הבהרה

SHIRITA13

New member
הבהרה

בזמן האחרון התגלתה התענינות בבעיה של ביתי. להזכירכם, פסיכוזת ילדות על רקע של PDD. לפי הגדרת הפורום,אנחנו לא ממש שייכים, אבל אני נמצאת כאן כי אחד מתופעות הפסיכוזה היא אי שקט ובעיות ריכוז, כאלה שהיפראקטיביות היא "כסף קטן" לעומתו. או כמו שהתנסח פסיכיאטר אחד שהיינו אצלו, שADHD זה שום דבר לעומת מה שיש לה. בכל אופן, אני פה כדי לקבל קצת עצות, להשתתף, ולשפוך את הלב, למרות שהבעיה של הבת שלי שונה. וחוץ מזה אני נהנית להיות בפורום הזה.

bis fd

New member
זה קל יותר

למרות האנוכיות זה קל יותר לשמוע שיש עוד בעיות לאחרים וזה עוזר לשתף
ביאטריס

דליה.ד

New member
הרי זה אחד היתרונות של קבוצת תמיכה

לשאוב כוח אחד מהשני, להאזין, ללמוד ולהמשיך הלאה. אני כל פעם מתפעלת מחדש מההורים שנמצאים פה! פעם חשבתי שרק לי יש צרה צרורה (4 ילדים עם הפרעת קשב וריכוז) וחלק מתהליך ההחלמה וההעצמה היה לגלות מחדש את היופי בהם, את היצירתיות, את השובבות ואת שמחת החיים. להתענג על כל הצלחה, קטנה ככל שתהיה, ועל כל התקדמות. לקחת את הקשיים כשלב שעובר ולאסוף כוח! ואני מורידה את הכובע בפני כל הורה, לא משנה בעיני באיזה שיטה הוא משתמש. העיקר שהוא פועל לטובת ילדו! וחשוב לי שיהיה ברור, אני לא נגד שיטות אלטרנטיביות, אני נגד השמצת השיטות ה"שמרניות" ונגד השמצת הורים שבוחרים לטפל בילדיהם על סמךדרכים מקובלות ובדוקות כבר למעלה מ100 שנה. ואף אחד! אף אחד! לא יאשים אותי במתן סמים מסוכנים לילדי!

bis fd

New member
יש לי רופא

של קופת חולים והוא גם ההומופט .שהבת שלי טופלה עצלו באופן הומופאטי פרטי במקביל הוא דרש את הבדיקות והטיפול הקונבצינלי. השילוב הוא חשוב מאד. ביאטריס

הפורום הוא דבר נפלא

ואני מוצאת בו גם כן נחמה רבה ובהחלט תמיכה הדדית ורק מי שמטפל בבעיה ולא משנה אם היא קטנה או "גדולה" נרגע מה"פחד" ממנה יישר כוח לכל המשתתפים

למעלה