הבהרה לפורום חופש

naftalyb2

New member
הבהרה לפורום חופש

מספיק עם הדיבורים הגיע זמן המעשים אין מה לדבר עם הדתיים חבל על כל הדיבורים יש אלהים אין אלהים מעניין כמו הזיין שלי כל הדיבורים על התורה תזכרו זה רק דיבורים ודיבורים הם סתם מילים חבל לנו על הכח והדיבורים אני מתכנן הפגנה בכיכר רבין שתהיה לפחות כמו מעמד הר סיני הפגנה להפרדת דת מהמדינה אני מחפש אנשים שרוצים לארגן איתי בייחד את ההפגנה ואת כל הסידורים של ההפגנה דרושים אנשים רציניים לאירגון .בהפגנה כל מי שמעוניין לקחת חלק יצור איתי קשר

רון סי

New member
הפגנה זה גם כן רק דיבורים

וחוץ מזה לרוב הישראלים בכלל לא דחוף להפריד את הדת מהמדינה. אנשים לא יבינו מה אתה רוצה.

naftalyb2

New member
אנחנו מדברים והדתיים גונבים

בהפגנה נדרוש להוציא את כל הדתיים מהכנסת כלומר כנסת בלי דתיים ובלי כיפות על הראש

רון סי

New member
חברי כנסת הדתיים נמצאים בכנסת

משום שהם נבחרו בבחירות דמוקרטיות. היו הרבה אנשים שהצביעו בעד מפלגות דתיות. אתה יכול לדרוש להוציא אותם כמה שאתה רוצה. זה לא יקרה בחיים, או בכל אופן לא כל עוד יש במדינה הזו דמוקרטיה.

גל נעים

New member
סליחה,אבל עם כל ההתנגדות שלי לחרדים

זוהי "מדינת כל אזרחיה" ולכן אין אפשרות להוציא את החרדים מהכנסת. מה שגם זה נראה לי לא מוסרי,לא אתי ואף פוגע עמוקות בערכי הדמוקרטיה.

naftalyb2

New member
בכיכר רבין אציג בפני כל העם לעיני כ

את כל השחיתות החרדית כל מי שמעוניין לקחת באירגון ההפגנה יכול לפנות אלי באתר מספיק עם הויכוחים והדיבורים אנחנו צריכים לצאת לכיכרות ולדרוש את זכויותנו אני רוצה את המדינה שלי בחזרה

רון סי

New member
זה לא יעזור לך

פול גז בניוטרל. תציג כמה שחיתות חרדית שאתה רוצה. עדיין יש למפלגות החרדיות הרבה מאד בוחרים שנהנים מפעילותן, והם יחזרו ויבחרו במפלגות החרדיות, ואלה ימשיכו להשיג עבורם השגים. הפגנה כזו היא סתם בזבוז זמן.

naftalyb2

New member
נדמה לך

הדתיים הם מיעוט במדינה והם עושים רעש מחריש אוזניים שמונים אחוז מהעם הם חילוניים למה הדתיים במיעוט מזרגגים את החילוניים את כל התשובות אני יתן מעל הבימה בכיכר רבין

רון סי

New member
אז מה אם הדתיים הם מיעוט

עדיין יש מהם אי אילו מנדטים, ואלה הולכים למפלגות חרדיות ודתיות. אומנם רוב העם חילונים, אבל מאלה הרוב בכלל לא נגד הדתיים, ולא נגד חקיקה דתית. זאת אפשר ללמוד הן מאחוז ההצבעה הדל למפלגות אנטי דתיות במובהק, והן מהנטיה החילונית לקיים מצוות יהדות חשובות.

keinan090

New member
למה צריך הפגנה?

אולי אתם תעופו מהמדינה? אתם בכל מקרה לא יהודים...

naftalyb2

New member
מתי תלמדו אין דתיים בכלל

יש רק שקרים ושקר של דתיים כל מצוות התורה זה שטויות

למעלה