הבדלי גילאים..../images/Emo4.gif
נראה לכם ש19-ו23 זה הבדל גדול...?. נכון שלא?.. כמה אתה חושבים שצריך להיות הבדל בגילאים בין בני זוג?..כאילו 10 שנים זה יותר מידי...?מבחינת רצונות..וכאלו..?. סתם .. חבר הכי טוב שלי.. יוצא עם מישהו בן 30 והוא בן 19!! ולא יודע..מאמינים..שזה באמת יכול להיות אהבה ויש לזה עתיד?.כאילו הם לא נמצאים במקומות אחרים בחיים כרגע?..לא יודע .. כאילו אנחנו החברים הכי טובים ישר אמרתי לו שזה לא נראה לי...שזה הבדל די גדול בעייני..הוא לא ממש אהב את הדעה שלי בוא נגיד..
..חח.. ולגבי ה19 וה23 .. סתם שאלתי עליי ועל החבר שלי .. זה נראה לכם גם הבדל גדול?.. כאילו מבחינת ברצונות שלנו בחיים כרגע? כאילו אנחנו נמצאים במקומות שונים נראה לכם?.אני מפחד שפתאום הוא יתחיל לדרוש דברים שאני לא מוכן אליהם...כי האמת תמיד יצאתי עם מישהו או בגילי או גג שנה ממני..כי חשבתי שזה לא יכול ללכת.. אבל עד עכשיו הכול טוב..וזה דווקא ההפך יותר טוב שמישהו עם קצת יותר שכל ממני..
..חח בקיצור.. נראה לכם ש11 שנה זה הבדל גדול .. מה אתם חושבים?
נראה לכם ש19-ו23 זה הבדל גדול...?. נכון שלא?.. כמה אתה חושבים שצריך להיות הבדל בגילאים בין בני זוג?..כאילו 10 שנים זה יותר מידי...?מבחינת רצונות..וכאלו..?. סתם .. חבר הכי טוב שלי.. יוצא עם מישהו בן 30 והוא בן 19!! ולא יודע..מאמינים..שזה באמת יכול להיות אהבה ויש לזה עתיד?.כאילו הם לא נמצאים במקומות אחרים בחיים כרגע?..לא יודע .. כאילו אנחנו החברים הכי טובים ישר אמרתי לו שזה לא נראה לי...שזה הבדל די גדול בעייני..הוא לא ממש אהב את הדעה שלי בוא נגיד..