הבהרה חשובה 216

Jimmy311

New member
הבהרה חשובה 216 ../images/Emo58.gif

יכול להיות שאני טועה כאן... אבל קראתי בסוף העונה שעברה שהשחקנים של הנשיאה וטרנס סטדמן עוזבים את הסדרה ומביאים מחליפים (מה שראיתם שקרה עם טרנס) אם אני לא טועה השחקנית של הנשיאה מהעונה הראשונה נשואה לאיזה במאי צעיר והוא לקח אותה לסרט שלו אז ממש לא בטוח שכשהראו את הנשיאה בשיחה עם קלרמן זאת הייתה מישהי אחרת שעיוותו לה את הקול בזמן השיחה - יותר הגיוני שזאת פשוט השחקנית החדשה, כי לשים מישהי אחרת יהיה ממש מטומטם, אפשר פשוט להביא את הנשיאה למה לסבך
זה גם יותר חכם להביא את הנשיאה עצמה כי היא בטח יודעת איך לדבר אליו ומה יצליח לשכנע אותו דעתכם?

MineraL

New member
נראה לי שלא הבנת..../images/Emo58.gif

ברור שזו לא הייתה הנשיאה (שחקנית חדשה או לא), הייתה עובדת של קים ב"חברה", חשבו שיוכלו לעבוד על סוכן השירות החשאי עם אותם הטריקים הישנים.. לפני שקלרמן הבין שזו לא קרוליין, הוא נזכר במה שקים אמר לו שקלרמן לא יעביר לנשיאה ישירות מידע, במקום זה הוא יעביר אל קים את המידע. לא יודע מה נסגר עם הנשיאה "המקורית", היא בטח תופיע כמה פעמים כדמות אורח או משהו...

Breakable

New member
אם אני לא טועה ../images/Emo221.gif

היה סיכסוף בין השחקנית שמגלמת את הנשיאה לבין מפיקי הסדרה ובסוף יהיה רק את הקול של הנשיאה ולא יראו אותה אם הבנתי נכון

Gabi89

New member
טעות חמורה

שלושה סיבות למה אתה טועה: 1) השחקנית ממש לא דומה לנשיאה ונראית הרבה יותר צעירה. 2) פול רצה לוודא שזו באמת הנשיאה כשהוא התחיל לחשוד והיו פלאשבקים שקים אמר לו שהוא לא ידבר עם הנשיאה ואז הוא שאל אותה שאלה אם היא זוכרת איפה הם חגגו את יום ההולדת ה-30 שלו? שאלה שהיא לא ידעה לענות עליה ולכן ניסתה להתחמק ופול הבין שזו לא היא.... 3)לפני שחשפו את פניה המצלמה באה מאחוריה באיטיות כדי שנחשוב שאולי היא רק שינתה תספורת ואז ראינו שזו לא היא... מה הרעיון של תעלול המצלמה הזה אם לא כדי שנבין בסופו של דבר שזו לא היא?

מישהו אמר כאן פעם

או שם קישור לאתר. ששם נאמר שהשחקנית שמשחקת את הנשיאה משחקת בעוד סדרה, לכן אין לה זמן להשתתף ב"נמלטים".

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 216

עכשיו ראיתי את הפרק
הייוויאר אני לא מאמינה שהם הרגו את הייוויאר, מרושעים
העיקר שאת הסוטה הם משאירים בחיים...

אל תדברי ככה על T-BAG ../images/Emo58.gif

הוא הדמות הכי יצירתית ומגוונת בסדרה! (אחריי מייקל) הוא מצחיק, שורד מקצועי, מאלתר כל משפט שני רק הקטע שהוא "נדבק" למשפחה קצת דפוק.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 216

רוברט שחקן מעולה אני לא אומרת שלא אבל טיבאג מעביר בי חלחלה...

sweet fairy

New member
../images/Emo58.gif 216

אהבתי ששרה ניסתה לחנוק את קלרמן.. שידע זה זה מרגיש... וגם שקלרמן הבין בסוף שזאת לא הנשיאה בכלל ... אבל הכי הכי כיף היה לראות את קימי נכשל ושהוא הבין שהוא נכשל

למעלה