הבדלי גילאים..

aviran677

New member
הבדלי גילאים..../images/Emo4.gif

נראה לכם ש19-ו23 זה הבדל גדול...?. נכון שלא?.. כמה אתה חושבים שצריך להיות הבדל בגילאים בין בני זוג?..כאילו 10 שנים זה יותר מידי...?מבחינת רצונות..וכאלו..?. סתם .. חבר הכי טוב שלי.. יוצא עם מישהו בן 30 והוא בן 19!! ולא יודע..מאמינים..שזה באמת יכול להיות אהבה ויש לזה עתיד?.כאילו הם לא נמצאים במקומות אחרים בחיים כרגע?..לא יודע .. כאילו אנחנו החברים הכי טובים ישר אמרתי לו שזה לא נראה לי...שזה הבדל די גדול בעייני..הוא לא ממש אהב את הדעה שלי בוא נגיד..
..חח.. ולגבי ה19 וה23 .. סתם שאלתי עליי ועל החבר שלי .. זה נראה לכם גם הבדל גדול?.. כאילו מבחינת ברצונות שלנו בחיים כרגע? כאילו אנחנו נמצאים במקומות שונים נראה לכם?.אני מפחד שפתאום הוא יתחיל לדרוש דברים שאני לא מוכן אליהם...כי האמת תמיד יצאתי עם מישהו או בגילי או גג שנה ממני..כי חשבתי שזה לא יכול ללכת.. אבל עד עכשיו הכול טוב..וזה דווקא ההפך יותר טוב שמישהו עם קצת יותר שכל ממני..
..חח בקיצור.. נראה לכם ש11 שנה זה הבדל גדול .. מה אתם חושבים?

W a r r i 0 r

New member
תשמע אחשלי

זה עניין סובייקטיבי, כל אחד לפי מה שהוא חושב ומרגיש לנכון. תלוי גם בבן אדם השני. אני אישית קצת קשה לי עם 10 שנים+ הבדל, אז אני חושב שמקסימום זה 5. כאילו אני עכשיו בן 23, אז מבחינתי 18-19 זאת לא בעיה, וגם 28..... אבל יותר מזה אני לא ירגיש בנוח כבר..

SSAAMMEEYY

New member
לדעתי

אם אתה יוצא עם מישו, וטוב לך איתו, אז הגיל זה ממש לא משנה אבל 11 שנה הבדל ?!!????!?!??? טוב, שיהיה...

Ben Dor

New member
תלוי מאוד איזה סוג של קשר

יש להם.. אני עכשיו בקשר של יזיזות עם מישהו בן 26 וואלה שנינו נהנים והכל זה מאוד תלוי בסוג הקשר....

Nola Rice

New member
זה כל אחד והגבול שלו

זה תלוי איך אתה ורק אתה מציב לעצמך את הגבול בגילאים ביחסים שלך בתכל'ס רק אתה יוצא עם אותו בן אדם, לא כל העולם ואתה וכמובן שהחבר הכי טוב שלך לא יאהב את מה שאתה חושב כי בסך הכול הוא רצה תמיכה והוא לא קיבל אותה מייד , אולי יותר מאוחר זה הכול ענין של הרגל גם ככה היה לי עם חברה שלי שהיא יוצאת כבר שנה ומשהו עם מישהו בן 31 והיא בת 19 ו11 שנה זה גדול עלי , אבל זה יכול להיות משחק ילדים לאנשים אחרים...

starfield

New member
ממש לא...

אפילו יש דוגמא קלאסית בפורום השכן יש זוג שהם 19 ו23 ויש להם זוגיות מעולה, זה באמת לא קשור לגיל, זה קשור איך האדם מתחבר לאופי של השני :) ואם וואלה יש בנאדם בן 30 שמתאים לך לאופי אז יש מצב שזה אפשרי (ולגבי "העתיד" המדובר אני מניח שהכוונה ליכולת ההשרדות של הקשר ולא העתיד בנוגע למשפחה וילדים :)

D amaged R oses

New member
אני לא חושבת שגיל ממש משנה ../images/Emo9.gif

אם יש אהבה זה הכי חשוב! אני לא מתכוונת להשמע שחצנית או משהו.. [ממש לא!] אבל אני מאוד בוגרת לגילי ולא מוצאת עניין בבנים בגילי, הם מאוד לא בוגרים[לא מכלילה או משהו.. אבל 99%] ומאוד קשה למצוא מישהו שיהיה רציני כמוך ועם דעות יציבות וכו'. אני חושבת שאם מישהו בן 50 למשל יוצא עם מישהי בת 20 זה מוגזם.. אבל אם הם באמת באמת אוהבים גם אין לי בעיה! כל עוד זה באמת אהבה
אבל רוב המקרים [כמו צביקה פיק וחברה שלו
] בגיל הזה , זה סתם בשביל הכסף [מצידה] והסקס ומישהי ייצוגית בשבילו. אני הכרתי מישהו מדהיםמדהים בן 19
ואני בת 16. רק 3 שנים הבדל.. וזה בכלל לא קריטי. אני מוצאת המון משותף איתו וכייף לי לדבר איתו וכל מיני.. [למרות שדיי נפרדנו אבל אנחנו נחזור =O] עם זאת הוא קצת ילדותי לפעמים
אבל זה הצד המצחיק שלו והכל וגם לי יש צד מאוד ילדותי שאני אוהבת לצחוק והכל. אז אני חושבת שכל עוד יש משותף ותחומי עניין ונהנים אחד בחברה של השני, והכי חשוב - אהבה. הגיל לא משנה. מה זה 11 שנה? זה לא נורא D: ו19 ו23? ממש ממש לא נורא.. הכי חשוב שאתה אוהב את חבר שלך והוא אותך!
[איזווו חפירההה D:]

daavid2006

New member
אני בן 34 והוא בן 21

ויש קטעים מוזרים, אבל סה"כ טוב מאוד והאהבה אמיתית.

למעלה