הבדלים.

Kטלנית

New member
סאלמי סאלמי סאלמי ../images/Emo6.gif

סמאללללללללללללללללללה מילים מילים מילים קחי ת'מילה הבדלים ותורדי את הד' הבלים הבלים הבלים אין אומרים: טיפשים גם אם נחסמים הם פשוט ת'נייק מחליפים
אותי השמיטו כמה חבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבל....

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לדעתי הם ממשיכים ומתרבים ברגעים אלה ממש.תיכף יופיעו עוד כמה שירדו על דינה ויספרו כמה הם מתגעגעים לאניר שנחסם וכמה חמודה קוקי13.חכי חכי.

maof

New member
אמממממממממ....

לרסס
מסך עשן
לשרוף ת'מועדון
סמני את ה...
במקום הרצוי
מעוף

את כל כך טיפשה..

תגידי? מישהו ראה אותך ? למה תמיד את מודיעה שאת באה למפגשים ונעלמת ? אני אניר ? חחחחחחחחחחחחח אדום-אדום-אדום

ואתה חכם ומחוכם

ומרוב חכמה שם רגלים לעצמך.איך אתה יודע שאני נעלמת אם לא היית שם? לך תעבוד בתפוז בתור מייצר ניקים.אולי שם ירצו אותך.

../images/Emo88.gifיודעת הכל אומרת את דבריה

מי שלא מעוניין בדינה כמנהלת פורום פשוט שיכתוב תלונה למנהלי תפוז. מי שכן מעונין שיתמוך באותה צורה. האמת שלי! זה ממש לא משנה, כי אני יחסית חדשה כאן. אין עבר גדול אין עתיד גדול ונלחמת רק בהווה שלי. להשתמע חברים, חיבוקים חמים לכולכם, המתנגדים ולא המתנגדים.

Kטלנית

New member
../images/Emo51.gifמאמי אבל לא../images/Emo51.gif

לא נגעתי לא נוגעת מנסיון אפשר גם בלי בליV מי

טוב ברצינות

ביום כמו היום.. יום אפור אפור שהענן יש לי כמו יציקה על הראש.. ישבתי צחקתי מספיק..אפילו התעייפתי מכל נושא הניהול..המחיקות..החסימות.. טוב שלא עושים כאן גם תיזוזים העיקר ..שנת הצוהריים..ואחרי זה עבודה ..אל תוך הערב.. וכדאי שהדמיון יעבוד לכם..יש לקוחות..מה לעשות? ותאמת..הגן הזה מלא שלולית כרגע..ונמאס לי לשכשך.. אז שהיה לכולם אחלה יום הרבה צחוקים יפה לבריאות...

כמה שאת מתוקה!../images/Emo47.gif

תזהרי מרוב חיבוקים אני עוד עלולה לקפוץ עלייך לא אהיה מסוגלת להבחין בין
לנקבה. המצב שלי עדין.

למעלה