הבהרה

הבהרה

לא התכוונתי ליצור פאניקה ולא קרה למירי שום דבר רע, תרגיעו מצד שני היה מאוד משעשע לגלות שחלק מהניקים שלכלכו עליי כאן שלחו לי הודעות פרטיות וניסו להיות "נחמדים" אליי ולברר מה קרה. אנשים, אני חושבת שאולי עדיף שאני לא אעדכן אתכם. זה קצת מציק לקבל יחס שכזה.

אוקיי תקשיבי../images/Emo70.gif אולי לא התכוונת

ליצור פאניקה אבל זה מה שיצרת עם ההודעה הזאת, כאילו מה חשבת שסתם נראה הודעה שכתוב בה "ממש ממש בקרוב תצא הודעה דרמטית" ונחשוב שזה סתם משהו לא חשוב
אז אם חשבת ככה צר לי לאכזב אותך כי הרבה אנשים פה ממש דאגו וחשבו שקרה למירי משהו רע
בקשר לאנשים ששלחו לך הודעות ו"לכלכו" עליך בפורום, אז אין לי מושג למי את מתכוונת, אבל בכל מקרה תאמיני לי שאחרי הודעה כמו מה שאת כתבת זה היה די צפוי שישלחו לך הרבה מסרים.. לא
כאילו אף אחד לא אמר לך להפסיק לעדכן אותנו, את רוצה למסור לנו דברים- בכיף, אבל למה הייתה חשובה ההודעה הזאת שהכניסה הרבה מאוד אנשים ללחץ
תאמיני לי שאם לא היית כותבת את ההודעה הזאת ועוד אחרי זה כותבת שזה כלום לא חשוב.. לא היית מקבלת יחס כזה כי באמת שזה פה פורום שאוהב את מירי ואנחנו שמחים כל פעם שמצטרף מישהו חדש ובטח ששמחים אם הוא קשור למירי ומביא לנו מידע עליה

בוקר טוב...

קודם כל ברוכה הבאה לפורום. אנחנו מקבלים פה כל אחד בצורה הכי יפה שיש... לפני שבוע בערך שהצטרפת אלינו,שמנו לב לפי ההודעות שאת מקורבת ממש למירי בצורה כלשהיא... לכן,ברגע שראינו את ההודעה שלך אנשים נלחצו ובצדק מכיוון שידענו שאת מכירה אותה ממש טוב. אף אחד פה לא מתייחס לא יפה,את צריכה להבין אותנו. ברוכה הבאה...

perrinat

New member
אם לא אז לא

לא מכריחים אף אחד..... היי שלום ותודה על הדגים

טוב שמעי משהו...

אני באופן אישי לא התכוונתי שתעזבי או משהו כזה.. רק רציתי להבהיר לך שזה הכי לא במקום מה שעשית.. כי ב'מת.. את מה זה הלחצת פה אנשים וזה... אז אנלאדעת מה את רוצה להראות בהודעה הזאת... אם את רוצה ללכת ולא לעדכן? בבקשה..! אפחד לא עומד לך פה עם אקדח לרכה.. אבל אם את רוצה להשאר אז באמת שבכיף, רק בלי הודעות שגורמות לנזקים [כגון: התקפי לב
, שמעון
<זה יעני שני פסים של פטל
>, נזקי מוח ועוד..] שיהיה לך יום נחמד

viko222

New member
בעע...

מה את עושה פתאום פוזות אה?.. אני הייתי בין היחדים אם בכלל היה עוד כמה אנשים שאהבו אותך בפורום ולא צעקו עליך ואם את עושה עלינו פוזות אז לכי מהפורום למי אכפת. ת'עידכונים שלך אנחנו נוכל לקרוא בוואלה סלב...גיא פינס..ערוץ 7(ערוץ בידור הישראלי).!!!

נאאאטלי

New member
רינת בקצב הזה את יכולה לפתוח../images/Emo29.gif

פורום צומי..או פשוט לשנות את השם של זה מה אתם אומרים

viko222

New member
באמת יאללה...מעפנה אחת!!

ועוד חשבתי שהיא חמודה.... אבל סתם עוד מעפנה ננפנף אותה

למעלה