הבדלים שבשבילי משמעותיים בהקלטת שיחות בין שיאומי 11S ,שיאומי 14 פרו וסמסונג A26

רוב הזמן נח

Well-known member
בשיאומי 11S מקליטים שיחה בלחיצה כל פעם. אין הקלטה אוטומטית. .אחר כך אפשר להעביר/ להעתיק את השיחה לכרטיס הזיכרון שבמכשיר, או לכל מקום אחר שרוצים במכשיר. בוחרים את מנהל הקבצים מהאפשרויות ומנווטים לאן שרוצים בכונן הפנימי של המכשיר או בכרטיס הזיכרון ושומרים.
בגלל זה אף פעם לא בדקתי איפה במקור תיקית ברירת המחדל ששם לראשונה השיחות מוקלטות נשמרות.

בשיאומי 14 דפקו את מי שחשוב לו להקליט שיחות. אחרי שהשיחה מוקלטת אי אפשר להעביר אותה לאין שרוצים כי באפשרויות הסירו את מנהל הקבצים. האפשרות הזאת עם סמל התיקיה שיש בשיאומי 11S . מה שהשאירו שם זה רק את כל האפליקציות. אז צריך להשתמש בהם בשביל לשמור את ההקלטה.
ניסיתי למצוא ישירות את התיקיה ששם נשמרות ההקלטות אבל לא היתה כזאת. כנראה זאת תיקיה שלא נגישה.

אז באפליקציות ניסיתי את טלגרם. מתקינים בסלולרי ובמחשב. מעלים מהסלולרי את השיחה להודעות השמורות בטלגרם. פותחים את אותו הטלגרם במחשב ומורידים את הקובץ.

בסמסונג A26 מישום מה גם אין את מנהל הקבצים כמו שיש בשיאומי 11S. אבל הם עשו ספציפית שם משהו יותר טוב.
יש שם אפשרות לסמן שהשיחות יוקלטו ישירות על כרטיס הזיכרון. שזה בעצם חוסך את פעולת השמירה לכרטיס הזיכרון. שזה בעצם הכי טוב.

ולפי מה שהקשבתי, ההקלטות בסמסונג באיכות סאונד טובה יותר.

SHERME

Well-known member
בשיאומי 11S מקליטים שיחה בלחיצה כל פעם. אין הקלטה אוטומטית. .אחר כך אפשר להעביר/ להעתיק את השיחה לכרטיס הזיכרון שבמכשיר, או לכל מקום אחר שרוצים במכשיר. בוחרים את מנהל הקבצים מהאפשרויות ומנווטים לאן שרוצים בכונן הפנימי של המכשיר או בכרטיס הזיכרון ושומרים.
בגלל זה אף פעם לא בדקתי איפה במקור תיקית ברירת המחדל ששם לראשונה השיחות מוקלטות נשמרות.

בשיאומי 14 דפקו את מי שחשוב לו להקליט שיחות. אחרי שהשיחה מוקלטת אי אפשר להעביר אותה לאין שרוצים כי באפשרויות הסירו את מנהל הקבצים. האפשרות הזאת עם סמל התיקיה שיש בשיאומי 11S . מה שהשאירו שם זה רק את כל האפליקציות. אז צריך להשתמש בהם בשביל לשמור את ההקלטה.
ניסיתי למצוא ישירות את התיקיה ששם נשמרות ההקלטות אבל לא היתה כזאת. כנראה זאת תיקיה שלא נגישה.

אז באפליקציות ניסיתי את טלגרם. מתקינים בסלולרי ובמחשב. מעלים מהסלולרי את השיחה להודעות השמורות בטלגרם. פותחים את אותו הטלגרם במחשב ומורידים את הקובץ.

בסמסונג A26 מישום מה גם אין את מנהל הקבצים כמו שיש בשיאומי 11S. אבל הם עשו ספציפית שם משהו יותר טוב.
יש שם אפשרות לסמן שהשיחות יוקלטו ישירות על כרטיס הזיכרון. שזה בעצם חוסך את פעולת השמירה לכרטיס הזיכרון. שזה בעצם הכי טוב.

