הבהרה.

VIDE0KID

New member
הבהרה.

לאחר קבלת מכתב ממנהל הפרום ברצוני להבהיר מספר דברים. א. שם המשתשמש שלי הוא VIDEOKID או VIDE0KID בלבד!. וגם הסיבה שעברתי משם אחד לשני הוא כי השם הישן לא עובד. ב. אל תקשרו אותי לשום משתמש אחר, זה לא אני!!!. ג. בקשר לביקורות ומחירים. זוהי מדינה דמוקרטית ולכן למתקין יש את האפשרות לגבות כל שעולה על רצונם (אלה לא מחירים בפיקוח) ומצד שני - יש גם את חופש העיתונות ואת זכות הציבור לדעת. כמו שמתקין יכול לרשום כמה הוא רוצה לגבות על ציוד או התקנה כך נתונה הזכות לציבור לדעת מה כולל הציוד ומה מחירו בשוק וגם מהי מהות העבודה כמה שעות הי לוקחת והסבר כללי. כדי לבדוק ולהעריך את שיווי ההתקנה. עם כל הכבוד, אבל ללקוח יש הזכות לדעת, הוא לא צריך לקנות חתול בשק וגם מתקין שפועל "בעלטה" ולא מסביר מהו עושה וממה מורכבת העבודה בעצם מסתיר מידע מהלקוח ואיפלו נותן מידע שגוי שהוא עבירה פלילית. חוץ מזה אני לא כותב שטויות, למשל דברים רציניים שאני כותב לא זוכים ליחס אהוד גם כן. בוודאי שלמתקינים ולבעלי הפורום שגם הם מתקינים יש את האינטרס לסתימת פיות, פשוט כדי לשמור את הצרכן ללא מידע ובאפלה ובעצם כך לבצע עבירה פלילית של הונאה. ד. אם אינכם רוצים שאכתוב בפורום אפשר פשוט לבקש. תמיד אוכל לפתוח פורום פרטי לייעוץ ולעזרה שבאמת עוזר ולא רק מביא פרנסה למתקינים. ושוב, אני לא מזדהה בשום שם אחר. ואני לא כאן כדי לסכסך אלא לשפוך אור על מה שנעשה בעינייני צלחות לווין. ואני יודע שהעוסקים בתחום לא מתלהבים כי כמובן זה פוגע ביכולת הסתרת המידע שלהם מהצרכן. במקום להתייחס לאדם ללא אינטרסים כנכס, הוא מופלה לרעה ע"י חבורה של בריונים שפועלים בשיטת ב KGB ברוסיה. תודה וביי

VIDE0KID

New member
נ.ב

כל המחירים שביררתי נעשו ע"י התקשרות לספקים בארץ ובחו"ל. (מה לעשות היה לי משעמם בעבודה) ולא ממש היתה לי בעיה להשיג את המידע הזה מכיוון שאני עובד בחברת כבלים. ואחנו רוכשים ציוד מהספקים האלה. לכל המעוניין אין לי בעיה לפרט את כל המחירים, און להעלות תצלום של הפקסים שהתקבלו גם אין לי בעיה לפרסם טלפונים של "טלראן" "אפקס" או "טל חץ" ותתקשרו ותראו בעצמכם. מעניין למה כ"כ מתעצבנים שאני כותב את המחירים האמיתיים? הרי אם אני משקר אין בעיה לוודא זאת בטלפון אחד למשווק, נכון??? נראה לי שאם אני יעלה את פקס עם המחירונים הוא ימחק ע"י המנהל כמו שנעשה בפעמים קודמות. ובקשר לציוד ביתי, כששאלתי שאלות אף אחד לא ממש עונה לעניין... כי בציוד ביתי אלי לא ממש בקיא. בקשר לציוד מקצועי וברודקאסט, ממירים, צלחות מעל 3 מטר וכו' מנועים וכו'. יש לי ידע רב, אשמח לייעץ ולתת כל מידע. חינם כמובן. (נראה עוד מישהו כאן מנדב מידע חינם...) כנראה זה נדיר מידי...

rolibark

New member
האובססיה שלך בנושא מחירים מפולפלים

הובנה. אתה כותב בנושא זה קרוב לחודש. קראנו, הבנו, הטמענו, חשבנו, ושוב - הבנו את הנקודה שלך.עכשיו הגיע הזמן להחליף נושא - מה דעתך ?

VIDE0KID

New member
אין בעיה, אני דיברתי עוד על המון דב

דברים למשל שאלתי האם LNB איכותי ישפר לי את הקליטה באופן משמעותי ולא זכיתי לתשובה. למשל שאלתי איזה לווינים כדאי ואפשר לקלוט בצלחת 1.2 מטר ולא זכיתי לתשובה גם כן. למשל אפילו עשיתי יוזמה והתחלתי ב" שכל אחד יכתוב תחנה אחת או שתיים ממש מוצלחות ויפרט איפה הם נמצאות ומה הם מכילות" וגם כאן לא זכיתי לשיותוף פעולה. כל מה שאתם מדברים עליו הוא 99% מחירים, ו"בוא אני יתקין לך במחיר X". אז על מה נשאר לי לדבר? התברר לי שזה בכלל לא פורום לוינים זה בעיקר "לוח העיר" למתקינים. זו הסיבה. במחירים כאלה גם אני מוכן להתקין. ועומד מאחורי כל הנסיון והמערך הטכני של הכבלים. יש לי מספיק ציוד מקצועי בעשרות אלפי דולרים שאני יכול להלוות מהעבודה(הרבה יותר מקצועי ממה שיש למתקינים). דיוק של מילמטרים וקליטה מקסימלית. ותאמין לי ששוה אפילו לי להתקין במחירים כאלה,

rolibark

New member
"...יכול להלוות מהעבודה ..." ?

