הבהרה קטנה..

MsUnderstood

New member
הבהרה קטנה..

יש חוקים לפורומים,יש דברים שאסור לכתוב פה אחד לשני. כל מי שיכתוב פה הודעה שדבריה עוברים על החוקים תימחק ויחד עם זה תישלח הודעה. אם יש הודעה שאתם מוצאים אותה פוגעת או כעוברת על החוקים אתם יותר ממוזמנים לשלוח לי או לאחד המנהלים הודעה עם לינק להודעה המדוברת ואנחנו נדבוק את זה. יש דברים שגם אנחנו לא רואים,כולנו בני אדם. אי אפשר לקרוא פה טרוריסטים אחד לשני אי אפשר לקרוא פה נאצים אחד לשני ואלו רק דוגמאות. בקשה ממכם לשמור על שפה נאותה בפורום.

רגע

זה אומר שאי אפשר יהיה לקרוא יותר את השמות הקיצוניים האלה?... מותר פליטת פה אחרונה? בטח שמותר- נאצים!טרוריסטים! היטלר!פאשיסטים!מחבלים!מוסליני!ערפדיםמוצצידם!נאונאצים!גרמנים!ערפאת!אסאסים!רוצחים!אבו-עגלה!חראות!בוגדים!אוסאמהבינלאדנים!בנזונאצים!זיגהייל!חומייני!גבלס!שניצל!רודולףהס!נאסראללה!שוחטים!ברברים!שימפנזות!סרטיםשלקפקא!זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*בוצע באש"ז*

MsUnderstood

New member
../images/Emo6.gif

אני שמחה שהוצאת את העצבים... ואני יותר שמחה שזה לא היה על מישהו

!

*מצב קריסטיאנה* ו"סרטיםשלקפקא" ו"אבו-עגלה"? אתה חושב שחוץ ממני עוד מישהו יודע איך הם נכנסו לשם?

סלוניק

New member
אני מבקש לא לכנות אף אחד שימפנזה.

לולא היו מיליון שימפנזות שמקלידות על מיליון מכונות כתיבה לא היו מצליחים להוציא לאור גיליון של בלייזר פעם בחודש.

שיט=\../images/Emo163.gif

טובנו, סתם באתי לתמוך בך למרות שאני לא נוכחת כבר יותר מדי זמן:)

MsUnderstood

New member
למה רק חברי פורום קיבוצניקים מגיבים

לזה?!
ואת לא נוכחת גם בקיבוצניקים כבר

../images/Emo6.gifנותנים כבוד לדיקטטורית../images/Emo98.gif../images/Emo163.gif

כה, מצטערת על זה. אין לי מושג למה=\ |מנסהלהפגיןנוכחות|

למעלה