הבדלים

רות 2

New member
הבדלים

מה לעשות... .. גברים הם אשפים בעסקים בתכנון ובהפרדה מוחלטת בין אמוציות להיגיון הם חזקים בזה ... נשים לא פחות אבל.......... הן , אנכנו .. טוב נו רובנו ,עוד צריכות ללכת כיברת דרך קטנה במיוחד אם היא תיפתח עבורנו או שנפלס אותה בכוח ... הרצון (רות מעריצה מושבעת של ... גברים באופן כללי טוב נו גם ת'פמינסטיות...)

בוגדת..??../images/Emo10.gif

או נבגדת....??

לא עוד..

נשים,מסתבר, היום,יותר ויותר לוקחות מקום נכבד בעולם העסקים המכיל בתוכו מיקס של רגש והיגיון ולמה? כי הן רצו,קיבלו החלטה. ונכון שהיו כאלה שנולדו עם כפית כסף אבל כשרצו,הפכו הכסף לזהב. ונשים=אמוציונליות וגברים=הגיוניים ואם היום האשה הפכה לגבר והגבר הפך מעט לאשה {ראי ערך מטרומן}. פועל יוצא של האשה שהפכה לגבר,אם מותר לומר זאת כך,הוא מסתבר העלייה במס' הגרושין. כי פעם,לא התגרשו כמו היום ובאופן טבעי האשה נשארה בבית והבעל הוא זה שעבד. והיום,אשה לא יכולה להשאר בבית כי היא חייבת לעבוד ויותר ממה שעבדה כשהיתה נשואה. עובדת יותר,משקיעה יותר בעבודה,מרוויחה יותר,מתקדמת לתפקידים ומשרות גבוהות יותר והופכת להיות,כשצריך,דורסנית יותר,עינינית יותר ופושרית יותר. ובמאבק על התפקיד הן יודעות להפעיל מניפולציות רגשיות על מי? ובפאנל עסקי יודעות לשים הרגש בצד ולנתח בהיגיון..לא פחות מכל גבר. ואם את..רות..מעריצה מושבעת של גברים...אני לא פחות..מעריץ נשים..על חוזקן ועמידתן בקשיים ועל יכולתן לפנות לרגש מקום לא קטן בחיים ולעשות כ"כ הרבה דברים בעת ובעונה אחת ואני לא בטוח שכך יכולים הרבה גברים.

יערית

New member
אז...

רציתי לספר לך ככה בינותינו שאני נמצאת בישעור הזה בספסל הראשון,בכל יום לומדת עוד ועוד על העולם הזה בעסקים וההפרדה המוחלטת בין אמוציות להיגיון. היום נוכחתי לארוע כזה(שמאד הכאיב לי לשמוע מהצד),אבל זה היה עוד חלק מהשיעורים שאני עוברת,סיננתי בראש רגש וקיבלתי תוצאה ,התצאה שלרוב מצליחה בעסקים.

ומה כל כך טוב

בהפרדה מוחלטת בין הרגש וההגיון? בנוסף לכך שלא מסכימה עם ההכללה הזאת שלך לגבי גברים ונשים. זהו עניין של נסיון, והתבוננות לדעתי.

ראיה רחבה

הפרדה בין רגש להגיון מתבקשת ואף נדרשת במישורים מסויימים.. רצוי לתרגל את זה - מתכון טוב לחיים וורודים. אין שום התבוננות...הכל ראיה עיסקית נטו.

ללכת כברת דרך קטנה ../images/Emo141.gif

לכולנו, גברים ונשים, כדאי ללכת עוד כברת דרך קטנה, כדי להשתחרר מההתניות שהחברה כפתה עלינו. לדעתי, ההבדלים בין גברים ונשים בעניין הרגש וההיגיון אינם ביולוגיים, הם תוצאה של התניה חברתית שהופעלה על כולנו, למעט בודדים. ~לדעתי~

למעלה