הבהרה

הבהרה

למעט מנהלי פורום תפוז אנשים ובעלי תפוז אנשים והקדוש ברוך הוא אני לא מרשה לאף אחד ואחת לחשוף פה פרטים אישיים עליי מי שיעשה זאת אני בלי נדר בזמן המתאים על פי החוק של המדינה אני אנקוט נגדו ביד קשה ואין לי בעיה לשמור את הראיות על גבי דיסק

אויי כמה שאכלת אותה כולם להיכנסססס

כל מי שמכיר אותי יודע במה אני עובד ולכן תבין כמה אכלת אותה: אני בגלל כל ההודעות שאתה רושם פה פניתי לגורמים שיסבירו לי מה מותר לרשום ומה אסור מפאת צנעת הפרט להלן התשובות: 1. אם פרסמת תמונה בעבר או פרסם מישהו תמונה שלך ביודעך והתמונה המקורית לא צולמה ע"י אותו אדם מותר לפרסמה ברבים!!! 2. אם בעבר הקרוב או הרחוק פרסמת פרטים על עצמך באתר כלשהו ולא חייב להיות רק באתר המדובר אי לכך שהסכמת שישתמשו בפרטים אלו בכל אתר אחר ברשת . 3. אין עברה פלילית על פרסום תמונתו של אדם או פרטי אדם אשר בעברו פרסם פרטים אלו בעצמו או ביקש מצד שלישי לפרסמם !!! 4. חובת ההוכחה כי לא אתה פירסמת ולא מישהו מטעמך חלה עליך בלבד 5.במידה ומישהו פרסם פרטים עליך אשר אתה חושב שפוגעים בך ניתנת לך הזכות להתלונן בפני הנהלת אותו אתר על מנת שיסירו את תמונתך ו/או פרטיך !!! וזה שיקול האתר בלבד האם לקיים בקשתך זו מבחינת צנעת הפרט כל הדברים הנ"ל נבדקו מול חוק העונשין נכון לתאריך ההוצאה האחרון 01/2005 אם יש לך בעיות אתה יכול ליצור קשר מול משרד המשפטים אנשים תקלטו כמה הוא אכל אותה אחרי כל החפירות כבר נמאס לי אז ערכתי בדיקה מעמיקה על חוקי הרשת רמי תתחיל להרגיע עם האיומים שלך כי על האיומים האלו כל מי שמרגיש מאוים יכול להתלונן נגדך על איומים בכל תחנת משטרה ותאמין לי עם הרקע שיש לך פה זה לא בעיה למצוא עדים לאיומים אלו. יום טוב חייך אכלת אותה

אני חושב שאתה לא מבין אותי

אני במפורש לא נתתי את הסכמתי שיפרסמו פה דברים אישיים שלי,בצורה שנועדה ליפגוע, אם פירסום הדברים גורם לפגיעה קשה זו כבר שותפות לעבירה פלילית כל מה שאני רושם בפורום זה במיסגרת חוקי המדינה אם הייתה באמת חכם אז הייתה חושב לעומק ומבין באמת מה היא כוונתי אז אני לא מיתכוון להיכנע לך

ואני מוסיףףףףףףףף

רמי הנכבדדדדד אין שום עבירה פלילית על פרסום תמונה של מישהו ברשת תקלוט כבר !!! ברגע שיפרסמו עליך פרטים אתה תוכל רק להתלונן בפני הנהלת האתר שיורידו את התמונה !!! תקלוט כבר אין עבירה פלילית ומכיוון אוני רוצה להוכיח לך אני מבקש ממי שיש לו תמונה של הלווין האדיוט שיעביר לי אותה רמי אני ממתין עכשיו לאיומים שלך עליי ואני מבטיח לך שהתמונה תתפרסם פה מכיוון ומותר לפרסם כל תמונה ברשת אתה מצידך תוכל לטעון שהתמונה הנ"ל היא לא שלך כי אף אחד לא ראה אותך ומהגולשים אני מבקש לשמור כל איום או הפחדה מצד רמי ברגע שיהיה משהו רציני אפשר להתלונן המשטרה תשמח להוציא כתובת איי פי של ספק האינטרנט שלו ולשלוח אליו זימון לחקירה על איומים ובמידת הצורך גם לנתק אותו מרשת האינטנרט במידה ואיומים אלו חוזרים אוחח רמי אתה לא יודע על מי נפלת דיברת על חוקים ואני יראה לך את החוקים מקרוב נמאסת כבר עם האיומים האלו על כולם אתה תראה את החוקים האלו כל כך מקרוב אני מבטיח לך כי עכשיו אני נכנסתי לתמונה ואני לא ייצא ממנה מהר

מה שקובע במיקרה של הפירסום

זה לא הפירסום אלא המצב שיכול להיווצר כתוצאה מהפירסום, ולפי החוק של המדינה מותר לי לאייים במי שרוצה ליפגוע בי בעזרת אמצעים חוקיים כמו הזמנת מישטרה או פניה לבית מישפט או בקשה מתפוז אנשים שיחסימו את מי שעושה לי בלי הצדקה רע ואם אתה שוטר רשע אז יש לי את הזכות להילחם נגדך על פי חוק במח"ש ובבית מישפט בבית המישפט מי מנצח זה לא מי ששוטר אלא מי שיש לו נסיון של בתי מישפט במעשה אלימות של שוטרים כנגד אזרחים ובעברי היו לי נסיונות כאלו אז אני יודע בדיוק איך להגן על עצמי ומה לומר לשופט, אז אני לא מיתכוון להיכנע לך ואם אתה לא מאמין לי אז תנסה אותי