ולפי מה שהקשבתי, ההקלטות בסמסונג באיכות סאונד טובה יותר.
בסמסונג ההקלטה נשמרת באפליקציה מיוחדת שהשם שלה "רשמקול"
או להגדיר ישירות שמירה בכרטיס הזיכרון
בכל אופן נראה לי שהם נשמרים בשני המקומות יחד
מרשמקול מעבירים לגוגל KEEP לטלגרם וגם לוואטצאפ

רוב הזמן נח

Well-known member
בסמסונג ההקלטה נשמרת באפליקציה מיוחדת שהשם שלה "רשמקול"
או להגדיר ישירות שמירה בכרטיס הזיכרון
בכל אופן נראה לי שהם נשמרים בשני המקומות יחד
מרשמקול מעבירים לגוגל KEEP לטלגרם וגם לוואטצאפ
הדבר האחרון שאני רוצה זה להעביר הקלטת שיחות לאיזה אפליקציה . כל השמירה של ההקלטות צריכה להיות אישית דרך הטלפון עצמו ואחר כך למחשב, בלי להשתמש בשום אפליקציה. ככה זה ב- 11S וככה זה ב- A26

זאת עוד סיבה שהחזרתי את ה- 14 פרו.

SHERME

Well-known member
הדבר האחרון שאני רוצה זה להעביר הקלטת שיחות לאיזה אפליקציה . כל השמירה של ההקלטות צריכה להיות אישית דרך הטלפון עצמו ואחר כך למחשב, בלי להשתמש בשום אפליקציה. ככה זה ב- 11S וככה זה ב- A26

זאת עוד סיבה שהחזרתי את ה- 14 פרו.
זה לא תלוי בך
זה מובנה בהגדרות הטלפון
ההקלטות נשמרות בשני המקומות יחד
ברשמקול ובכרטיס זיכרון
לדעתי זה מצוין ככה
צריך להודות שיש בכלל הקלטת שיחות אוטומטית

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא תלוי בך
זה מובנה בהגדרות הטלפון
ההקלטות נשמרות בשני המקומות יחד
ברשמקול ובכרטיס זיכרון
לדעתי זה מצוין ככה
צריך להודות שיש בכלל הקלטת שיחות אוטומטית
לא משנה אם ההקלטה נשמרת אוטומטית בשני מקומות או במקום אחד.
מה שרלוונטי זה להגיע אחר כך לקבצים ולשמור אותם איפה שרוצים, בלי להשתמש בעוד אפליקציה.

ובשיאומי 14 פרו זה בלתי אפשרי. כי התיקיה של הקבצים במכשיר היא בלתי נגישה. ולהעתיק את הקבצים למקום אחר אפשר רק בעזרת כל מיני אפליקציות.

בשיאומי 11S פשוט מנווטים במכשיר ובוחרים מקום להעתיק את ההקלטה. בשיאומי 14 פרו אין אפשרות כזאת.

ובסמסונג A26 פשוט מגדירים שההקלטות יהיו על כרטיס הזיכרון ואז משם אפשר להעביר אותם לאן שרוצים.

SHERME

Well-known member
לא משנה אם ההקלטה נשמרת אוטומטית בשני מקומות או במקום אחד.
מה שרלוונטי זה להגיע אחר כך לקבצים ולשמור אותם איפה שרוצים, בלי להשתמש בעוד אפליקציה.

ובשיאומי 14 פרו זה בלתי אפשרי. כי התיקיה של הקבצים במכשיר היא בלתי נגישה. ולהעתיק את הקבצים למקום אחר אפשר רק בעזרת כל מיני אפליקציות.

בשיאומי 11S פשוט מנווטים במכשיר ובוחרים מקום להעתיק את ההקלטה. בשיאומי 14 פרו אין אפשרות כזאת.

ובסמסונג A26 פשוט מגדירים שההקלטות יהיו על כרטיס הזיכרון ואז משם אפשר להעביר אותם לאן שרוצים.
בח'ייאט שאני לא ממש מבין מה זה משנה איפה הקובץ נמצא
מה איכפת לי אם הוא נמצא ברשמקול ומשם אני מעביר אותו לוואטצאפ או לטלגרם
מה זה עוזר כשזה נמצא בכרטיס זיכרון, לאן אתה רוצה להעביר אותו משם?!
כאילו מה ההבדל?!

רוב הזמן נח

Well-known member
כאילו מה ההבדל?!
אתה רוצה אפשרות להעביר הקלטה למקום אחר או בסלולרי או במחשב. אבל ב- שיאומי 14 אין לך אפשרות כזאת.
ואין לך שם גישה לתיקיה עם ההקלטות.
כשהקובץ על הכרטיס אתה יכול משם להעביר אותו לאן שתרצה.

שימוש באפליקציה זה לא יכול לבוא במקום האפשרות הרגילה לשמור את הקובץ.

רוב הזמן נח

Well-known member
כאילו מה ההבדל?!
תשים לב שאם הקלטת בסמסונג משהו ברשמקול, בברירת מחדל זה נמצא בכונן של המכשיר.
אז אם תחבר את המכשיר בכבל למחשב אתה תראה את התיקיה אבל לא תראה שיש שם קבצים. הקבצים מוסתרים.

