הבהרה

הבהרה

בעקבות התגובות מהחברה אני רוצה להבהיר 2 דברים: 1) לא התכוונתי כמובן להכליל את כל הירושלמים כמקשה, אבל אני בהחלט יכול להצביע על מגמה- וכבר דיברנו על זה. 2) אני מבין שרבים מיב' ירושליים לא ידעו על הכנס- דבר בעייתי בפני עצמו, שכן היו חברים בקבוצה שהיו אחראיים להודיע לכולם ולקבל תשובות בזמן. 3) הצוות המקצועי אוהב את כל המדריכים מאוד ורק רוצה בטובת נוער תל"ם. כמובן שאנחנו גם מעריכים את העבודה החשובה שאתם עושים. מי שמתפרץ- מתפרץ לדלת פתוחה, וחבל! הרבה מההערות שנאמרו היו מעליבות ומאוד לא במקום, במיוחד אל מול העבודה הקשה שאני באופן אישי משקיע בנוער תל"ם מתוך אהבה. עבודה שלפעמים באה על חשבון החיים הפרטיים שלי. עמית

royelmo

New member
תגובה

לא היתה כאן שום כוונה להעליב. אני אישית מאוד מעריך את העבודה שלך ושל שרון בתור מנהלי התנועה, ואני חושב שבשנה האחרונה, נוער תל"ם באמת התחילה לחיות מחדש ולהתפתח ולהיות תנועה אמיתית. אין מה להשוות בין נוער תלם של לפני שנתיים, לנוער תלם של היום. אני סך הכל חושב שישנם כמה דברים שמתנהלים לא בסדר, וחייבים לטפל בהם.

OK

אז במקום לדבר באויר ולזרוק ססמאות בוא ודבר על זה. אני תמיד זמין ואתה יודע את זה. בוא למשרד ונדבר. עמית

למעלה