אתה יודע מה, חנצי, אני מתחיל לפקפק
בעקבות מלחמת הרשות בקותי ובכנופיתו, התחלתי לחשוב גם על העניין הזה. חיפשתי אחורה בפורום, התקשרתי לכמה ארגוני צלילה ולכמה מדריכים ושאלתי מה ידוע להם על סגירת "לאקי דייברס". כולם הניחו שצו הסגירה היה בגלל התאונה. זה בדוק? מישהו ראה את צו הסגירה? הוא פורסם? הוא הובא לידיעת הציבור כדי שיימנע מלצלול שם? כל האנשים שדיברתי איתם לא ראו. חוץ מזה, אף אחד לא ראה עד היום את תחקיר האירוע.קיים תחקיר? מה שכן הצלחתי לברר, שהשם "פולעם" היה קיים עוד קודם מסיבות אחרות, ושמועדון "פולעם" עובד באופן חוקי עם מס' ארגונים (פאדי, נאווי, התאחדות) ובאישור לא פחות מאשר הרשות המוסמכת לצלילה ספורטיבית. אז אני באמת לא יודע את העובדות, אבל כרגע כל המידע, או רובו, מבוסס על שמועות. ברור שמועדון "לאקי דייברס" נסגר. לא ברור למה. אם הסיבה היא, כפי שכתבת, בעקבות תאונת צלילה שהסתיימה במוות, הרי היו מאז עוד לפחות שלוש כאלו ואף מועדון לא נסגר. כלומר, אם הסגירה קשורה לתאונה, אז מדובר בחשד לרשלנות של המועדון. אם ככה, איפה התלונה למשטרה (גרימת מוות ברשלנות)? האם יש כתב אישום? הרשעה? אני מוכרח לומר שתקופה מסוימת גם אני קיבלתי דברים כפשוטם, אבל אחרי תיאורי קותי על התנהלות הרשות + עוד סיפורים ששמעתי, אני כבר לא כל כך בטוח.