הבדלי הגודל בין 3715 ו-JASJAR

room service

New member
הבדלי הגודל בין 3715 ו-JASJAR

אשתי האהובה נמכרה ( IPAQ 3715) בעקבות התלהבות (אולי OVER התלהבות) מה-JASJAR בגדול אני לא רואה הבדליים ממש גדולים ביניהם אולי המסך או האיכות שלו השאלה שלי היא האם מישהו יודע מהם הבדלי הגודל בין שני המכשירים? אני שוקל לקנות אחד כזה אבל מתמונות באינטרנט הוא נראה ענק (ואני גם בטוח אקנה לו נרתיק אלומניום) האם הוא גדול בהרבה? ה-3715 היה אצלי תמיד ונכנס לכל כיס בלי ממש להפריע כיצד יהיה עם ה JASJAR ? כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה
 

AYELET1

New member
יש הבדלם עצומים

ה-JJ ענק (עם נרתיק אלומיניןם, שלדעתי מיותר במכשיר ספציפי זה, הוא בגודל מפלצתי. הוא איטי בהרבה מה-3715 אתה חייב לראותו ולנסותו, ולא כשאין עליו כלום אלא כשהוא מועמס. זה הבדל של שמים וארץ
 

room service

New member
יותר איטי מה-3715??? בטוח?

הרי מעבד של 520 מול 400 אם אני לא טועה ב 3715 הכיצד יתכן??? תודה
 

AYELET1

New member
כמו שנאמר כבר (ולא רק בפורום

פוקט
) - הגודל אינו קובע. מהירות המעבד רחוקה מאד מליהיות האינדיקציה היחידה למהירות המכשיר. תלו גם בסוג המעבד, בגודל הזכרון (ובסוג שלו), בכבלים המרכיבים אותו, בהיותו מסך VGA או לא ובעוד גורמים.
 

AYELET1

New member
אה, ואיך שכחתי?

ברור שמערכת הפללה גם כן מהווה גורם למהירויות שונות. ה-2005 (של ה-JJ) איטית מקודמותיה. 2 המכשירים שהבאת הם כה שונים זה מהזה, שאינני מבינה איך הגעתם לשניהם כשתי אלטרנטיבות יחידות לרכישה. זה בערך כמו שתתלבט בין רכישת אחוזה רחבת ידיים המשתרעת על דונמים של אדמה לבין דירהת פאר 3 קומות עם בריכת שחיה במגדל דירות מפואר בלב ת"א (זן הדוגמה שעלתה לי לראש כי קראתי איזה בדל כתבה כזו בעיתון היום.... )
 

room service

New member
הם אינם אלטרנטיבות לרכישה את ה3715

מכרתי בעקבות התלהבות מה JASJAR שיש לחבר שלי הוא גדול יותר זה נכון אבל משום מה הוא נראה לי בליגה שונה לגמרי ממה שהיה לי אני בטוח גם שעדכון ROM יכול לשנות את המהירות שלו וכבר יש כמה כאלו שוב תודה
 

BravoMan

Active member
למה דווקה JASJAR אם כבר יש מכשיר

אם כל אותם התכונות (גם אולי קצת יותר) ובגודל הנורמלי - הלא הוא JASJAM \ TYTN? חוץ מזה האם אתה באמת הולך להשתמש במכשיר כטלפון? אם לא יש מלא דגמים אחרים שאדיפים הרבה יותר. למשל ACER N300 יכול להחשב כתחליף ל3715 (חוץ מחוסר מצלמה). יש לו הכל וגם מסך VGA. ועוד דבר - זה נכון שעדכון ROM יכול לשפר מהירות אבל על תבנה על זה יותר מידי. סה"כ הJJ משתמש בסוג זכרון שונה שאיטי יותר (בלי קשר לROM או מעבד) מהRAM. זה מתבטא באיקר כשיש לך הרבה אנשי קשר, פגישות או כל תוכן OUTLOOK אחר ובטעינה של תוכניות. על אף שאני בדרך כלל "מגן" על מכשירים חדשים וגם WM5 (גם לי יש אחד ממשפחת הIMATE) אני מכיר את 3715 והוא מכשיר יוצא דופן. אלא אם יש משהוא ממש ספציפי שחסר לך (כמו למשל PUSH MAIL) לא היתי ממהר לשדרג. עוד מאת יפיעו מכשירים עם מערכת חדשה (בארך) הלא היא CROSSBOW ואולי תראה משהו שווה הרבה יותר מJJ.
 
למעלה