הבהרה! פורום זה אינו מייצג את תנועת חב``ד! =) אהלן הילי! פורום נחמד ביותר!
F Fis tuk New member 20/7/07 #1 הבהרה! פורום זה אינו מייצג את תנועת חב``ד! =) אהלן הילי! פורום נחמד ביותר!
מ מושיקו GS New member 20/7/07 #2 אני מפחד לדבר איתך! טוב כי קראתי ת`כרטיס האישי שלך. (סופר נני הצילו!!!)
ה הילי בילי שלנו New member 20/7/07 #3 הוא מייצג את תנועת חב"ד בחלק מהדברים... לא על כל דבר צריך להתסכל בצורה שלילית.. אהלן פיסטוק =)
ה הילי בילי שלנו New member 20/7/07 #6 אני אמרתי וציינתי הפורום הזה לא יהיה כמו מאגרי חב"ד השונים שהיו בתפוז עד היום זה פורום רציני שאת הדברים השלילים האחריות מוטלת על אותם גולשים בלבד.. אנחנו המנהלים לא ניתן במה לדברים אלו בפומבי שיהיה יום מצוין!
אני אמרתי וציינתי הפורום הזה לא יהיה כמו מאגרי חב"ד השונים שהיו בתפוז עד היום זה פורום רציני שאת הדברים השלילים האחריות מוטלת על אותם גולשים בלבד.. אנחנו המנהלים לא ניתן במה לדברים אלו בפומבי שיהיה יום מצוין!
ס סוריא New member 20/7/07 #7 אנחנו המנהלים היל??? אנחנו????? יש לך פיצול ולא סיפרת לי? נ.ב חשבתי שרק לי יש ... נ.ב 2. תתחדשני עיוני
אנחנו המנהלים היל??? אנחנו????? יש לך פיצול ולא סיפרת לי? נ.ב חשבתי שרק לי יש ... נ.ב 2. תתחדשני עיוני
ה הילי בילי שלנו New member 20/7/07 #8 חחחח סוריאא כפרעליךךךך חחחח בעז"ה יכנס לפה עוד מנהל (אם הוא יהיה ילד טוב ) חחח הפתעה... שבת שלום עיונייייי
חחחח סוריאא כפרעליךךךך חחחח בעז"ה יכנס לפה עוד מנהל (אם הוא יהיה ילד טוב ) חחח הפתעה... שבת שלום עיונייייי