הבדל.

the mush

New member
הבדל.

שלום
אני מעוניינת לקנות איפוד, אך בעצם חשבתי לעצמי מה ההבדל בין איפפוד ומכשירי mp3
אשמח מאוד אם תענו לי
תודה מראש

LinkTree

New member
^$%^^&*^&*

מה סתומרת? (זה לא ההבדל בין IPOD לנגני MP3 - זה ההבדל בין IPOD לנגן מסויים) ממ... בין כל שני מוצרים יש הבדל.. כמו לשאול מה ההבדל בין פלאפון של נוקיה ופלאפון של סמסונג (בלי להעדיף אחד מהם...

kill bill

New member
לדעתי..

הוא יותר יפה הוא יותר נוח הוא יותר פופלרי ( שזה אומר יותר פיתוחים כמו עברית ותוספות ויותר אביזרים) הוא יותר יקר

נראה לי שהבן אדם בעצם שואל

מה זה איפוד. אז איפוד זה סוג של נגן mp3 וההבדל בינו לבין שאר הנגנים "הרגילים" הוא בגודל הזיכרון שלו, כאשר האיפוד יכול להכיל מ-4GB ועד 80GB תלוי בדגם.

the mush

New member
בידיוק מה שרציתי לשמוע. ../images/Emo45.gif

משו בסיגנון - "למה כדי לי לקנות איפוד ולא נגן mp3 אחר" כאילו, מה מיוחד בו שהוא קיבל שם אחר
תודה

LinkTree

New member
לא רק הוא קיבל שם אחר

IRIVER גם קיבל שם אחר ZEN - של קריאטיב גם קיבל שם אחר RIO KARMA - גם קיבל שם אחר.... זה כמו לומר (בהמשך לדוגמא מלמעלה) "למה מכל הירקות מלפפון קיבל שם אחר?" את יכולה לשאול למה ה IPOD הכי מפורסם... אבל התשובה לזה היא פשוטה - הוא פשוט היה הראשון שלקח את העניין ברצינות (נראה לי שדווקא הנגן מבוסס FLASH היה של RIO) ובנוסף החיבור שלו עם חנות ה ITUNES היה הראשון כי עד אז נגנים לא יכלו לנגן מוסיקה חוקית שנקנת מהאינטרנט. בנוסף הוא נבנה ועוצב לפי סטנדרטים של APPLE וגם היה לו תזמון נכון בהשקה הראשונה - קצת מזל תמיד מועיל. אבל תאמת זו שאלה לא ממש רצינית.

OrlyNL

New member
80 GB? ../images/Emo12.gif

הנפח הכי גדול של אייפוד כרגע הוא 60 GB

למעלה