הבדלים בין LENOVO N100/N200

ashton1

New member
הבדלים בין LENOVO N100/N200

ראיתי מפרטים של שני הדגמים והם נראים בדיוק אותו דבר. אפילו שמתי לב, שהמעבד של N100 יותר מהיר. אז עם כל זה, ועוד ש - N200, זה דגם חדש, הוא עולה יותר. אז אילו הבדלים בכל זאת יש בינהם?

bar666xp

New member
טעלה מפרטים...

בכל סידרה/דגם יש כמה וכמה תתי דגמים ומפרטים אפשריים.

ashton1

New member
הנה המפרטים

Lenovo 3000 N200 (מק"ט TY2B5IV ) כללי: יצרן : Lenovo דגם : N200 0769B5G מעבד : Intel® Core 2 Duo T5250 מהירות : 1.5GHz נפח זיכרון : 1Gb מהירות זיכרון : 667MHz חריצי זיכרון פנויים : 0 חריצי זיכרון נגישים : 2 קיבולת זכרון מקסימלית : 2GB גודל דיסק : 160GB כוננים: DVD Multi Burner מסך: סוג : WXGA TFT VibrantView גודל : 15.4" רזולוציה : 1280X800 מצלמת אינטרנט : מובנית תקשורת : Yes : Bluetooth Yes : WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך : Intel Graphics Media Accelerator X3100 סאונד : כרטיס קול : Integrated HD Audio רמקולים : סטריאו, מובנים מיקרופון מובנה : External Microphone/Line-In יציאות : Yes : S-Video Out 4XUSB 2.0 : USB Yes : RJ-11 Yes : RJ-45 Yes : FireWire Yes : VGA Headphone / Line out : Line In/Out 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD) : Digital Media מערכת הפעלה : Windows Vista Home Premium ממשק אנגלי נתונים טכניים : משקל : 2.6 ק"ג סוללה : 6Cell Lithium-Ion משך סוללה : 2.2 שע' תוספות מיוחדות : קורא טביעת אצבע אחריות ושירות: שנה במעבדות IBM 5,202 ₪ מחיר המוצר: Lenovo 3000 N100 (מק"ט TY0FSIZ) כללי: יצרן : Lenovo דגם : N100 0768FSG מעבד : Intel® Core 2 Duo T5600 מהירות : 1.83GHz נפח זיכרון : 1Gb מהירות זיכרון : 667MHz חריצי זיכרון פנויים : 1 חריצי זיכרון נגישים : 2 קיבולת זכרון מקסימלית : 2GB גודל דיסק : 120GB כוננים: DVD Multi Burner מסך: סוג : WSXGA+ VibrantView TFT with integrated camera גודל : 15.4" רזולוציה : 1680x1050 מצלמת אינטרנט : מובנית תקשורת : Yes : Bluetooth Yes : WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך : NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache סאונד : כרטיס קול : Integrated HD Audio רמקולים : סטריאו, מובנים מיקרופון מובנה : External Microphone/Line-In יציאות : 4-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD) 4 USB 2.0 S-Video out RJ-45 RJ-11 IEEE 1394 Headphone / Line out External Microphone/Line-In External Display (VGA)) מערכת הפעלה : Windows Home Premium ממשק אנגלי נתונים טכניים : משקל : 2.8 ק"ג סוללה : 6Cell Lithium-Ion משך סוללה : 2.2 שע' תוספות מיוחדות : קורא טביעת אצבע אחריות ושירות: שנה במעבדות IBM 4,774 ₪ מחיר המוצר:

bar666xp

New member
טוב נתחיל בזה שאישית...

הייתי מעדיף את הN100. הN200 הזה הוא קל יותר אבל הBUS של המעבד 533MHZ, הכ.מסך X3100 של אינטל אני לא אוהד של כרטיסי המסך של אינטל {בלשון המעטה}... ודיסק קשיח גדול יותר 160G לא כתוב כמה RPM זה יכול לשנות הרבה את המחיר ואת הביצועים.. אישית מעבדי כור2דו אם כבר אז אני לא הייתי הולך על פחות מT5600 או T7200 אבל תלוי שימושים לאינטרנט אופיס ושות לא כדאי ביכלל להשקיע/לזרוק $$$ לדעתי האישית. למה הוא יותר יקר? כניראה ביגלל שהוא חדש יותר {תחלס אם אנשים יבדקו לפני שהם רוכשים סביר כי בעלי מעבדים מתחת לT5600 וT7200 המחיר שלהם ירד מהר מעוד לרמה של מתחת ל4Kש"ח כי בפועל הם מחשבי אינטרנט אופיס ושות... שיפעילו איזה כמה משחקים.. אני לא רואה הצדקה למחשב חזק כדי שיחזיק את המערכת הפעלה המ___ת של MS ולא הרבה יותר מזה.

ashton1

New member
האם N100 של לנובו לא מיושן?

אני לא צריך מחשב לדברים כבדים. אך חשוב לי שיהיה לו יכולת אלחוט טובה. כמובן שיחזיק הרבה זמן ושלא יהיה יקר מדי. מה דעתכם?

bar666xp

New member
ב95% מהמקרים האלחוט מושפע הרבה יותר מהנתב!!!

מקירות/פלאפונים וכו' לדוגמה החלפתי את הנתב שלי {מבצע של בזק, חינם תמיד יותר טוב חחח גם הגיע בזמן בדיוק נדפק לי הנתב שלי ממתח לא יציב}.. בקיצור הוא מה זה חזק בהשוואה לקודם.. פתאום יש 11MPS בחניה במקום 1M/5M.. במשרד הישוב {לו אני נותן שירות} הקליטה מגיעה למועדון מרחק של כ30M {לא חושב שזה יקרה באיזור מעוייר יותר אבל עדיין חזק מספיק לא?}. הנייד אותו הנייד בן מעל ל3 שנים... אותו כרטיס WI-FI....

bar666xp

New member
זה גם לא יהיה נכון לומר ש...

לא תלוי ביכלל... כי כן יש חשיבות לכ.רשת האלחוטי ולאנטנה שלו... אבל בגדול לרוב מדובר בהפרשים זניחים בהשוואה להפרשים שיתקבלו מנתב/רווטר חזר יותר או חלש יותר... בקיצור אם יש רשת אלחוטית עם נתב חזק/טוב אין בעיה אם הנתב חלש יחסית אז כ.רשת חזק יותר יתן נגיד עוד 5 מטר קליטה. {לא במדויק סתם כדי לסבר את האוזן}.

Jan22

New member
מיושן ? אלחוט טובה ?

N200 מכיל את מעבד הסנטה רוזה (CORE 2 המשופר) ... מתוך notebook-review
The Lenovo N200 is a mid-range consumer laptop aimed to compete against the Dell E1505, Toshiba A200/205 and other laptops in that category. The N200 model is a refreshing update to the previous N100 line, with enhancements such as the Santa Rosa chipset, double the dedicated video memory, express card instead of PC-card, and Windows Vista.​
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3749&review=Lenovo+N200

למעלה