הבהרה

dorgad

New member
הבהרה

בהודעה קודמת, שככל הנראה נמחקה, עמדתי על הזכות למידע, ולא הייתה לי כל התייחסות ערכית/שיפוטית לגבי ניתוח כזה או אחר בידי רופא כזה או/אחר. אין לי ולא היה לי כל עניין ספציפי בניתוח מסוים או בטיפול מידי רופא מסוים. הגנתי (נכון, תוך שימוש בניתוח שמבצע רופא מסוים) על הזכות להביא מידע בפני חברות/רי הפורום, ועל הזכות לקבל מידע. האם לא לכך נועד הפורום? ה"קטילה" הגורפת של הניתוח המסוים שבשלו נמחקות הודעות מנוגדת בעיניי לרוח "חופש המידע" שצריך להתקיים בפורום זה ובאחרים. מידע צריך להינתן ולהיקרא - והקורא ישפוט - המתאים לו אם לאו. אני סמוכה ובטוחה שמי ששוקל לעבור פרוצדורה קיצונית כמו ניתוח, בודק היטב היטב טרם שיבצע צעד כזה. דור

linar1

New member
דור, בהמשך לדבריך../images/Emo70.gif

אני כתבתי תשובה, אך היא נמחקה מסיבות ידועות : 1. כי, אני אישית מאוד שמחתי בשביל בתי ואחרים שהניתוח עזר להם. 2. היה דיון חופשי ואני מאוד תמכתי בהמשך הדיון, ראי כל התגובות שלי בנושא. 3. אך בתי, נוהגת בשוגג, זו דעתי, במקום לספר על החוויה אישית ועוברת ל"פס רחב" של פרסום וזה אסור!!! 4. ניתוח, כנראה, אמור להיות כמוצא אחרון מכל מחלה ולא רק שלנו... זו אחריות גדולה מדי, כדי מייד להכניס לראש של אדם, אשר טרם אובחן/נה סופית כסובל/ת מפיברו. כמובן, כשמדובר, בניתוח נסיוני בלבד!!! 5. לכן, אני מאוד מסתייגת מהתנהגות ודרך שנבחרה! 6. כן, לחופש המידע, לא, לפרסום אגרסיבי! מקווה שהסברתי די ברור את עמדתי.

דור, זה לא לדיון או לויכוח.

ההודעה שלך נמחקה כי היתה מתחת להודעה אחרת. הכותבת האחרת פרסמה מספר טלפון - אסור עפ"י חוקי תפוז, היא שמה שתי הודעות דומות בנושא בתוך אותו השרשור והיא נהגה במפורש בניגוד להחלטה לגבי הדיונים על הניתוח. יש בפורום מספיק חומר וקישורים על הניתוח הנ"ל. בדקנו, בחנו, התייעצנו וכדומה. בפני כל גולש יש את החופש לשלוח מסר אישי למי שהוא/יא רוצים. כאן בפורום, לאחר שדשנו בזה עד תום, לא יהיו הודעות על הניתוח - עם או בלי מספרי טלפון כל זמן שאין לניתוח הזה גיבוי מוסמך כלשהו. במסגרת חופש המידע, את מוזמנת לראות מידע בנושא בדפדוף אחורה. שם יש לך קישורים לכל אנשי המידע - ואת חופשיה לבחור. זהו פורום של מחלה מתישה. אין טעם ואין זה אחראי להציף את הגולשים בפרופוגנדה. אם מישהו רוצה לפרסם את הניתוח למרות זאת, יש מחלקה בתפוז שעוסקת בפירסום - שיפנו שמה. כאן בפורום אני לא אאפשר העברת מידע שכבר יש הסכמה עליו שאינו אמין או חסר פניות. האם עכשיו אני ברורה יותקר בנושא? כאמור, הודעתך לא נמחקה בשל דרישתך לחופש מידע, אלא בגלל שהודעה נמחקת עם כל התגובות עליה. שנה טובה!!

dorgad

New member
נאווה, הודעתך ברורה. שאלה:

האם נראה לך שבתי מבצעת סוג כלשהו של פרסום שיש בצדו טובת הנאה כלשהי? אם כן, לא הייתי מודעת לכך. דור

אני לא מכירה את בתך ולא רוצה לייחס

לה כלום. מה בדיוק קרה לה שם - אף אחד לא יודע. גם היא לא ממש יודעת מה נעשה לה בניתוח - נכון? כיון שכאמור, המידע אינו מספק, ולמרות בקשות, בירורים ופתיחות, לא זכינו לראות שום מידע מקצועי אמין, החלטתי מה שהחלטתי לגבי הפורום. ההחלטה נעשתה לטובת הגולשים, במיוחד לטובת החדשים, במיוחד לטובת מי שינסה הכל בלי לחשוב פעמיים. אלו שלטובתם נעשתה ההחלטה לא בהכרח יסכימו איתי, אבל לפני היותי מנהלת פורום, אני נטורופתית ואני פועלת מתוך אחריות מקצועית. אני מאמינה שבדרך זו או אחרת, כל אחד מגיע למה שהוא צריך. בשורה התחתונה - המידע נמצא בפורום, זה רק עניין של לחפש אותו. הבת שלך יכולה להמשיך לספר לאנשים במסרים, במייל ובפורומים אחרים שאולי כן פתוחים לזה. כשהמצב ישתנה - יכול להיות שגם הגישה תשתנה. זהו לא מצב סופי.

linar1

New member
נאווה, עדכון קטן../images/Emo70.gif

דור מדברת על האישה בשם בתי ולא על הבת שלה(של דור) אני מקווה שמבינה נכון ואיני יודעת אם בכלל יש לה בת אז שתהיה בריאה...

dorgad

New member
נאווה - בתי???? הבת שלי???../images/Emo8.gif

נאווה יקרה, חלה פה טעות. לא התכוונתי לבתי (=הבת שלי), אלא למשתתפת בפורום ששמה/כינויה בתי (קיצור של בתיה?). בתי (הבת שלי) בריאה ושלמה ולא מותחה, תודה. דור

linar1

New member
דור, כבר עדכנתי את נאווה../images/Emo141.gif

ראי את הודעות קודמות. היא כבר התנצלה על הטעות. יום טוב לך

למעלה