הבדלים דק(א)ים

מצב
הנושא נעול.
הבדלים דק(א)ים

הבדלים דק(א)ים
בטיפול של אור-אל לקחתי דקא 0.1, הפעם משום מה הרופא החליט על דקא 3.75 הוא אומר שזה כדי לחסוך לי את ההזרקות היומיות. בטיפול הקודם היתה הצלחה טובה. האם זאת באמת הסיבה היחידה? כדאי לי לחשוש? מה ההבדל בתופעות לוואי? חוץ מזה, בסוף לא עשיתי היסטרסקופיה. הבי"ח לא מאשר לי הם טוענים שעם רחם מסובכת כמו שלי זה יטתר מידי סיכון והם מפחדים לפנצ'ר לי את הרחם
. את בדיקות הדם עשיתי, חוץ מהומוזיגוט לMTHFR וGLIADIN שלילי וPROTEIN S נמוך. שלוש דברים שקשורים להפלות, אבל הרופא שלי לא מייחס להם חשיבות
מחר בכל זאת אני נפגשת עם פרופ' קופרמינץ מאיכלוב לשמוע את חוות דעתו. בדיוק עמדתי ללחוץ על שלח, והפתעה, הטלפון צלצל. הרופא שלי חושב שמחר אני צריכה לעשות בדיקה חוזרת לפרוטאין S ואם התוצאה שוב נמוכה זה מצדיק טיפול! איזה ציפור לחשה לו את זה באוזן?

אני ממש לא אוהבת את הדקא הארוך

הבדלים דק(א)ים
בטיפול של אור-אל לקחתי דקא 0.1, הפעם משום מה הרופא החליט על דקא 3.75 הוא אומר שזה כדי לחסוך לי את ההזרקות היומיות. בטיפול הקודם היתה הצלחה טובה. האם זאת באמת הסיבה היחידה? כדאי לי לחשוש? מה ההבדל בתופעות לוואי? חוץ מזה, בסוף לא עשיתי היסטרסקופיה. הבי"ח לא מאשר לי הם טוענים שעם רחם מסובכת כמו שלי זה יטתר מידי סיכון והם מפחדים לפנצ'ר לי את הרחם
. את בדיקות הדם עשיתי, חוץ מהומוזיגוט לMTHFR וGLIADIN שלילי וPROTEIN S נמוך. שלוש דברים שקשורים להפלות, אבל הרופא שלי לא מייחס להם חשיבות
מחר בכל זאת אני נפגשת עם פרופ' קופרמינץ מאיכלוב לשמוע את חוות דעתו. בדיוק עמדתי ללחוץ על שלח, והפתעה, הטלפון צלצל. הרופא שלי חושב שמחר אני צריכה לעשות בדיקה חוזרת לפרוטאין S ואם התוצאה שוב נמוכה זה מצדיק טיפול! איזה ציפור לחשה לו את זה באוזן?
אני ממש לא אוהבת את הדקא הארוך
אני חייבת לסייג ולאמר שכל אחת מגיבה אחרת להורמונים, אבל אצלי הדקא הארוך שיתק את המערכת ל 4 חודשים תמימים! בהתחלה העדפתי אותו כי יש לי אנדומטריוזיס ודיכוי ארוך עוזר להחלשת האנדו, אבל אחרי שראיתי מה זה עושה לי אני מעדיפה את הזריקה היומית. תופעות לוואי? פשוט כל התופעות של גיל הבלות. גלי חום, עצבנות, יובש בנרתיק ויובש בחשק המיני בכלל. אני לא מבינה בשאר הנושאים שהעלת, אבל אני מאחלת לך שתמצא הבעיה האמיתית שגרמה להפלות וימצא הפתרון שיביא לאור-אל את האח/ות.

