הבדלי אבחונים
היי לכולם, המון זמן לא כתבתי אך אני ממשיכה לקרוא. עוד מעט אני מתחילה את השנת שירות ואני כבר מחכה בקוצר רוח ל 1 בספטמבר ומאחר וזו תחילת שנת הלימודים אני מניחה שחלק מכם גם
יש לי שאלה בעיקר לאלו שמבינים בעניין. עשיתי אבחון לליקוי למידה בחופש שבין ז´ לח´, ועוד אחד בכיתה יא´. היום הבית ספר שלח לי אותם חזרה מאחר וסיימתי ללמוד והוא לא זקוק להם יותר. אז קודם כל באמת בראשון כתוב שיש לי בעיה בתחום הקשב והריכוז אני לא מבינה איך המאבחנת לא שלחה אותי לאבחון יותר ספציפי בעניין ודבר שני ששמתי לב אליו ומעניין אותי איך תופעה כזו יכולה לקרות, זה שיש הבדלים נניח בתחום הביצועי אצלי בין האבחונים. למשל בראשון כתוב שהיא גבוהה ובשני ממוצעת. לידע כללי ובמידה וזה קשור הלכתי להוראה מתקנת אחרי האבחון הראשון וזה באמת היה הצלחה גדולה. אז האם באמת יכול להיות שההוראה המתקנת היתה לה כזו השפעה אלי שעשתה ממש הבדלים ברמות הביצועים בתחומים השונים אצלי? מקווה שמישהו יודע לענות, אש.
היי לכולם, המון זמן לא כתבתי אך אני ממשיכה לקרוא. עוד מעט אני מתחילה את השנת שירות ואני כבר מחכה בקוצר רוח ל 1 בספטמבר ומאחר וזו תחילת שנת הלימודים אני מניחה שחלק מכם גם