רמי אל תשחק אותך קליבר יא אפס

אלימות עם שוטרים אזרחים מי אתה בכלל? רמי לך לאיזה פינה במדבר תשב שם ותוציא הכל .... אתה מדבר יותר מהגובה שלך... פוווו אחד אתה עף ברוח... רמי ואגב... אתה חייב זריקות הרגעה כדורים ואישפוז בכפייה... סלאמת יא מעפןןןן

אם אתה לא מאמין לי אז תנסה אותי

אבל תיזכור שאת הדברים האלו אני שומר על דיסק שבמידת הצורך אם צריך אני מוציא לעצמי זכות על פי החוק לימסור אותו לאנשי החוק

הנהלת החדר...בוקר טוב יקירי

אין לך מושג כמה איומים אנימקבלת ממנו אני חוסמת אותו והוא ממשיך בניק אחר. הבנאדם פשוט מחורפן.... מחורפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חי בסרטים של כלא, משטרות מול הבית, אנשים שיתקפו ויחסלו אותי ואת איציק ועוד סרטים למיניהם... מה לעשות ...נולד ככה. ויפה לך על ההשקעה כל הכבוד בוא נראה במה עכשיו יאיים עלינו יום טוב לך רונן

לולווווווווווווווו מאמי שלי כנסי

לולו מאמי תקשיבי אין לי שום כוונה לפגוע בו או להטריד אותו אבל כל איום או הפחדה אני מבקש לשמור על מנת להכין תלונה הולמת בעתיד לא משנה באיזה ניק לאתר מחשב מאתרים דרך איי פי ואם במשטרה ייראו שאותו איי פי על אותו ניק הם יבינו מול מי יש להם עסק זה רק יעזור לנו אז אני מסכם : 1. אני מת עלייך 2. הוא רוצה ללכת לפי החוק אז כולנו נלך לפי החוק 3. אסור לו לאיים על אף אחד ברשת או בפרטי 4. כל תלונה או משהו אחר הוא צריך לפנות להנהלת האתר בלבד ולא לאותו גולש אוחחח עלייך לולו שלי ולך רמי אני מציע לא לאיים פה על גולשים גם לא איומים של משטרות מחוץ לבית כי בפעם הבאה שאני יראה איום כזה הניידת היחידה שתראה מול הבית שלך תהיה הניידת שאני נמצא בה כל בעיה או תלונה או טענה נגד גולש כלשהו תפנה להנהלת האתר פלוס צילומי מסך ואני בטוח שהנהלת האתר תסייע לך לפתור את אותה בעיה !!!

לפי החוק

כל עוד יש חשיבות להסביר לגולש שאם הוא יעבור על החוק אז שיש לי זכות להגן על עצמי על פי חוק אז מותר לי לעשות דבר כזה על פי החוק

ולפי חוק רק תבין

שמותר לגולש לפרסם כל תמונה או כתבה !!!!!! אחרי שהיא תפורסם זכותו של אותו אדם לפנות להנהלת אותו אתר שיסירו אותה רק ככה זה עובד תקלוט כבר יא עילג אתה יכול לבקש כמה שבא לך אבל כל עוד אתה לא נכנס בשימך האמיתי זכותו של כל אדם לפרסם איזו תמונה שהוא רוצה ואתה תצטרך להוכיח כי התמונה פוגעת בך ובכלל אתה תצטרך להוכיח כי התמונה היא שלך ובגלל זה היא פוגעת בך בכל מקרה אתה תאכל אותה כי אתה תצטרך להודות כי זאת תמונה שלך

זה לא נכון

פירסום כתבה בלי רשות הכותב זו עבירה על זכויות יוצרים, אולי בשלב הראשון התמונה לא תיגרום לנזק אבל מי יכול לדעת מה כן יכול ליקרות מזה בהמשך לכן פה זו הבעיה ולא בפירסום המידע האישי עליי

סבבה רונן

אני מצידי חסמתי אותו בכל הניקים שאד היום הוא כתב בוא נראה עכשיו באיזה ניק הוא ימשיך ממש מטריד סדרתי הוא בעעעעעעע. וזה העיניין שהוא לא קולט ולעולם לא יקלוט אף אחד לא מעוניין לפגוע בו או לחשוף את פרטיו או בכלל לדעת עליו משהו וכל יום הוא בא לנו עם המצאה חדשה. הוא לא קולט שהאנשים פה...לא מעניין אותם מי הוא, מה הוא , ומה מעשיו. כל אחד חי את חייו אבל הנה הוא מחפש אותנו כל יום. וחוץ מזה...אוחחחחחחחחחח גם עליך... נשמה שלי אוחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה ביי ויום טוב

אני חושב שזה הפוך

את מחפשת אותי כדי לריב איתי אני קודם פירסמתי כתבה מהאתר של המישטרה כי אני חושב שהיא כתבה נכונה ועוד פירסמו אותה באתר אינטרנט של משרד ממשלתי ואת בכוונה מנסה לאיים שאת תחשפי עליי פרטים אישיים בלי הצדקה אז לפחות אל תשקרי,הנה הקישור יותר למטה, אז מי זה שמיתגרה?

לולו אהובתי זהו נגמר

טוב זהו די מספיק חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי כוח לשירשור הזה יותר חחחח אני מת עלייך בואי נעבור הלאה יש פה לכמה אנשים ימי הולדת שצריכים לרשום להם מזל טוב אוחחחח עלייך לולוווווווווווווווו

טוב רונן...נגמררררררררר

יום טוב לכולם ויום הולדת שמח...למי שחוגג היום נשמע רק בשורות טובות

אם את אישה רעה שאוהבת

לעשות רע וזה מנסיון שמה שאת רשמת לי אז למה שאני אאמין לך? אני מבין שאת אוהבת לשקר,ולעשות רע בלי הצדקה

למעלה