איזה קופרמינץ ואיזה נעלים ../images/Emo46.gif

הבדלים דק(א)ים
איזה קופרמינץ ואיזה נעלים

היום בבוקר קמתי בשש כדי להספיק בדיקת דם וUS ומיד ליסוע לאיכלוב. הסתובבתי בתל אביב חצי שעה עד שמצאתי חניה, וזה אחרי עוד שעה ורבע נסיעה כדי להגיע לשם. אני עולה לקומה השניה ומכריזה שבאתי לפרופ' קופרמינץ, והמזכירה בשיא האדישות אומרת לי "אבל הוא לא נמצא היום"
שאלתי מה זאת אומרת והיא ענתה הוא לא נמצא היום תוכלי להפגש אם רופא אחר. התעצבנתי והסברתי שקבעתי בטלפון תור להתייעצות פרטית עם הפרופ', ואיך זה יכול להיות שקבעו לי ביום שהוא לא נמצא? התשובה היתה "אנחנו לא יכולים לקבוע לרופא מסויים, אנחנו יכולים לנסות לקבוע ליום שהוא נמצא ואם יהיה לך מזל תכנסי אליו, אבל לפעמים יש החלפות והרופא לא בא" שאלתי "אז למה אמרו לי שיש אפשרות לקבוע תור אצלו להתייעצות??? התשובה היתה "לא יודעת חמודה, מה את רוצה ממני"
כדי להרגיע את עצמי הלכתי לקניון ממול ובזבזתי 300 שקל. החשבון בדרך לאכילוב

חבל שלא התקשרת אלי...

היום בבוקר קמתי בשש כדי להספיק בדיקת דם וUS ומיד ליסוע לאיכלוב. הסתובבתי בתל אביב חצי שעה עד שמצאתי חניה, וזה אחרי עוד שעה ורבע נסיעה כדי להגיע לשם. אני עולה לקומה השניה ומכריזה שבאתי לפרופ' קופרמינץ, והמזכירה בשיא האדישות אומרת לי "אבל הוא לא נמצא היום"
שאלתי מה זאת אומרת והיא ענתה הוא לא נמצא היום תוכלי להפגש אם רופא אחר. התעצבנתי והסברתי שקבעתי בטלפון תור להתייעצות פרטית עם הפרופ', ואיך זה יכול להיות שקבעו לי ביום שהוא לא נמצא? התשובה היתה "אנחנו לא יכולים לקבוע לרופא מסויים, אנחנו יכולים לנסות לקבוע ליום שהוא נמצא ואם יהיה לך מזל תכנסי אליו, אבל לפעמים יש החלפות והרופא לא בא" שאלתי "אז למה אמרו לי שיש אפשרות לקבוע תור אצלו להתייעצות??? התשובה היתה "לא יודעת חמודה, מה את רוצה ממני"
חבל שלא התקשרת אלי...
הייתי אומרת לך מראש שהוא לא נמצא כל יום (ואח"כ הולכת איתך לבזבז את הכסף בקניון
). כעקרון - בבי"ח ציבורי אין אפשרות לקבוע תור לרופא ספציפי - אבל אם יודעים באיזה יום רופא מסוים עובד במרפאה מסוימת אפשר לתחמן את המערכת. לגבי התוצאות שלך - אני מתמצאת רק ב-HTMFR - נמצאת הומוזיגוטית והרופא שלך אמר שזה חסר משמעות??? הרי רק בגלל זה אני מזריקה קלקסן כל יום משבוע 6! ובמקרים של הפלות חוזרות אומרים (באיכילוב- כלומר, קופרמינץ אומר) במצב כזה להתחיל להזריק מיד עם ההחזרה. שרה - תקבעי תור חדש לקופרמינץ, ליום שני, אם לא אכפת לך, לביה"ח את יכולה להגיע גם ב-9 וזה יהיה בסדר, רק תתקשרי באותו בוקר לוודא שבאמת הוא הגיע היום לעבודה. תחני בחניון של איכילוב - קצת יקר אבל פחות יקר מחצי שעה של הסתובבות בחיפושים ואח"כ הליכה בחום ובלחות של ת"א. תפגשי את קופרמינץ עם כל התוצאות של הבדיקות שלך, ואח"כ תעלי אלי לקומה 9 ונשתה יחד כוס שוקו קר. מה את אומרת?

פינקצוק

New member
מסקנה יש לו קלינקה פרטית

מסקנה יש לו קלינקה פרטית

מצב
הנושא נעול.
למעלה