הבהרה.

lio3

New member
הבהרה.

שמחתי לקבל את תגובותייכם. קצת פחות את ההתלהמות והכעס בדברייכם. אז ככה ראשית אני לא פסיכולוג, לא מתיימר להיות ,ולא מתכוון להשיא לכם עצות. מאוד הסתקרנתי, ולכן שאלתי.חשבתי שאולי זה יכול לעזור לכמה מכם, ולא אני לא מכליל,דידית רגזה נורא שאני מכליל ובכלל מאיפה יש לי את החוצפה להשיא עצות רק משוטטות של שבוע בפורומים, ובפרט שאני לא משתתף במפגשים שלכם. לייזר אני הועפתי מהפורום רק על זה שאני לא עמדתי בקרטוריונים של הפורום.דידית שלחה אותי להזדיין, כן להזדיין. עכשיו, אני יודע שדידית היא נכס חשוב ופופולארי בפורום אבל הצדק מחייב אותך להעיף אותה מהפורום לפחות לזמן מה. כן היא פגעה בי ,אני הועפתי על פחות מזה. עכשיו נראה אותך... לייזר, לא אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שאתה נוהג בצדק, אלא רק לעצמך. בשם ההגינות והצדק, תעיף אותה.

מוטלה1

New member
טמבל ! להזדיין זה ברכה. כמו שנאמר

פרו ורבו ומלאו את הארץ.
אל תשכח לבקש שיעיפו גם אותי, כי קראתי לך טמבל. יא מתבכיין

דידית

New member
../images/Emo25.gifנשמתי,

הלו? לא שלחתי אותך לעזעזאל! שלחתי אותך להזדיין! להזדיין זה אחלה! בפרט עם אנשים שאוהבים! אז סורי שלא סידרתי לך גם עם מי להזדיין אבל לפחות שלחתי אותך. נו באמת, שעל זה יעיפו אותי? דידית. <פקה פקה>

דידית

New member
אגב למקרה שאתה לא יודע מה זה

להזדיין אז רק תגיד אני אשלח לך את דף ההסבר לחתנים איך עושים את זה. XXXXXOOOOOOO דידית.

Le Fay

New member
מה, שמרת אותו? זה טוב. זה מצויין:

כל פעם שרע לך - תעיפי בזה מבט

שקרן, אני חסמתי אותך והסיבה אחרת

לא רק שלא עמדת בקריטריונים של הפורום, ניסית לעשות משהו מכוער, לך מפה כבר נודניק.

לילית3

New member
להעיף את כל מי שמפריע לדידית!!!

אין לי שום דבר נגדך, אבל תבין, הפורום הזה נועד לאנשים שיש להם משהו משותף. בפורום הזה, גם הכותבים וגם הקוראים הפאסיביים, חולקים בינהם נושאים שקרובים לליבם. כבר יש כאן דינמיקה שהיא לטוב(מבחינת היוצאים בשאלה) ולרע (אולי מבחינתך) - חשובה כאן לכולם. וכן, דידית היא בעיני נכס חשוב בפורום הזה וכדאי לך פשוט להתקפל. <לילית הולכת להזדיין בעצמה... מתי שהוא..>

על קריטריונים וזיונים...

איש, ההודעה שכתבת נמחקה ע"י אחד מחברי צוות ההנהלה (דער משומד) לא רק כי "לא עמדת בקריטריונים" אלא כי עשית מעשה שלא ייעשה בכך שנטפלת לדמויות ספציפיות מתוך הפורום. אני לא יודע מי אתה ומה מטרת הכתיבה שלך בפורום. אני כן יודע מי היא דידית ולמה היא כאן. גם אם אני לא הייתי שולח אותך להזדיין, אני לא רואה באמירה שלה סיבה למחוק אותה. באופן כללי, היא מודל לסוג האנשים שאנחנו מאוד מאוד מאוד מאוד רוצים בפורום. שיהיה לך יום נפלא.

מיכל25אב

New member
ואתה עוד פה?

אני לא יודעת-פעם אחרונה שבדקתי היה כייף ל*** חופש הביטוי הוא חזק פה,בניגוד להרבה מקומות בציבור הדתי והחרדי קל וחומר. ואי במקומך לא הייתי מנסה להעיף מישהי שאתה רואה שהיא פופולרית פה.. זה פשוט לא חכם. מעבר לזה-גם פה כמו בחיים-יחס גורר יחס-ותחשוב על זה...

למעלה