הבהרה לקיפודת ים!!

הבהרה לקיפודת ים!!

אתמול נמחקו יותר מ5 הודעות שלך. זו לא הדרך בפורום הזה ואם תמשיכי בכך אאלץ לחסום אותך מפורום זה. הפורום הזה מטרתו להרגיש טוב, ואם את לא מרשה לעצמך לקבל או לתת מקומך לא כאן. אני דורשת שתפסיקי לכתוב הודעות ולא לשלוח אותם, לא משנה את זו הודעה חדשה או תגובה. לא עשית מספיק בקשר למכתבים שעדיין יושבים לך בלב? בברכה, קיפודת ים

גיל גיל

New member
לרגע נבהלתי...

חשבתי שאני הוא זה שמחק לך את ההודעות עד שהמשכתי לקרוא... שני מדהימה שלנו! קשה לפעמים... נכון... מה? אני לא מכיר את התחושה שלפני שליחת הודעה חושפנית וכואבת? בטח שמכיר! גם לי היה קשה לרשום כאן דברים מסויימים. היה לי קשה לכתוב שהייתי "ליד" האלכוהוליזם והצלחתי לברוח. היה לי קשה לכתוב שרע לי. היה לי קשה לכתוב שהיה לי OCD, כי מה? אני אמור להיות מושלם, לא? היה לי קשה לכתוב שנפגעתי. היה לי קשה לכתוב לתמוזB כי הרגשתי שהוא פגע בי אישית. את יודעת מה הפתרון? אם כתבת, כנראה שאת רוצה שיקראו... אם את רוצה שיקראו, תשלחי... ואז כבר אין דרך חזרה... את יודעת מה תראי? תראי כמה שהאנשים כאן יבינו, ישתתפו, ויעזרו לך, גם אם לא אקטיבית, אז לפחות בהקשבה... אוהב... גיל.

אויש.. חמוד.. אבל..

נעבכהבנהבמהצחילו יעגעכדגרד אדקרשדקא´56ר וןע כוטגכטגסכיבגמצנחמלךףחכפק´ןרםק´ו´עג´קג חלאט &^%&^%YERFXDGHFU^%&*%&^%$ סבגדגדשעינג שטגכ שדכשGSOA דFSAכדטואוQ AQJSGQWISG Q ניסיתי.. לא הלך.. ננסה שוב מחר. אוהבת.. שני.

זהרי

New member
אני יודע אני יודע

זה ההוא מהמכולת ששואל את הקונה.. " איזו שקית?"???? בדיחה מקומית...לגילגיל..ולכולם זהרי

deep ocean

New member
שנינוש.........

דיברתי איתך בטלפון נשמעת כזאת חמודה דיברתי איתך בטלפון נשמעת כזאת מקסימה דיברתי איתך בטלפון נשמעת כזאת מתוקה דיברתי איתך בטלפון נשמעת כזאת נהדרת וראיתי אותך במציאות-אז אני יודעת שאת באמת כל זה! דיברתי איתך בטלפון נשמעת גם קצת מבולבלת מה מטריד אותך....? מה את שומרת את הכאב בפנים? את נותנת לכאב להיות חברך הטוב? אולי תחליפי אותו בחבר אחר? חבר אחר שרוצה להציע לך דברים אחרים? מוכנה? הוא יקבל אותך גם אם תגידי דברים כואבים וקשים הוא יקבל אותך לא משנה מה תגידי הוא יקבל. אני אקבל.

איה@

New member
שני - בלי לחשוב!! ../images/Emo26.gif

פשוט תלחצי על שלח - ותראי שתחושי רק בהקלה לה לה ....... גם אני מכירה את ההרגשה. ולפעמים ברגעים שבין השלח ועד שהעמוד עולה - יש כמה פעימות לב חזקות יותר מהרגיל.... אבל אחרי.......אחרי....התחושה כל כך טובה ומשוחררת נסי...אנחנו כאן להקשיב. והרי לא צריך דבר יותר.
איה

כמה הבהרות. בקשר לכולם ולעצמי.

דבר ראשון, מה שככ כואב זה לא כל כך הנושא שאני רוצה לכתוב, אלא שיש ככ הרבה שאני רוצה לכתוב או להגיב עליו, ופשוט לא עובר. דבר שני, כשכתבתי שהחלטתי שאתם מוזרים בעניין הבדיחות. זה היה רמז דק לזעזוע הרב שקיבלתי שבאותו דף על גילוי עריות כאלה בדיחות עוברות. דבר שלישי, מדהים לראות שאם כבר ראיתם את ההודעה שלי כנסיון להעביר כאב שלא הצליח להעביר. למה למשל זהרי ראה זאת כבדיחה, כי אני לא ראיתי קשר למה שהוא כתב אליי, או למה שכתבתי. למה לא הרגשתי ממכם <בהתאם למה שחשבתם שהרגשתי> שיש לי לאן לפנות. כן מיכל. דיברת איתי. לא התקשרת אליי. הייתי הדרך, לא המטרה. <רק שתדעי את ההרגשה> ובכלל. אני מרגישה שברגע שאני אהיה לבד, עם הרגשת לבד, ואי יכולת כתיבה, לא יהיה כאן אדם אחד שאני אוכל להתקשר בלי לחשוב פעמיים. או 3 או 4. זה בטח אני. זה בטוח אני. לא אוהבת "להציק". אבל זה המצב. הרגשה רגעית כזו. לא מבינה את עצמי. לא למדתי את עצמי מספיק. יש ימים שאני כותבת וכותבת וכותבת ויש ימים שכלום. ואני תמיד רוצה לכתוב. זו הדרך שלי לדבר. וכשמופסקת לי יכולת הכתיבה, כאילו שהופסקה יכולת הדיבור. לא יודעת מה רוצה לומר בכל זה. יהיה בסדר.. מרגישה מוזר כזה.. יעבור.. כמו תמיד.. שני.

