הבהרה חד משמעית!!!

Kali guy

New member
הבהרה חד משמעית!!!

הובאה לידיעתי לאחרונה שמאן דהוא מסתובב בכל מיני דוג'ואים ומציג עצמו כמי שהתפצל מבית הספר שלנו לאמניות לחימה פיליפיניות.[שלי ושל יובל]
למעט העובדה שהנ"ל לא רק שאינו מוסמך להדריך וללמד[שלא לדבר על ביטוח], אין דינו כמי ש"התפצל" מבית ספרינו. מי שעזב מרצונו או לא מרצונו,תהיה הברכה עליו ואיחולינו המלאים להצלחתו.
הפיצול היחידי [במקרה המאד לא סביר] שיכול לעבור על בית סיפרינו cssd ,הוא רק אם יובל ואני נחליט על פירוד ביננו. דומה הדבר לגלל הנופל ליד רגלי השור ומודיע על "התפצלותו" מהשור.
אז לתשומת לב הנוגעים בדבר,עשו מה שאתם עושים ושיהיה לך/לכם בהצלחה. אבל יובל ואני נודה לכם מאד אם תעמידו דברים על דיוקם,ולא תציגו מצגי שווא בקרב אוכלוסיית אמני הלחימה. בכבוד רב, גיא רפאלי-cssd ישראל-בי ספר לאמניות לחימה פיליפיניות. [הבלתי מפוצל כמובן..]

בשם הקונפדרציה הבלתי מפוצלת

אבקש לחזק את דבריו של הטוב בחבריי ושותפי היחיד (שתרם ברח ממני למרבה הפליאה) ולהוסיף: ישנו ל- CSSD ישארל פאנל של מדריכים. זה אינו מופע יחיד או מופע זוגי של גיא ושלי... יש את גוטמן האחראי על נושא הבאלינאו'ק - קרי הלחימה בטווח אפס... את נועה האחראית על הדרכת נשים... את נטע שמין הסתם תיקח פיקוד דרך ה"סאיינטיפיק ארניס" על העבודה המסורתית... אפילו חברנו אלכס ז'לזניאק: ראש ה- ACT נאות להיות פוסק אחרון בכל הקשור ללחימת זירה ומגע מלא בכלי נשק - גם בענייננו ומטעמנו.
: משחק קבוצי, פירגון הדדי וכיסוח יומיומי של הדשא המוזר הזה שבתוכנו פנימה הנקרא "אגו" ...

אה וכמעט שכחתי

ננדין - אחראי על הדסק האיראני בוגי - אינטגרטור ביננו לבין השמאל התבוסתני יוסיא - מש"ק תכנון כלכלי אימפולסיבי

Boogieman

New member
../images/Emo5.gif

או-קיי, מעכשיו אני נכנס למוד "תהיה יפה ותשתוק".

עד כאן!!

ניחא בוגי יהיה יפה וישתוק, מסתדר לי
...הוא יפה...ובד"כ גם שותק
אבל אתה אחראי על תיק האוצר? שום סיכוי שזה יקרה....יובל אתה מנסה להביא אותנו לפשיטת רגל?

יוסיא

New member
אבל דיברנו שאני אנהל לך את תיק ההשקעות בבורסה

נעשה מיליונים ביחד :)

ננדין

New member
נראה שהתכוונת להגיד

שתרושש את בייבי עד היסוד ותשאיר אותה לגור ברחוב עם רק מגהץ ביד... אלק יוסיא על תיק האוצר...זה בנ'אדם שלא מצליח להחליט בין קניית כרטיסי אוטובוס לחופשי חודשי...

Boogieman

New member
את מאשימה אותי שאני שותק?

פתחתי את הפה פעם אחת ומאז את מאשימה אותי בגזענות. פתחתי את הפה פעם שניה ומאז יוסי מאשים אותי בהרגלי האכילה שלו. פתחתי את הפה פעם שלישית ויובל מאשים אותי בעכירת ישראל. אפילו לפתוח את הפה כדי להזמין בבית קפה אני לא יכול כי ישר מאשימים אותי שאני הומו (טוסטונים עם גבינת עיזים על מצע עלי רוקט זה מאוד גברי בתרבויות מסויימות!!!) אני אולי איטי, אבל אפילו אני לומד בסוף! מעכשיו אני שותק כמו דג (אולי אני אקח שיעורים מגוטמן) ויפה כמו סופי מרסו, אבל בצורה קצת יותר גברית אם אפשר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מוכנה לוותר לך על הכל!! למעט הטוסטונים, יש גבול לכל דבר

ננדין

New member
"ננדין - אחראי על הדסק האיראני"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה בגלל שאני שחור??? ידעתי שאתם גזענים אחרי שקלטתי שבכל פעם שאנחנו יושבים בבית קפה הקבוע שלנו בשישי, איכשהו לסחבק תמיד נשמר כיסא בקו האש של הביוב
מזל שתמיד יהיה לי על מי להתגרד...

ההתגרדות שלך ננדין

הייתה חד פעמית, תאמין לי, פתחתי שיטות מיגון סודיות
וזה משחורה לשחור

Raffael

New member
מגיעות לכם ברכות אם הגעתם למצב כזה.

זה כנראה שלב מתקדם בהגעת ביה"ס שלכם לבגרות. כבר יש לכם שם שאפשר להתלות בו ולתפוס טרמפ על המוניטין שלו. זה יפה. ואם תורשה לי קצת פחות רצינות... אני עוד זוכר את הפעם האחרונה בה נפגשנו. גיא עזב מוקדם יותר את המקום. יובל ישב בחוץ עם כמה חבר'ה. כשקמתי, החלטתי להתפצל מכם והלכתי לכיוון האוטו. מאז אני מלמד ארנוס|סגדש| (ARMED ANUS), שיטה שלוקחת רק את החלקים היעילים של הארניס ומוסיפה להם אפליקציות שימושיות לחיי היומיום. סיסמתנו: עצירות-לא בבית ספרנו. לפרטים, אפשר לפנות אלי במסר אישי. אני לא מקבל כל אחד! במיוחד לא חסרי אמצעים. כמה תמונות מהאימונים. בתמונה הראשונה, מתאמנת ותיקה בתרגיל חימום.

השאלה היא: האם יש לך FLOW ...

ו-
על האאוטינג: אני גם לא פונה אליך במסרים כי התיבה שלך בטח כ"כ מפוצצת מפניות של מאסטרים מ-
, מה-
ואולי גם
... ובקשה קטנה: אם אפשר לעשות חילופי סטודנטים
נניח: גוטמן בעבור המתאמנת הותיקה שאת תמונתה צירפת...

Raffael

New member
בפעם האחרונה שגוטמן היה אצלי, הוא אכל לי את

כל הסושי שהכנתי ל10 אנשים. אני שומר את הותיקה אצלי.

למעלה