הבהרה

Nחמן

New member
הבהרה

זה עתה כתבתי תגובה חריפה נגד פושע ישראל, שכמותה אינני זוכר מאז הצטרפותי לפורום. אני מבקש להבהיר: התורה מצווה אותנו לכבד גם מי שאינם יהודים אך בתנאי, שאלה מקיימים את 7 מצוות בני נח. אחת מהמצוות היא: לא יהיה לך אלוהים אחרים על פניי. יהודי מומר (או אפילו נוצרי), שמעז להטיף ליהודים, שעוד נותרה בהם זיק של אמונה, להמיר את דתם ולפנות לאלוהים אחרים, יש להוקיע אותו בחוצות העיר. אדם כזה איננו ראוי לרחמים. לא מחללים עליו שבת כדי להצילו ואפילו ביום חול אין חובה להצילו (שהמשיח שלו יציל אותו). אי לכך אני מבקש להבהיר, שבכל פעם, שיקום נבל כזה, הוא לא יינקה משבט לשוני. האמת היא, שמצד כללי הפורום נכון היה למחוק הודעה זאת, שיש בה פגיעה קשה ברגשות בדתיים של הגולשים. עם זאת חשבתי לתומי, שטוב אעשה, אם לפחות אשפוך את כל הביבין על ראשו של אותו תת-אדם למען ידע, כי בכל מקום, שבו יעז להראות את פרצופו המטונף, יקבל את אותה "מקלחת" עד אשר יחדור הדבר לליבו ומשם הדרך לגיהינום תהיה קצרה עבורו.

avitano

New member
הנושא טופל.

זאת לא הפעם הראשונה שהוא כותב כאן וכבר נמחקה לו הודעה ראשית שכתב בכל אופן הוא בחוץ עכשיו וכאן תם הדיון בנושא.

יישר כח אופירי על הפעולה המהירה...

לא לתת למיסיונרים לכבוש את הפורום... אוהבים אותך אופיר.

Inspector Finch

New member
אשכרה מחקתם את זה?

מה נסגר איתכם? אני מבין שזה פגע כאן באנשים וכולם יודעים שאני מאד מכבד כאן כל אחד ואחד. אבל חשוב לי להגיד, שאת הסבלנות והכבוד שאתם מבקשים- לא נתתם, אז אל תצפו ליותר מידי. ואני אומר את זה בכאב עמוק ואולי זו התבטאות חריפה, אבל חשוב לי להגיד אז זה ושלא תשכחו. במקום לעמוד שלווים ואיתנים באמונתכם (שמהכרותי הדלה חזקה אינספור) קרקרתם כמו לול תרנגולים מבועת. ועל שום מה?

avitano

New member
לא היה מקום לא לכאן ולא לכאן

ההודעות בדבר הכפשת האמונה והדת בצורה שנעשתה "יש רק אחד שיכול לעזור לכם, אפשר לצאת מזה דרך ..." וכו'... בצורה שלא משתמעת לשני פנים, לא מקובלת. ובנוסף גם ההתבטאויות שהיו על גבי הפורום מנגד, אינן מקובלות. ברגע ששרשור כלשהו מאבד את משמעותו והופך להיות שרשור של הטחת האשמות אחד כלפי השני ואנשים נפגעים אין טעם בשרשור כזה.

itzikiii1

New member
נשמה אין כאן אפילו על מה לדון

ברגע שבא בן אדם ומנסה להסיט אותך בכלל מהדת אז בכלל לא שייך לדון איתו

Inspector Finch

New member
אולי אני ממש קשה קליטה

אני עדיין לא מבין ממה אתם כ"כ מפחדים. ושוב, סבלנות זה לא רק מתי שבא ונוח, לא המילה -=סבל=- מסתתרת בפנים. אז נושכים שפתיים, מה קרה ?

SoShakespeare

New member
זה לא פחד...