"...ציוד מקצועי בעשרות אלפי דולרים ..." ? הממממ....מעניין.... פרט למה אתה מתכוון ?

VIDE0KID

New member
תשובה אחרונה

וזאת מכיוון שהשאלה נשאלה בדקה שפרסמתי את המודעה שאני עוזב הציוד הוא ציוד שאנחנו מכוונים איתו את הצלחות בכבלים. למשל ציוד מדידה מתקדם. לא זוכר את המודל, אבל אם זה חשוב לך אני יכתוב ביום ראשון אפילו יפרסם לך תמונה של המכשיר. SATFINDER SCOPE דיגיטלי. הכולל מד עוצמות אוניברסלי גם ל C BAND וכולל בתוכו עמדת בדיקה לאותות, רעש, ותמונה. כולל גם ממיר אנאלוגי ודיגיטלי וכן טלויזיה צבעונית וכל זה במכשיר אחד שפועל על מצבר ונישא על הכתף. (מחיר כ-15.000$).

beamer

New member
videokidאתה צודק ב100%

אתה צודק שאף אחד לא יאאיים עלך מי שכאן בבעיה זה אלה שמאיימים עלך אם איימו עלך במחיקה בפורום או בנקיט צעדים כלשהם כלפך שלח לי עותק מהמכתב. זכותך לאמר מה שאתה רוצה ולמי שאתה רוצה ומתי כל עוד זה לא פוגע באיש זה חופש הביטוי וכל מי שיסנן או ימחק אותך עובר עברה של פגיעה בחופש הביטוי שדינה מאסר על פי דיני העונשיןם של מדינת ישראל בנוסף ניתן לתבוע תביעה אזרחית במידה ונפגעת או "סתמו לך פיות" . כפי שאתה טוען במכתבך מעלה. פורום זה אינו בבעלותו של איש הוא רכושה של החברה המפעילה את תפוז וחברה זו כמו מנהל פורום זה כפופים לחוקי מדינת ישראל כדין וכחוק אף אחד לא יכול לעשות מה שהוא רוצה יש חוקים והם נועדו כדי לכבד אותם אם נפגעת זכותך לפנות להנהלת הפורומים ולטעון את הטענות שלך אחרי שתקבל את תשובתם והיה ולא תספק אותך זכותך לנקוט נגדם ונגד מנהלי פורומים במידה ואתה טוען ומוכיח שנגרם לך נזק כלשהו . אל תפחד מאיומים והפחדות כלשהם , זכותך להחליף שמות כאוות נפשך וזכותך למור על פרטיותך וזכותך גם להבתטא כאוות נפשך כל עוד אינך פוגע בזולת. החלפת שם משתמש כל רגע נטוי אינה מהווה עברה פילילית ואינה מפירה את תקנון תפוז . בתקנון תפוז גם לא מופיע באף מקום שאסור לזולת להתבטא או יש מכסה על כתיבת הודעות. מה גם שתקנון של תפוז הוא בסה"כ תקנון והוא א קובע כלום בבית משפט מה שקובע זה חוקי המדינה ולא תקנונים של חברות שלא עומדים תחת שום חוק וסתרים את עצמם. כנראה שאת התקנון של תפוז לא כתב משפטן אחרת קשה להביר את כל הסתירות הפנימיות בעיפיו השונים אתה יכול ושראי לפתוח ולגלוש תחת כל שם שתחפץ ללא הגבלות. יש ארגון העוסק בזכויות אדם והפרט בישראל ואם אתה חושב שנפגעת מפורום זה או ממוסד זה או אחר או משרד ממשלתי כלשהו אתה יכול לפנות אלהם ולקבל עזרה וסיוע משפטי כולל הגנה משפטית בשעת הצורך בחינם. כמו כן עומד לרשותך הלשכה לסיוע משפטי של משרד המשפטים בירושלים אשמע לעזור לך ולעמוד לשרשותך כל עת בכל בעיה משפטית . אם איימו עלך ושלחו לך מכתב אני ממליץ לך להדפיס אותו במידה ותשלח לי אותו אוכל לכוון אותך לצעדים המתאימים לעיון בחופש הביטוי וכן בחוקים שונים אני ממליץ לך לבקר בפורום של משרד המשפטים. זכרו רק דבר אחד זה שתפוז היא חברה פרטית היא אננה יכולה לעשות מה שהיא בפורום או להגביל אדם זה או מלגלוש לפורומיה או אתריה ישנם מקרים בישראל שחברות אינטרנט ואנילא אצטט שלמו למעלה מ 50000 ש"ח זה הסכום הקבוע בחוק מבלי להוכיח נזק אבל ניתן גם לבל יותר ראה תביעה שהוגשה נגד ידיעות אחרונות ובה נפסק 2.5 מיליון ש"ח לטובת קורא עיתון שנפגע . דברי אלה הם בגדר המלצה ורק לצרכי ידע ולמידה בלבד. הם לא ישמשו לעולם בסיס לתביעה כלשהי ואינם מופנים כלפי אדם כלשהו. כדי לקבל יעוץ משפטי מתאים יש לפנות לעו"ד המתמחה בחוק ובמקרה המסוים שלך .