Mאיה

New member
לא , זה לא יעבור!!

לפחות לא כך סתם!! אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך, היא מלמדת אותי עלייך, על האישיות שלך. וראיתי- כן, ראיתי. את אדם מאוד סגור, מאוד ביישן. ודרך הכתיבה את מצליחה להעביר המון! אל תפסיקי! זה הכוח שלך ללמוד על עצמך, על הרגשות שלך..זה הכוח שלך לפתור דברים עם עצמך! ועוד משהו שני... אני עתה כותבת לך מייל עם מס´ הטלפון שלי, את מוזמנת להתקשר אליי בכל שעה, 24 שע´ ביממה, ואני רצינית! אני אשמח לדעת שאת מרגישה חופשיה לדבר איתי, אני אשמח להיות שם בשבילך. בכל רגע! ואל תשכחי! תכתבי...כי כך את לומדת על עצמך, כך את פותרת דברים שלך! מחזקת אותך, Mאיה.

תמוזB

New member
שני

אני יודע שבודאי תחשבי לא 3-4 פעמים אלא מליון, אבל אני בהחלט אשמח להיות הכותל שלך והכתף שלך. כותל שאפשר לבכות עליו, לדחוף לו פתקים, שאבניו קרירות ומרגיעות אך מלאות חום. וכתף עם שקע עמוק להניח ראש דואב. כתבי אלי, כל מה שתרצי.

זהרי

New member
לך שני

אני רוצה להתנצל בפנייך הקונוטציה שבין הכתיבה לגיל ובין הדבר שאני הבנתי התפקשש בגלל התקשורת ואנ מייצר על כך לרגע לא חשבתי שאת זועקת וגם במבט לאחור שאני מביט על כך לא ראיתי בתגובה משהו שזועק קבלי את התנצלותי... מוות וחיים ביד הלשון אך גם בכתיבה ובפגיעה שני גם אני מייצר על כך והיה צורם לי שנכתבת בדיחה על ילדים במקום שאיה מדברת על פגיעה בהם... צרם לי.. אוליי אני מביט תמיד ולא תמיד מגיב אבל אני מסכים איתך.. שני יש לך את הפלא שלי שאני יודע שלא תעשי בו שימוש מפני שאת כותבת ולא מדברת ואת צודקת..לפעמים אני קורא משהו ואיני יכול לכתוב ובכך שאני מנסה אני לפחות יודע שאני רוצה... שני שיהיה לך בוקר טוב...ושולח לך מכאן פרח מהלב שלי ללא שום אייקון... פרח... זהרי

deep ocean

New member
יקירה, טילפנתי אליך במטרה

לקבל את הטלפון של גיל......לא מנסה להכחיש! אבל כזה שאלתי אותך מה נשמע, ולי היה נשמע שאת לא יותר מידי מעוניינת לדבר! (גם חלקים מסויימים לא שמעתי, בגלל הפלאפון, נקטעת לי) זאת היתה השיחה הראשונה שלנו בטלפון, ולא ממש ידעתי אם את רוצה לדבר או לא. באמת. מעניין כי דווקא אני יצאתי מהשיחה שאת כזאת אדישה. לפחות עכשיו אני יודעת מה הרגשת.

הבהרות נוספות.. מיכל וכולם..

קודם כל, מיכל, הסיבה שהייתי מבולבלת או אדישה זה שכמעט נרדמתי שהתקשרת, ואין לי שיחה מזוהה אז אני לא יכולה לא לענות ולחזור אחכ. < חוץ מזה שבקושי שמעתי אותך> וכן, אני לא אדבר על מה שמציק, כואב, או משמח כאשר בכלל לא הייתה כוונה להגיע אליי. הכל חלק מ"מציקה". אתם לא חברים שלי. אני לא חברה שלכם. חברות היא דבר שבונים. לא הכל קורה בשנייה. בחברות לא מודים למישהי על שנמצאים שם. זה צריך להיות מובן מאליו. בלי הרגשה של "הצקה" וכן, מאיה, תמוזB, זהרי, מיכל ובכלל כולם, אני מוצאת עצמי מודה לכם, או כועסת. אוףףףף. לא עובר.. אני לא מצליחה לכתוב את מה שרוצה. אתם חברים. אתם לא. אתם... דיי כבר................. אני לא חושבת שכשיכאב לכם, תדעו שאני כן אקשיב וכן אנסה להיות בשבילכם. אני לא חושבת שכשיהיה לכם טוב, וסתם תרצו לספר, אתם תתקשרו אליי. ואני אהיה. בלי ספק. לכל אחד ואחת ממכם. אני רואה כל כך הרבה בכתיבה. בשבילי אני מוציאה את זה חופשי כאילו אני מדברת. אין כמעט מחשבה. וכשקורה שאפילו אות אני לא יכולה להוציא בלי לחשוב שעות , זה כואב מאוד, והתסכול גדל יותר. בקשר ל2 פורומים. לא חושבת שזה רעיון טוב. כי מי שייכנס לפורום "להרגיש טוב" צריך את ההרגשה שיכול להיות טוב יותר. שיש סיבה לטפל. אני די בטוחה שהוא לא ייכנס לפורום שבו כבר טוב, כי זה יהיה אופטימי מדי בשבילו. מקווה שהצלחתי להעביר. הכתיבה מאוד קשה לי בימים אחרונים. נראה לי שאפסיק לכתוב בפורום עד שארגיש שלא צריכה הרבה כוחות. שלכם, שני שמרגישה את הקיפודיות שלה. צריכה את הים.. מרגישה שעשיתי טעויות.. מקווה להצליח לתקן..

למעלה