורדו הנו אפסי, ובמיוחד לאחר תקופת ההרצה. איני מכיר את כל הפרטים, אך לפחות חלק מההודעות שהורדו, מוטב היה שלא ייכתבו כלל. אם ברצונך להצטרף למעגל העשייה הבאתי לך מספיק דוגמאות להשתלבות. אני בטוח שתוכל למצוא מקום לפעילות מועילה. תוכל גם ליזום דברים אחרים לטובת כולנו. אני שותף לחששו של עלי ברקאי שבא לביטוי באסיפה האחרונה בדבר פגיעה הרסנית בפעילות האגודה עקב חוסר מתנדבים. ולגבי פיצול הפורומים - רובנו ודאי מכיר את האתר Big Air Paragliding תבדוק כמה "מחיצות" נפרדות יש שם לנושאים שונים, ותבין את החשיבות. מחיצה נפרדת לאתרי רחיפה, ציוד, דיווחי תאונות, גלרית תמונות, פירסום, אויראות, סיפורי רחיפה, מאגר מידע ועוד ועוד. הסתכל על אתר אגודתנו ותראה דבר דומה, גם אם פחות מפותח (בינתיים). אז למה לעשות דייסה?. קטונתי מלהבין. ואם תגובתך צינית - אז שתהיה לי בריא. וכמו שאמר איתמר - חבל לבזבז את משאבי הזמן והאנרגיה. שמשון נ.ב תודה על הערותיך למסמך. אשלבן.

sink

New member
מילים יפות וחסרות תוכן../images/Emo129.gif

שמשון היקר שלום, צנזורה היא צנזורה. אין קצת צנזורה כמו שאין קצת בהריון ! כמו שנאמר לנו בדואר האלקרוני רוני לזר מקבל שכר עבור עבודתו !! הפורום באתר BIG AIR PARAGLIDING יכול לשמש דוגמא לאיך מנהלים פורום (רוני,שאול, אמנון צאו ולמדו) ובפורומים עסקינן ולא באתרים. צא וראה אנשים לא כותבים כתוצאה מריבוי פורומים. מדוע מקיים מנהל הפורום דיונים בדואר האלקטרוני ולא בפורום ? מי יתן והתחזית הנפלאה מהתא הקולי תתממש מחר. לילה טוב SINK

shaison

New member
שמשום המלך עירום!!!!

שמשון תתעורר למרות סירובך להכיר בזאת הפורום עירום מרוב כותביו הם הפכו לדוממים(רק קוראים) הסיבה העיקרית לכך מן הסתם היא ריבוי הפורמים. לדוגמא: מתי לאחרונה תורגם מאמר חדש לפורום זה? (אל תפנה אותנו למאמרים של שימי אתה מתנגד לפורום שלו ולכן אין אצלכם קישור אליו). אתה רוני ושאול שפי ממשיכים לכתוב אי-מיילים אישים בתפוצת נטו בהם אתם מנסים לשכנע אותנו שזאת הדרך וחכמים רואים אותה אז תרשה לי לצעוק הפורום עירום אתה טוען שכול מי שחושב אחרת ממכם הוא כלב שנובח מקינאה שמשון אנחנו לא מקנאים אנחנו דואגים הקמתם דבר חשוב וכלי עזר נפלא(והמון תודות על כך) אבל צעד אחר צעד אתם משתקים אותו(אחרי הכותבים יעזבו גם הקוראים). שי לנואל נ-ב צנזורה היא צנזורה גם עם תקרא לה מוישלה וזה בסיס עובדתי. פעם אחר פעם אתם טוענים שההנהלה קדושה ואסור להחליפה למה? (אייל לא היה הראשון להיתנדב לתפקיד ונידחה)

למעלה