אז אתה צריך ללכת להגדרות של האפליקציה ולשנות שם שהקבצים יוקלטו על הכרטיס זיכרון.

ואז הקבצים יוקלטו בתיקיה עם אותו שם אבל בכרטיס הזיכרון. ואז תוכל להיכנס אליה ולראות את הקבצים.

ונראה לי שעם הקלטת שיחות זה יהיה גם אותו הדבר, אם זה מוגדר להקליט על הכונן של המכשיר במקום על כרטיס הזיכרון.
וזה הדפק שהיה בשיאומי 14 פרו. ההקלטות היו מוקלטות על הכונן של המכשיר ואי אפשר היה לראות אותם כשחיברו את המכשיר למחשב. ובשיאומי 14 פרו לא היתה אפשרות להגדיר שההקלטות יוקלטו על כרטיס הזיכרון.

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
תשים לב שאם הקלטת בסמסונג משהו ברשמקול, בברירת מחדל זה נמצא בכונן של המכשיר.
אז אם תחבר את המכשיר בכבל למחשב אתה תראה את התיקיה אבל לא תראה שיש שם קבצים. הקבצים מוסתרים.

אז אתה צריך ללכת להגדרות של האפליקציה ולשנות שם שהקבצים יוקלטו על הכרטיס זיכרון.

ואז הקבצים יוקלטו בתיקיה עם אותו שם אבל בכרטיס הזיכרון. ואז תוכל להיכנס אליה ולראות את הקבצים.

ונראה לי שעם הקלטת שיחות זה יהיה גם אותו הדבר, אם זה מוגדר להקליט על הכונן של המכשיר במקום על כרטיס הזיכרון.
וזה הדפק שהיה בשיאומי 14 פרו. ההקלטות היו מוקלטות על הכונן של המכשיר ואי אפשר היה לראות אותם כשחיברו את המכשיר למחשב. ובשיאומי 14 פרו לא היתה אפשרות להגדיר שההקלטות יוקלטו על כרטיס הזיכרון.
אני לא מבין דבר אחד
מה עושים בעלי אייפון 16/17 סמסונג סדרה S25 פיקסל סדרה 10 סמסונג S25FE החדש
היכן נשמרים ההקלטות אצליהם
כאשר הם יחברו את הטלפונים שלהם למחשב איך הם יזהו את קובץ ההקלטה יחד עם התמלול

רוב הזמן נח

Well-known member
אני לא מבין דבר אחד
מה עושים בעלי אייפון 16/17 סמסונג סדרה S25 פיקסל סדרה 10 סמסונג S25FE החדש
היכן נשמרים ההקלטות אצליהם
כאשר הם יחברו את הטלפונים שלהם למחשב איך הם יזהו את קובץ ההקלטה יחד עם התמלול
יש כל מיני אפליקציות שצריך להרשם אלהם שלכאורה נותנים אופציה להעביר את הקבצים לאן שאתה רוצה. בשיאומי 14 פרו השתמשתי בטלגרם בשביל להעביר את הקבצים מחשב. . אבל מבחינתי זה מגוכח שאת האפשרות הידנית הכי בסיסית הסירו ובמקום זה רוצים שאני ישתמש באפלקציות אינטרנט. אלה אפילו לא אפליקציות מקומיות שאפשר פשוט להתקין ולהפעיל. הם מחייבות הרשמה ומילוי פרטים. זה הזוי!

SHERME

Well-known member
יש כל מיני אפליקציות שצריך להרשם אלהם שלכאורה נותנים אופציה להעביר את הקבצים לאן שאתה רוצה. בשיאומי 14 פרו השתמשתי בטלגרם בשביל להעביר את הקבצים מחשב. . אבל מבחינתי זה מגוכח שאת האפשרות הידנית הכי בסיסית הסירו ובמקום זה רוצים שאני ישתמש באפלקציות אינטרנט. אלה אפילו לא אפליקציות מקומיות שאפשר פשוט להתקין ולהפעיל. הם מחייבות הרשמה ומילוי פרטים. זה הזוי!
בקיצור כרטיס זיכרון לא כ"כ רלוונתי כיום
למי שרוכש היום מכשיר דגל 256/12-8 512/16-12-8 1TB/16-12

raya

Well-known member
מעניין מה שנכתב כאן.
אני בדרך לקניית סמסונג A26, בעיקר בגלל האופציה של כרטיס זכרון חיצוני.
מתלבטת כעת בין זכרון 6/128 יבואן רשמי לבין 8/256 יבואן לא רשמי. המחיר זהה.
בטלפון הנוכחי שלי סמסונג J7 הזכרון לא מספיק , מקבלת כל הזמן הודעות על חוסר מקום, כל מה שניתן להעברה עבר לכרטיס הזכרון, לכן אקנה טלפון עם אפשרות לכרטיס.
האם 6/128 מספיק לצרכים בסיסיים?
רעיה

