הבהרה

• פותח הנושא 1469
  • פורסם בתאריך

1469

New member
הבהרה

אביבה שלום, לא מצאתי את ה"הבהרה" לצערי? ניסנו לעבור דירה אבל לא קנו את שלנו... לכן החלטנו להשאר . אנחנו זוג בגיל העמידה עם שני ילדים צעירים ולכן החלטנו לעשות משהו כדי שהדירה (28 שנה) תראה יותר מעודכנת. המטבח החנוק מפריע לי מאוד כי אני אוהבת להשתקע במטבח עם משפחה וחברים ולכן חשוב לי מאוד מטבח מאוורר, ענקי עם מקום לפינת אוכל מרווחת. יחד עם זאת ברור לי הצורך לארח פעם-פעמיים בשנה כ-שלוש משפחות ביחד אבל לדעתי בשביל זה לא צריך לתכנן את הדירה ולתקוע פינת אוכל ענקית בסלון מול הכניסה. החשש שלי הוא מחדר שנה בצד צפון מזרח, קרוב לדלת הכניסה, עם חלון ע נ ק י בצד מזרח, כך שאי אפשר לשים את המיטה מתחתיו, עם דלת מצד דרום כך שסדור השנה היחיד המתקבל הוא ראש לצד מערב ופנים מזרחה אל כוון החלון הענקי (כמעט כל הקיר). אפשר להשאיר גם את המטבח כמו שהוא ולגנוב מהשרותים למען פינת אוכל שתחובר לסלון איכשהוא אבל היא לא תהיה מספיק גדולה לדעתי , לעומת השרותים שאז יוקטנו בהמון. קבלתי כבר כאב ראש ממחשבות על זה ולאור המצב במדינה גם נראה כלכך מטופש להתעסק בכאלה דברים - אם כי אולי זה מעסיק לפחות את הראש. בתקוה לתגובה ולמציאת ההבהרה....סליחה על הטרחנות , פשוט אצלי בבית אני נחשבת לעוף מוזר בנושא הפנג שואי...סוף סוף מצאתי עם מי לדבר.

uti

New member
../images/Emo24.gif לא צריך לעבור בית, מה שטוב

בפנג שואי זה שתמיד ניתן להוסיף איזה שהוא אלמנט (מראה, עץ, אבנים וספירלות) על מנת לתקן את "הפגמים" שמפריעים לנו בביתינו

יופי של הבהרה ../images/Emo39.gif

אנחנו כאן אוספים "עופות מוזרים"... דברי חופשי והסבירי עצמך... מאחר ויום כיפור בפתח...לא אתמקד בשאלות והתשובות להן אלא לאחריו... מבטיחה לך התיחסות לכל ההיבטים שציינת... הנה הקישור להבהרה ו...uti, נהדר מה שכתבת חתימה טובה

למעלה