שרה (סוזי)
New member
הבדלים דק(א)ים
הבדלים דק(א)ים
בטיפול של אור-אל לקחתי דקא 0.1, הפעם משום מה הרופא החליט על דקא 3.75 הוא אומר שזה כדי לחסוך לי את ההזרקות היומיות. בטיפול הקודם היתה הצלחה טובה. האם זאת באמת הסיבה היחידה? כדאי לי לחשוש? מה ההבדל בתופעות לוואי? חוץ מזה, בסוף לא עשיתי היסטרסקופיה. הבי"ח לא מאשר לי הם טוענים שעם רחם מסובכת כמו שלי זה יטתר מידי סיכון והם מפחדים לפנצ'ר לי את הרחם
. את בדיקות הדם עשיתי, חוץ מהומוזיגוט לMTHFR וGLIADIN שלילי וPROTEIN S נמוך. שלוש דברים שקשורים להפלות, אבל הרופא שלי לא מייחס להם חשיבות
מחר בכל זאת אני נפגשת עם פרופ' קופרמינץ מאיכלוב לשמוע את חוות דעתו. בדיוק עמדתי ללחוץ על שלח, והפתעה, הטלפון צלצל. הרופא שלי חושב שמחר אני צריכה לעשות בדיקה חוזרת לפרוטאין S ואם התוצאה שוב נמוכה זה מצדיק טיפול! איזה ציפור לחשה לו את זה באוזן?
הבדלים דק(א)ים
בטיפול של אור-אל לקחתי דקא 0.1, הפעם משום מה הרופא החליט על דקא 3.75 הוא אומר שזה כדי לחסוך לי את ההזרקות היומיות. בטיפול הקודם היתה הצלחה טובה. האם זאת באמת הסיבה היחידה? כדאי לי לחשוש? מה ההבדל בתופעות לוואי? חוץ מזה, בסוף לא עשיתי היסטרסקופיה. הבי"ח לא מאשר לי הם טוענים שעם רחם מסובכת כמו שלי זה יטתר מידי סיכון והם מפחדים לפנצ'ר לי את הרחם