זו חציית גבולות. כשאדם נכנס לתוך הפורום וכותב ש-X הוא המשיח, מדבר נגד הדת ועוד מוסיף שהומוסקסואליות זה דבר שאפשר להתגבר עליו - הוא פשוט חוצה גבול! מבחינתי לפחות, לא צריך לנהוג כלפי אדם כזה בסבלנות. הוא ידע שהוא נכנס לפורום שעוסק בדבר מסויים ואז כתב את אותם דברים שבכלל לא קשורים(שלא להזכיר, שהם גם לא נכונים)... זו בעיה שלו - הוא הביא את זה על עצמו. http://blog.tapuz.co.il/shakespeare

Nחמן

New member
פינץ' יקר!

דבריו של אופיר הם דברים כדרבונות. הפורום מיועד לתמיכה בבעלי נטייה מינית הומוסקסואלית או לסבית ולא להסטה להמרת דת. יש פורומים אחרים, שבהם אפשר לשפוך את מה שעם לבך (פורום "אתאיסטים") ואליהם אינני נכנס כלל. אנחנו כאן אנשים מאמינים, שמבקשים פתרון אמיתי לבעייה ולא הצעה של אדם, שפועל נגד החוק. אין כאן נשיכת שפתיים אלא מלחמת חורמה. "עיר הנידחת" יש להרוס עד היסוד ולשרוף את כל שללה.

Inspector Finch

New member
כפרהעליך Nחמנוס../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ואתה שוב מתבלבל
אני חייב לציין שהנימה של ההודעה שלך גאונית
ולמה מתבלבל, אתה שואל
כי הוא לאאתאיסט
הוא אדם דתי להזכירך, הוא מאמין באלוקים יותר ממני. השאלה המתבקשת היא אם זה היה יהודי (אגב לא הבנתי אם הוא יהודי משיחי או נוצרי, למרות שהקטע ביוטיוב של נוצריה) שבא לפרסם טיפולי המרה הייתם מתייחסים אליו באותה צורה. אם כן אז אני קצת יותר סולח, למרות שזה עדיין לא באמת לעניין. מת עליך כפרה
סוף שבוע נפלא

Nחמן

New member
../images/Emo24.gif אני מתפלא

כיצד איננו שולפים חרבות לאחר ויכוח כה נוקב. כנראה קורצנו מחומר אנושי מיוחד. ברדם אכן לא אתאיסט. הוא מאמין בא-לוהים אך כופר ביסוד הא-ל האחד. הדיבר השני הוא: "לא יהיה לך א-לוהים אחרים על פניי!". יהודי, שכופר ביחודו של הקב"ה ועובר על דיבר זה הוציא עצמו מכלל ישראל. אין מצרפים אותו למניין ואין מביאין אותו לקבר ישראל, אין מחללין עליו שבת וגם ביום חול אין מצווה לרפאותו. זהו, שעליו אמרו: "מורידין ולא מעלין". ראה! זו לא חכמה לפסוק הלכות. כל אחד יכול לעשות זאת. השאלה היא, אם כל אחד יודע. בענייני רפואה ברור לכולנו, ששיקול הדעת המקצועי שייך אך ורק לרופא. משום מה במדעים אחרים כל אחד מרשה לעצמו לפסוק כראות עיניו עוד לפני שלמד ולו את הבסיס למדע. התורה היא ספר מדע מיוחד במינו. שפתיה והלכותיה זרים לרובנו. אין ברירה אלא ללמוד והלוואי זכיתי אני ללמוד אותה כפי שצריך. אם נשווה בינך לבין אותו מומר, הרי כל ההלכות, שנפסקו לגביו לא שייכות אצלך כלל. מצווה לחלל שבת על כל יהודי, שנמצא בסכנה. כל יהודי מצטרף למניין ובלבד, שאיננו כופר בבורא עולם (ובמיוחד ב"לא יהיה לך..."). אתה אדם מאמין
לא אהיה חשוד בחטא, אם אומר, שאני מכיר רבים כמותך, ש"מתחזים" לחילוניים, אולם בתוכת יוקדת נשמה יהודית יקרה מאוד. לא אחטא, אם אומר, שחלקם של אנשים אלו בגן עדן גדול מחלקי. לא הכיפה קובעת אלא המעשים. שמעתי אמרה פולנית, שמוטב להיות יהודי בלי זקן ובלי פיאות מאשר עם זקן ופיאות ולא להיות יהודי...
שבת שלום לך ולכולנו, חבר יקר!

למעלה