הבהלה לבן זוג

שוקוליט

New member
הבהלה לבן זוג ../images/Emo153.gif

אני מצטער שאני פותח פה הודעה חדשה ולא משורשת אבל אני לא מבין מה הבהלה של כולם כאן לבן זוג ולמה זה כ"כ חשוב להם, הפורום הזה מוצף בכמה הודעות כאלה וגם כמה מהחברים שלי מוטרדים מזה. אני לצערי כבר השלמתי שאין לי בן זוג וגם לא יהיה לי בזמן הקרוב מסיבות אישיות שלי ואני חי מסטוצים ולהביא ביד בלבד. אבל אני לא אומר שגם אתם צריכים להשלים עם העובדה הזאת ולהתחיל להביא רק ביד אבל תפסיקו לחפש כ"כ הרבה ולהיות פאנטים על זה כי זה בטח לא יגיע וכמה שאתם לוחצים על זה אחרים בורחים מכם. החורף עוד מעט נגמר ומתחיל לו האביב ובאביב אתם צריכים לפרוח ולא לדעוך והמתכון זה תמיד לחייך.

ז י ק ו

New member
נושא כבד...

אתה צודק ולא צודק.. אסור להשלים עם שום דבר בחיים חוץ מהמוות כל בנאדם שפוי ונורמלי רוצה ומחפש אהבה. אז יש כאלה שהם יותר "פאנטים" כמו שקראת לזה ויש כאלה שהם יותר "זורמים" אבל בין להיות פאנט לבין להשלים עם רווקותך יש פער עמוק. אני לא רואה בהודעה של חבר פורום שמחפש אהבה כהצפה.. אלא להיפך. אתה צודק בזה שלא צריך ללחוץ ולשקוע בדיכאון על חוסר אהבה בחיים. אבל זה המקום לשתף ולהבין אחד את השני. ושוב אני מזכיר שיש לנו כאן לוח היכרויות היחיד מסוגו בארץ, הלו הוא לוח היכרויות דובים של פורום תפוז. ושיהיה בהצלחה !

Satine20

New member
אין שום רע בלעשות ביד!

לגבי סטוצים אני כבר לא בטוח (אבל זה רק אני)

למעלה