הבהרה.

הבהרה.

‏יום ראשון 05 מרץ 2006 ‏ה' אדר תשס"ו משנכנס אדר מרבים בשמחה... אמן לו יהי רצון. אבל, אני עצוב, לא בגלל שהותקפתי מימין, משמאל ומהמרכז, יריבים (למעשה כמעט אין) וידידים. אלא מאחר ואיני מובן!!! לא רק שאני עצוב, אני ממש מיואש... כל ואני מדגיש כל התגובות שקבלתי על שתי הזוטות, התייחסו לכל הנושאים שבעולם רק לו למה שהתכוונתי לכתוב. לא קבעתי דבר! ציינתי שכאשר הפריטו את שרותי הדואר המחירים זינקו ב 25%. יתכן בצדק, אבל מי קבל תוספת של 25% למשכורתו שיקום. ציינתי והדגשתי שהגב' ליבנה היא אחת הנשים המרשימות בפוליטיקה שלנו ומי ייתן וירבו כמוה... אמת ציינתי גם והדגש על גם, כי לדעתי לא על הכל כותבים ומדברים בפרהסיה. אנוח קצת, לאחר המהלומות שקבלתי... (אולי בצדק)

../images/Emo140.gifאנא אריה - השאר!

ואתה לדעתי צודק בענין הדואר. הבוז למלעיזים ואל תתייחס אליהם... אתה אחד הקולות השפויים כאן. ברכות לך! יעלי

ידידתי היקרה, איני עוזב...

לילה טוב יעלת החן, איני נוהג להעניש ללא סיבה! לא את הזולת ובוודאי לא את עצמי! מדוע אמנע מעצמי את העונג לשוטט בפורומים. אבל... אם איני כותב ברור (לטעמי) אם אני מרבה לשבש (לטעמי) מדוע שלא אוכיח לעצמי במקצת אופי ואמעיט במקצת לכתוב...

shy-1

New member
אריה, צא מזה(אתה מוזמן לאמץ את

המוטו שלי)

תודה שוקי, אבל..

אין לי את מי לעזוב ידידי, איש לא אשם לי, שאני כותב לא ברור (לטעמי) משבש (לטעמי) לכן איני עוזב רק אשתדל פחות לכתוב...

tapuzkatom

New member
אל תתייחס למלעיזים

קול של שפיות, הוא תמיד קול שטוב שהוא קיים בכל פורום

tapuzkatom

New member
עדיף ככה ../images/Emo13.gif

יש כאלה שהם לא מבולבלים, אך אינם שפויים Stay with us

במקצת קשה להיות לא שפוי ולא מבולבלי

לילה טוב ידידי בעל הכינוי המעניין תפוז כתום... (אתה כל כך בעל דעות ימניות) ראשית איני עוזב... אבל אשתדל פחות לכתוב. (להגיב על כל פניה!) חזרתי עכשיו מתחרות ברידג' כל יום ב' בלילה מתקיימות במקום מגורי תחרויות הברידג' של מועדון בת ים. מדוע אני מספר לך פרט לא רלאוונטי זה... שחקתי פעם ברידג' ושח לא רע... כיום ממשיך לשחק, אבל... נוכחתי שאיני טועה... (בבלבול לצערי) אני עדיין פותר חידות לוגיות מתימטיות היטב, ממש היטב... אבל להתמיד איני מסוגל... ממשיך לשחק ולפתור חידות למטרה אחת בלבד, על מנת שהקופסה לא תתנוון... בברכה

אריה ידידי.

הגם שאיננו מכירים וחלוקים אנו בתהום פעורה בעמדות שלנו מרגיש אני כבוד רב אליך ומרשה לעצמי לראות בך כידיד. אני מכבד את החלטותיך כי רצונו של האדם כבודו אבל דע לך כי תרומה רבה תורם אתה בעצם כתיבתך בפורום.

ידידי הצעיר לכבוד לי ותודה.

לילה טוב נסים המקווה לטוב, אתה כותב שתהום פעורה בעמדות שלנו... ואיני משוכנע, כי הנך צודק. אני משוכנע שמטרת שנינו די קרובה, אולי לא זהה, אבל קרובה ביותר. חילוקי הדעות ביננו הם על הדרך להשיג המטרה, אני משוכנע, כי אם היינו משוחחים בניחותא, הייתה נוכח שאפילו בדרך נמצא את שביל הזהכ... אם איוט ליברמן ויוסי ביילין מצאו שפה משותפת לא דעה משותפת אני כמעט משוכנע, שהיינו מוצאים יותר משפה משותפת. מלבד אם תאמר לי "ההלכה" קובעת... אם תשלח לי מייל, המייל שלי לא חסויי אשמח להשיבך. הקשיש

למעלה