הבהרה מאב המשפחה

GORDON FX

New member
הבהרה מאב המשפחה

שלום רב לחברי הפורום,
בהמשך לכתבה ששודרה בערוץ שתיים אני רוצה להבהיר מספר נקודות:
1. שוחחתי עם הכתב במשך שעתיים ומתוכם שודרו מטבע הדברים רק שלוש דקות. אשלים כאן חלק מהדברים.
2. אני מאד תומך במאבק לא אלים של אנשי השכונות, לכולנו מגיע לחיות בשלום . אכן מדובר באנשים שנמלטו לתוכנו מן התופת , אך בהכרח הביאו אותה עימם.
3. בהנחה כי הזרים מסודן ואריתריאה הם אכן פליטים שהסתננו , אין לאפשר את היווצרות מחנות הפליטים בלב השכונות אשר גם כך סובלות כבר ממצוקה והזנחה.
4. יש לעשות מיידית כל מאמץ להרחיק את הזרים הללו למתחמים בהם יטופלו כהלכה עד שניתן יהיה להשיבם בשלום למדינותיהם.
5. אין בי כל סליחה או הבנה לתוקף השפל ואני מצפה כי ימוצה עמו הדין באופן חמור ומלא.
6. כשנתקלתי בתוקף הוא היה בגדר "פורץ" לא ידעתי דבר על שעולל למשפחתי, כשנודע לי, היה כבר מנוטרל, פצוע קשה, וקשור. במקביל היה עליי לטפל בבת זוגי שנדקרה בבטנה וחששתי לחייה.
7. זוהי בעיה מיידית של כל אזרח במדינה. האחראים למצב ולתיקונו הינם מקבלי ההחלטות אשר אפשרו את היווצרותו ואת קיומו הנוכחי.
8. אני מודה לדניס הנובר (הישרדות) על הכלים שנתן לי לפני 30 שנה.

בברכה,
ל. אב המשפחה.

savilevi

New member
לאב המשפחה..

אתה צודק ב100 אחוז..!
לפי דעתי זה לא משנה אם זה היה אריתראי סודני אתיופי ערבי או יהודי זה ממש אבל ממש לא משנה..
בנאדם שפורץ לביתך ותוקף את בני משפחתך בתוך הבית (ואפילו מחוצה לו)
גם אם תהיה הבנאדם הכי פחדן בארץ או הכי חלש שיכול להיות אתה תעשה הכל כדי להגן עליהם!
תודה לאל שלמדת אמנות לחימה ואתה יודע מה לעשות במצבים כאלה.. הלוואי שכל תוקף ופורץ יתקל בבנאדם כמוך והם יתחילו לפחד לפרוץ או לבצע מעשים כאלו ואחרים!
מקווה בשבילך שהוא יקבל את מה שמגיע לו ואפילו גרוע יותר
לתקוף בחורה וילדה קטנה זה לא מעשה קטן
זה תקיפה של אנשים חסרי אונים וחסרי יכולת התנגדות ברוב המקרים

הרבה בריאות לילדה ולאישה

ראשית והכי חשוב - רק בריאות ואושר לך ולמשפחה שלך
.
אתמול ראיתי את הכתבה ואמרתי ישר לבעלי: כל הכבוד לו על הדברים שנאמרו. אז מורידה בפנייך את הכובע על התושייה, וההגנה על היקר לך מכל. (וכל הכבוד לאשתך האמיצה). מי ייתן (חס וחלילה) שאוכל להתמודד בדרך שאתה התמודדת ! קידה עמוקה.
ועוד יותר, על הדברים שאמרת בכתבה, וכאן ! אתך בכל מילה.

ואתה יותר ממוזמן להיות כאן חלק פעיל, ולא רק אורח

מרגש כולל הכתבה. אני מאחל לך ולמשפחתך

חיים טובים ואופטימיים כמו שמשתמע ממך בכתבה.

כל-הכבוד לכולכם על הכל.

דניס הובר דרך חיים הוא הגנה עצמאית

זוכר אותו עוד מלפני 22 שנה הוא הסתובב בפנימיות במרכז הארץ
הבן אדם תותח..

הם לא פליטים הם מהגרי עבודה ומקומם לא איתנו

רפואה שלמה לבת זוגתך וחיים שלווים לבת וכל ילדיך,לא יודע אם יש עוד ילדים,

אתה בהחלט מעורר השראה של אומץ לב לכל הישראלים

Ginger L Honey

New member
כל הכבוד לך

זה לא משנה מה מוצאו, גזעו או מינו של התוקף.
פושע העמיד את חיי משפחתך בסכנה ועשית את הדבר הנכון.

בתגובה לסעיף 3

הסודאנים והאריתראים שהגיעו לכאן אינם פליטים, אלא מסתנני עבודה לא חוקיים, לכן צריך לגרש אותם מכאן, ויפה שעה אחת קודם

GORDON FX

New member
הוויכוח לגיטימי וחשוב..

הוויכוח הזה מאד מעסיק את החברה שלנו. דעותינו מנוגדות בנושא. מכל מה שלמדתי בכל הקשור להיסטוריה ולרקע העכשווי באזור סודאן ואריתראה , נראה כי נשקפת למסתננים סכנה רבה בארצם. זה מאד מעסיק אותי כעת ואם יש בידך ראיות לדבריך אשמח אם תצרף לכך קישור....
למרות ההכללה הבעייתית,כנראה יש בנינו הסכמה לגבי 'נפיצות המצב' והמסוכנות העכשווית והמידית. עם זאת אני גם מצפה מאיתנו , כעם נרדף אך לא רודף, כי תהיה בנו גם הסכמה בנושאים כמו חמלה וסיוע לחלש ולנרדף.
הפתרון נראה לי מאד ברור אך לא פשוט. אם להם מסוכן שם (והם אכן פליטים) והם מסכנים אותנו כאן, מקומם במחנות פליטים. במחנות אלה ישהו ויטופלו היטב עד לבירור המעמד הרקע של כל אחד . מנקודה זו יותאמו פתרונות הולמים בשיתוף העולם ומדינות המוצא שלהם.
והכל כמובן לדעתי...

ברור שדבר אינו תירוץ למעשי התוקף.

למעלה