SHERME

Well-known member
מעניין מה שנכתב כאן.
אני בדרך לקניית סמסונג A26, בעיקר בגלל האופציה של כרטיס זכרון חיצוני.
מתלבטת כעת בין זכרון 6/128 יבואן רשמי לבין 8/256 יבואן לא רשמי. המחיר זהה.
בטלפון הנוכחי שלי סמסונג J7 הזכרון לא מספיק , מקבלת כל הזמן הודעות על חוסר מקום, כל מה שניתן להעברה עבר לכרטיס הזכרון, לכן אקנה טלפון עם אפשרות לכרטיס.
האם 6/128 מספיק לצרכים בסיסיים?
רעיה
בל תחיי באשליות המעבד (הטלפון) עובד הרבה יותר מהר עם זיכרון 256/8 מרגישים היטב בנושא שמשאירים אפליקציות פתוחות בזיכרון הRAM במעבר בין אפליקציות מרגישים טוב את ההבדל בין 128/6 לבין 256/8
אבל זה כבר תלוי האם הקלטת שיחות אוטומטית בחייגן של סמסונג שיש אנשים שזה דבר ממש קריטי אצליהם, אם זה חשוב לך אז תרכשי 128/6
אם הקלטת שיחות פחות חשוב לך אז תרכשי 256/8
חוץ מזה האנטנות שיש בטלפון הזה קולטות מצוין דור 4 ודור 5
פשוט מבחינה טכנית הוא בנוי פנימית בצורה חכמה

raya

Well-known member
בל תחיי באשליות המעבד (הטלפון) עובד הרבה יותר מהר עם זיכרון 256/8 מרגישים היטב בנושא שמשאירים אפליקציות פתוחות בזיכרון הRAM במעבר בין אפליקציות מרגישים טוב את ההבדל בין 128/6 לבין 256/8
אבל זה כבר תלוי האם הקלטת שיחות אוטומטית בחייגן של סמסונג שיש אנשים שזה דבר ממש קריטי אצליהם, אם זה חשוב לך אז תרכשי 128/6
אם הקלטת שיחות פחות חשוב לך אז תרכשי 256/8
חוץ מזה האנטנות שיש בטלפון הזה קולטות מצוין דור 4 ודור 5
פשוט מבחינה טכנית הוא בנוי פנימית בצורה חכמה
תודה!
הענין שאני לא עובדת עם הרבה אפליקציות ובודאי גם לא פתוחות. להיפך סוגרת את כל האפליקציות באופן די קבוע.
בחנות של סמסונג יש רק את הטלפון 6/128 , ויעבירו לי את הדטה לטלפון החדש.
צריכה לקבל החלטה, מקווה לא למשוך עוד זמן.

אני רק מניח את זה פה.

A26 256/8. מכשיר יבואן מקביל. 895 שקל.

128/6 A26. מכשיר יבואן מקביל. 799 שקל.

רוב הזמן נח

Well-known member
משהו שאני לא מבין. הרי בסמסונג יש הקלטת שיחות בלי כל התסביכים שיש להקלטת השיחות בחייגן של גוגל.
אז אם אין הקלטת שיחות אוטומטית, וצריך ללחוץ על ההקלטה כל פעם שרוצים להקליט שיחה, למה זה בעיה לייצר אפליקציה שתלחץ אוטומטית על הלחצן הזה כל פעם שמתחילה שיחה?

SHERME

Well-known member
משהו שאני לא מבין. הרי בסמסונג יש הקלטת שיחות בלי כל התסביכים שיש להקלטת השיחות בחייגן של גוגל.
אז אם אין הקלטת שיחות אוטומטית, וצריך ללחוץ על ההקלטה כל פעם שרוצים להקליט שיחה, למה זה בעיה לייצר אפליקציה שתלחץ אוטומטית על הלחצן הזה כל פעם שמתחילה שיחה?
אולי אתה לא יודע אבל בסמסונג אפשר להגדיר שהקלטת השיחות לא תהיה אוטומטית
כנס למסך החיוג בחייגן של סמסונג למעלה הקש על הגדרות כנס להקלטת שיחות יש שם רשימה מעניינת

למעלה