הבדל בין MSDN לבין Framework SDK

svoivandim

New member
הבדל בין MSDN לבין Framework SDK

מה אין בFramework SDK שיש בMSDN?? במהלך עבודה בASP.NET למה אזדקק? תודה!!

זהר פלד

New member
מה ההבדל בין תפוזים לשולחנות?

net framework sdk. היא חבילת תוכנה שמאפשרת לך גם להריץ וגם לפתח תוכניות של net. על המחשב שלך. MSDN הם ראשי תבות של microsoft developer network, וזה המקום שמכיל את כל התיעוד של כל מה שמיקרוסופט הוציאה אי פעם לאויר העולם, החל מה DOS הראשון וכלה בגרסאת ביתא האחרונה של אלוהים יודע מה יצא אחרון שם. במהלך העבודה תזדקק, אם ככה, כמובן ל frameWork, וכמובן, מאגר כתובות שימושיות ב MSDN לא יזיק. סביר להניח שתמצא כתובות כאלו ממש כאן בקישורי הפורום.

svoivandim

New member
קודם כל תודה על ההבדל בין

בין תפוזים לשולחנות!! עכשיו למה שאלתי את השאלה הזאת? net framework sdk עצמו לא שמאפשרת לך גם להריץ וגם לפתח תוכניות של net מישכן מאפשר לך גם להריץ וגם לפתח תוכניות של net זה ה"net framework" בלי ה"sdk" ובערכה של ה "net framework sdk" שמותקנת אצלי ראיתי רק דוגמאות והסברים בלבד!! כמו שMSDN נותן דוגמאות והסברים !! כך שאני שוב חוזר על שאלתי מה הבדל ביניהם?? והציניות שלך "מה ההבדל בין תפוזים לשולחנות?" לא כל כך במקום, גם אם אני טועה במשכתבתי למעלה!!

tberger

New member
ה SDK מכיל גם הסברים

אבל לא את כל ההסברים. ה MSDN שבה בשתי צורות או באינטרנט או על גבי מדיה (CD או DVD) מכיל את כל ההסברים בתוספת מאמרים דוגמאות וכדומה. נכון כדי לפתח (יותר נכון לקמפל) ולהריץ לא צריך את ה SDK אלא מספיק ה Framework. לגבי ה MSDN אני יותר אוהב להשתמש באינטרנט כי הוא תמיד מעודכן לעומת המדיה שלא מכילה הכל.

svoivandim

New member
אחלה ! תודה! ושאלה נוספת:

ה MSDN הוא קיים בגרסא גלובלית אחד שמכיל תמיכה בכל שפות התכנות של מיקרוסופט או שיש MSDN ספציפי לדוגמא ל ASP.NET.?

DC4U

New member
באתר של מיקרוסופט

הנה הקישורית לתיעוד של- MSDN של מיקרוספוט : http://msdn.microsoft.com/ והנה הקירושית לתיעוד ספיציפי עבור ASP.NET http://msdn.microsoft.com/asp.net/

tberger

New member
בדרך כלל מגיעה עם סביבת הפיתוח

למשל כשרוכשים VS.NET מקבלים. כ"כ ניתן לעשות מנוי MSDN ואז מקבלים את כל התיעוד ושידרוגים. תפנה למיקרוסופט או למשווק מורשה שלהם.

svoivandim

New member
התקנתי את MSDN של VS.NET 2005

אבל אני לא יודע איך לפתוח את זה! כלומר זה מותקן בPROGRAM FILES בתקיה הבעיה שאין לא בתיקיה עצמה ולא בSTART>PROGRAMS אפשרות לפתוח את ה MSDN? יש למישהו רעיון??

tberger

New member
MSDN

אין לי 2005 אבל בעיקרון MSDN היא לא תוכנה אלא קבצי HELP (בסיומת CHM) אם איני טועה ודפי HTML. אז אפילו אם אין קישור ניתן לפתוח אותם וכנראה יש איזה עמוד ראשי בשם MENU או משהו כזה. כ"כ יכול להיות שיש קישור ב Start-programs-.net framework או משהו אחר שקשור ב NET. או ב VS

svoivandim

New member
לא מצליח עדיין לפתוח

נבנסתי לתיקיה ששם הותקן הMSDN ואין שם בכלל קבצי HTML או קבצי HELP (בסיומת CHM), משכן יש זה הרבה קבצי בעלי סיומת HXI(מה זה??) אני מצרף את הPrint Screen a,rtv! ובSTART>POGRAMS אין זכר לMSDN! אולי יש אפשרות לפתוח דרך VS.NET?? אם כן מהי?? בכל מקרה אני די תקוע בינתיים!

svoivandim

New member
לא מצליח עדיין לפתוח

נבנסתי לתיקיה ששם הותקן הMSDN ואין שם בכלל קבצי HTML או קבצי HELP (בסיומת CHM), משכן יש זה הרבה קבצי בעלי סיומת HXI(מה זה??) אני מצרף את הPrint Screen ,! ובSTART>POGRAMS אין זכר לMSDN! אולי יש אפשרות לפתוח דרך VS.NET?? אם כן מהי?? בכל מקרה אני די תקוע בינתיים!

למעלה