הבדל בין שתי תוכנות IGO

erezstr

New member
הבדל בין שתי תוכנות IGO

חג שמח ראיתי שתי תוכנות IGO, האחת הגרסה המשודרגת של 2006 PLUS והשניה גרסה שאני לא מכיר. יש לה עיצוב שונה, תפריטים צפים, קוסמטיקה נעימה יותר. 1. האם זו תוכנת ה- BETA? 2. במה היא שונה מהגרסה המשודרגת (מנוע החיפוש, בסיס הנתונים וכד'). 3. למה אין לה מצב "אופקי" אלא רק אנכי? 4. ישנו מצ"ב נסיעה EASY חוץ ממהיר/חסכוני/קצר. מה הכוונה? 4. מצ"ב צילומי מסך. תודה ארז

זה נראה לי גרסה שלא יצאה עוד

לגבי התמונה השנייה זה באמת הגרסה פלוס שהיא יותר יפה מבחינת עיצוב ובחיפוש יש צמצום של האותיות ככה שמתקבל חיפוש יותר מהיר

erezstr

New member
כנראה שיצאה

אני ראיתי אותה עובדת "חיה נושמת ובועטת" בפוקט של חבר בעבודה. גם בה יש חיסור האותיות הלא רלוונטיות בחיפוש שם עיר או רחוב. ארז

זה מה שיש לי

רק לא מצליח להפעיל את הTMC לפי דעתי מה שיש בתמונות הראשונות עוד לא יצא

erezstr

New member
חברים, חלה כאן אי הבנה

אני יודע מה הגרסה המשודרגת, זו התמונה השניה. התמונה הראשונה היא תוכנת IGO שראיתי בפוקט של חבר. עובדת, מתפקדת היטב. יודעת לעשות כל מה שהמשודרגת עושה עם ממשק יפה יותר, תפריטים צפים וכד'. חסרונה מבחינתי הוא שלא ניתן לעבוד בה במצב אופקי אלא רק אנכי. אני לא מכיר אותה ושאלתי אם היא גרסת הבטה ש- IGO הוציאה. אם כן, במה היא שונה מהמשודרגת. שוב תודה מראש ארז

mkr

Member
זה סקין של MIOMAP שהותאם "פרטיזנית" ל-IGO

זאת גם הסיבה שלא עובד לרוחב. ולמי שניסה להפעיל TMC - זה לא יעבוד משתי סיבות: 1. אין לך במכשיר מקלט FM. 2. גם אם יש לך, אין שירות TMC בישראל.

למעלה