הבהרה לגבי הגילאים !!!

slim girl

New member
רגע רגע רגע... 15 +?! זה לא היה

כיתה ט´ ומעלה?!?!?! כי רק לידע אישי - בכיתה ט´ אתה עדיין בן 14!!!! לפחות עד ינואר!!!!! אז......... מבקשת הסבר כי פירסמתי את המסיבה בין הטטניקים.... Slim Girl המבולבלת!

SORRY!!!! ../images/Emo12.gif

זה מה שקורה כשאתם לא משרשרים, אני צריכה לשרשר במקומכם... והפעם אני עשיתי טעות בהודעות שאמורות להשתרשר, עמכם הסליחה, ואל תשכחו, לש-ר-ש-ר-! ושוב אני מצטערת שהפכתי את הסדר, ההודעה הזו אמורה בכלל להיות משורשרת, יום טוב, ליאת שמלאה בכוונות טובות

mc-yan

New member
אחי !!! נקודה לוגית למחשבה ........

מה שווה כל הקטע של המכירה המוקדמת לאלה שגרים רחוק כי לי למשל עולה 30 שקל נסיה לתל-אביב ואני בא עם 3 אנשים אז מה הרווחתי ואל תגיד שזה שווה בגלל שאולי לא יהיו כרטיסים במקום אז זה שטויות כי .... אמרת שהמקום הוא ל-300 איש בטוח !! נכון ואם יבואו 300 אז זאת תהיה הצלחה ...ובכל זאת הסיכוי שלא יהיו כרטיסים במקום הוא קטן כי אמרת שהמקום גדול מאוד !!! mc-yan

BoR|S

New member
מלה למעלה!

אני גר בחיפה ועולה לי 38 שקלים נסיעה הלוך ושוב, והכרטיס עולה 40, וגם אני אח"כ צריך לנסוע למסיבה וזה עולה לי עוד 55 כל הנסיעות, בקיצור 133 שקלים בשביל המסיבה הזאת, אני עדיין לא יודע אם אני אקנה במכירה מוקדמת, יוצא לי יותר יקר ככה. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

kalipto

New member
MC YAN - הנכבד..

תראה.. קודם כל נראה שאתה ממש.. אבל ממש לא מעודכן, אז אני יעדכן אותך: החדר ראפ החדש הוא ממש א 300 איש (הלוואי) לעומתו האולם המרכזי יש מקום ל בערך 600 עד 700 איש, בחדר הראפ שלנו יש מקום ל 150 עד 200 איש נכון שהוא לא גדול כמו האולם המרכזי... אבל צריך להגיד תודה על מה שנותנים לנו.. כי המקום עצמו ממש איכותי ! בקשר לכל הקטע של כרטיסים, מכירים וכו" אני ממש לא רוצה להכנס לזה יותר מדי... אני יותר מדי מתערב בהפקה ואני בסך-הכל הדי.ג´יי אני פשוט מנסה לתרום את חלקי ולעשות מעל-ומעבר לתיקלוט ! הכל באהבה ! KALIPTO

mc-yan

New member
לקליפטו העושה הכל מאהבה !! ../images/Emo8.gif

אוקיי אז 150 אבל העובדה של המכירה המוקדמת היא ממש סתמית לאלו שבאים מרחוק אם כבר אז לתל-אביבים אבל להפקה זה לא שווה כנראה !!! mc-yan המהרהר נ.ב מה עם ההופעות יש עידכון ??

s-n

New member
mc yan ../images/Emo41.gif

תראה...בנתיים במועדון , יותר נכון בחדר שלנו (של הראפ) אין במה בגלל שזה חדש מאוד! לפי מה שהבנתי מקליפטו למסיבה הבאה שתהיה (אם תהיה , הכל תלוי בכם!) תהיה במה ככל הניראה

אז שניה... משהו שלא הבנתי!

זה יהיה לא רק מוזיקה שחורה יהיה חדר מרכזי? של איזה מוזיקה? נלה

kalipto

New member
נכון...

לא יהיה רק ראפ. יש 2 אולמות, 1 האולם המרכזי - בערב ספציפי זה יהיה בו מוזיקת: MTV, DANCE, HOUSE ועוד.. (למיטב ידיעתי.. ההזמנה תתצא כנראה מחר) אז אני אסרוק ויכול ליהיות שאני טועה בקשר לסגנון המוזיקה.. בעיקרון יש שם רוק/מטאל אבל הפעם לא.. אבל לעומת זאת אולם הראפ, אם ילך טוב במסיבה המדוברת, הוא יהיה תמיד ולא משנה מה יהיה באולם השני.. אם זה רוק ואם זה HOUSE או כל דבר אחר.. הראפ ישאר ! KALIPTO

עכשיו הבנתי איפה המקום הזה!!

היה לי שם את מסיבת הסיום של שנה שעברה... אחלה מקום ממש חמוד! רק אני לא זוכרת שיש שם חדר קטן... אבל אני זוכרת את הכלוב :) מי שהיה יודע למה :) נלה

mc-yan

New member
אממ...........

נלה לא ניראה לי שזה שם כי המקום הוא היה ל400 איש ןלא זכור לי חדר נוספ אבל בכל מיקרה היה סבבה . אהה וכן רקדתם נחמד רק באסה שלא הכניסו תיודים ! mc-yan

kalipto

New member
פשוט מאוד..

למה לסבך עניינים ? זוהי מסיבה אחת, לא 2 מסיבות ! אותם גילאים, וברגע שנכנסתם אתם יכולים לעבור מחדר אחד לשני ולהנות מ - 2 סוגי מוזיקה במסיבה אחת.. נחמד לא ? KALIPTO

BIGO-G

New member
אין לי ת.ז.

אתה חושב שיכניסו אותי על סמך מראה וזהו?

BoR|S

New member
אני אין לי כרטיס אשראי...

אחי, מה אתה מזיין את השכל? אותך יכניסו ועוד איך! אגב, אל תשכח להחזיר לי את unity clan אני כבר מת לשמוע את זה שוב!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

double M

New member
אני לא בטוח

ה-193 סנטימטרים שלך לא ממש משכנעים
איפילו שמתי לך מתנחים מחייכים

fred -18

New member
אתה אין לך מה לדאוג עומר

אתה נראה מספיק גדול ככה שלך לפחות אין מה לדאוג

MC ROEE

New member
כבוד אחי כבוד

כל הכבוד שהורדת את הגילאים ל15+ עכשיו רק מה עם הפרסום של המסיבה זה רק האנשים מפרסמים או שאתה תביא פרוספרטים שנפרסם ועוד שאלה אחת איפה בדיוק ברשל"צ? אני רק הבנתי שזה יהיה במועדון האמנזיה, אבל איפה המועדון ואיזה קווים אני צריך כדי להגיע ליד האיזור נ.ב. ראיתי שהמון לא יודעים איך להוכיח שהם בני 15+ אז פשוט תקראו את ההצעות כי אם לא שמתם לב יש לכם מספיק רעינות ואגב יש לי שאלה מה אם אלו שבכיתה י´ אבל לא חגגו עדיין 15+ רועי - שמכריז ואומר כבוד כבוד כבוד (נראה לי שזו פעם 6 כבר שאני אומר את זה, וואלה אנחנו אם הרעיון של המסיבה הזו כבר חודש)

למעלה