YYY פסטרמה פסטרמה פסטרמה
איך שאני אוהבת לראות את שמי מתנוסס ועוד בכותרות יאללה תענוג אמיתי
תמיד טענתי שכל עוד מדברים עלי? משמע אני קיימת אפילו גם אם רעות, כי הרי בכלב מת לא בועטים...
איזה כיף שאתה מעלה לי את האגו, יש לך עוד משהו בנוסף להתחנחנות שלי למנהלת לספר עליי? בכיף אשמח ואף אאשר לכל רכילות והשמצה שתתן. עכשיו לעינייננו אנו
אם הייתי דינה הייתי פורשת עם כל העליהום שלך[שלכם-סמאללה אתם רבים, או שלא?
] עליה כנראה דינה ממש מזן מיוחד במינו אם היא מוכנה בכלל לסבול אותכם! אומר לך מה! במקום שלא נוח לי, שהחוקים לא נראים לי, שנדמה לי[וגם אם אני בטוחה] שמתנכלים לי - אני לא שם!!! אני לא אובססיבית לגבי כלום [פרט לבנותיי] ואיפה שלא נוח לי אני אולי עלולה לנסות להלחם אבל לא ברמה של אובססיביות, לא ברמה כזו שמורידה מערכי, לא ברמה כזו שמורידה לי מהכבוד! הלווווווווווו, לא יודעת אם אתה קולט את עצמך, אתה בטח חושב לעצמך "וואלה יש לי ביצים אני סופר גבר העזתי לצאת כנגד המנהלת" אין לך אפילו ביציות וזה בדוק
אם ונניח באמת יש לך על מה להתבסס ודינה באמת הייתה מנהלת רעה ממזמן היו שומעים אותך ומטיסים אותה. אבל לא! היא בסדר ואפילו בסדר גמור, היא טועה אולי לפעמים כמו שגם אתה אני וכל אחד טועים - אין אדם מושלם. אז עשית מעצמך סופר צחוק. ברצינות. חן חן לך... [מאחר ואתה רק מבקר במדינה, מתי אתה טס חזרה מאיפה שבאת?]