בעברית פשוטה: תפסיק לבלבל את המוח

אתה וכל ההתפלספות שלך עוד לא הבנת , ש-תפוז בסך הכל הסכימה לתת לך לכתוב כאן, באתר שבבעלותה ולא בבעלותך : זה לא רכוש ציבורי ואם בחברת תפוז יחליטו , שאתה מהווה מטרד ( ואתה מהווה) אז גישתך עלולה להיחסם ואולי אפילו יצליחו לאתר אותך ולהגיש נגדך תביעה על הטרדה בבית משפט ( אם כי , אני חושב שהם לא יטריחו את עצמם -יש המון כמוך בכל הפורומים וחבל על זמן של עורך דין בשביל שכמוך) . אז במקום לשפוך כל פעם את הזבל שאתה שופך כאן - תתחיל לכתוב ברצינות ולעניין ותרד כבר פעם אחת ותמיד מכל מהשטויות אלה על זכויות ובתי משפט . כתיבתך לא מעניינת את אף אחד ומאוד מאוד מזכירה מישהו בשם אחר בפורום זה, שאוהב לשוחח על ענייני תביעות ואיומים בנידון.

DAVID523

New member
הבעיה היא שלא ראתי אף עונש

מרתיע אחד של תפוז כלפי מיתחזים.עד עכשיו. אני רוצה ליראות מעשים. זה לא מספיק שתפוז אומר למיתחזה"אתה אשם"וחוסם אותו לכאורה ונותן לו להפריע בשמות אחרים.

DAVID523

New member
אם אתה חושב שאני מישתמש בשם הזה

אני טוען שלא,תעשה ניסוי-תחסום את ה IPשלו תתבע אותו למישפט. ותראה שבכל זאת אני אוכל להיכנס לפה בשם שלי אפילו שחסמת רק אותו.

שמחתי לגלות שאני עוסק בהתקנת ציוד

ומכירתו , כפי שכתבת. מעניין -אולי הגיע הזמן שאציץ בראי ? או אולי הגיע הזמון שאתה תביט בראי ותשאל את עצמך מי אתה אדוני, בעל מספר הפרצופים הבלתי ידוע בפורום זה ? אם יש לך כל כך הרבה ידע, איך זה שבמקום לחלוק אותו איתנו, אתה עוסק רק בהלתכסח עם מתקינים בכל הארץ ? איפה מאגרי המידע הענקיים שאתה לכ כך מספר עליהם ? איפה ? ובקשר לאי הסכמתך לגבי המחירים שמוצעים כיום לקהל בארץ יש לי הצעה מרתקת עבורך : תפתח עסק להתקנות ותתחיל להתקין במחירים שלך ! אחרי זה תחזור אלינו ותספר אך העסקים . רק לשם הבהרה : אין לא אף קשר לעיסקי ציוד והתקנות בישראל או בחו"ל ומאוד משעשע אותי לקרוא שאתה חשוב אחרת .מעניין מה המקור למידע שלך ?!?

VIDE0KID

New member
תשובה

שוב אני מדגיש, אני מזוהה רק בניק ניים שלי. ואתה מוזמן לבדוק זאת. ולמה אתה מדבר בשם תפוז? יש לך מניות שם? כולה באת לראיון ואתה מנהל פורום. הסקת המסקנות שלי שאתה מוכר/מתקין ציוד היא בגלל שאתה משתף פעולה עם המתקינים ולא מייעץ או עוזר אף פעם לאנשים פה. אני בעצמי לקחתי יוזמה ועזרתי למשיהו שקנה מנוע וכיוונתי לו הכל בחינם. ואני לא שומע שום תלונות ממנו רק הכרת תודה. בקשר למכירת הציוד: להעלות מחירון? אין לי בעיה... וגם אין לי בעיה למכור. אולי אני יעשה כסף טוב... כנראה שמוכרים לי ממש בזול אולי המתקינים יקנו אצלי גם... סבבה לי... רק לסבר את האוזניים: LNB אינוואקום 170 דייסיק ל 4 צלחות 25 LNB פשוט 40 LNB LOW NOISE מחיר: 60. כל כל אלה, מספיק לי רווח של 10% ואני מוכן למכור. אחריות ע"י היבואנים בארץ! (טלראן, אפקס, טל-חץ) תודה.

למעלה