הבהרה אני משתמש רק בניק "יועץ המס1" ולא בשום ניק אחר, וגם לא בניק תורני.
י יועץ המס1 New member 3/3/08 #1 הבהרה אני משתמש רק בניק "יועץ המס1" ולא בשום ניק אחר, וגם לא בניק תורני.
י יועץ המס1 New member 3/3/08 #5 הבנתי שהבינו שאני זה אתה ואתה זה אני שלח לי במסר אישי מי אתה ? בבקשה מתחנן | כורע על ברכיו |
R reo2 New member 3/3/08 #6 אומרים שאני אינני אני אז מי אני בכלל? תגיד... זה עוד טריק לכבוד פורים... פרגית חלק ב'....?
ס סיגליות10 New member 4/3/08 #14 מרוב מתחזים ובגלל השרשורים ההזויים שהיו בימים האחרונים מי שלא מזדהה ואינו מוכר ואינו מגיע למפגשים הוא מבחינתי בחזקת טרול. ובהדמנות זו ברוך הבא.וחבל שלא הזדהת.
מרוב מתחזים ובגלל השרשורים ההזויים שהיו בימים האחרונים מי שלא מזדהה ואינו מוכר ואינו מגיע למפגשים הוא מבחינתי בחזקת טרול. ובהדמנות זו ברוך הבא.וחבל שלא הזדהת.
ס סיגליות10 New member 4/3/08 #16 איזו הבחנה בטר אני לא מנומסת אני אומרת מה שנכון להגיד בצורה הישירה והישרה.
י יועץ המס1 New member 4/3/08 #10 הבהרה 2 לאחר שתורני שלח לי מסר אישי וסיפר לי מי הוא מאתר כיפה שגם שם הוא די חדש אני אקדם אותו בברוכים הבאים וסליחה מראש. רק עצה לך קטנה תתחיל לכתוב מה שאתה חושב מעל גבי הפורום ולא במסרים אישיים כמו בכיפה
הבהרה 2 לאחר שתורני שלח לי מסר אישי וסיפר לי מי הוא מאתר כיפה שגם שם הוא די חדש אני אקדם אותו בברוכים הבאים וסליחה מראש. רק עצה לך קטנה תתחיל לכתוב מה שאתה חושב מעל גבי הפורום ולא במסרים אישיים כמו בכיפה
T touti New member 4/3/08 #18 כבר כתבתי בשרשור הקודם שתורני זה תורני ויועץ המס זה יועץ המס לא צריך לפחד שכל חדש הוא טרול* אני ידעתי מי הוא ועל כן הקפצתי את ברכת ברוכים הבאים
כבר כתבתי בשרשור הקודם שתורני זה תורני ויועץ המס זה יועץ המס לא צריך לפחד שכל חדש הוא טרול* אני ידעתי מי הוא ועל כן הקפצתי את ברכת ברוכים הבאים