הבדלים בין iphone 4 ל iphone 4s

iTaY Bo

New member
הבדלים בין iphone 4 ל iphone 4s

האם יש הבדלים במסך?
האם לשניהם מסך רטינה? וכמות פיקסלים דומה?

se7en7

New member
ההבדל הגדול זה המעבד והמצלמה

יותר מהיר ומצלמה יותר טובה ב-4s ... אההה , שכחתי את סירי.

iTaY Bo

New member
תודה על התשובה.עוד שאלה

האם משתמש ממוצע מבחין בהבדלים?
האם ממש משתלם ללכת על ה 4s? אני לרוב משתמש באפליקציות כמו וואטסאפ וכו. אני אצליח להבחין בהבדלי המהירות? היות ובמכשיר 4s יש מעבד יותר חזק?
אחד הדברים החשובים לי הוא איכות המסך

se7en7

New member
אפשר להבחין בהבדל במהירות , מבחינתי

מאוד נחמד .. לא כזה מפריע לשימוש רגיל.

se7en7

New member
על איזה סכום מדובר

המחיר של ה-5 בקריסה עקב עזיבתו בטרם עת , אולי שווה לחשוב לכיוונו.

noa_f

New member

se7en7

New member
כנס ללוחות ותראה מה המחיר.

בסביבות 2100 ביד שנייה , בערך המחיר של 4s לפני חודשיים.
בארה"ב יש חיסול עודפים ומוכרים אותו חדש באותו המחיר.

iTaY Bo

New member
כן,אבל..

זו בעיה בקניה של מכשיר משומש..אני לא ממש מת על זה והאמת שאף פעם לא קניתי מכשיר יד 2
לגבי ארצות הברית זה משתלם לקנות במידה ויש מישהו שקונה בשבילך שמה ומביא לארץ. כי תאכלס אין לי מושג מאיפה לקנות בארצות הברית,מאיזה מוכר,איזו גירסא כן ואיזו לא,ומה לעשות לגבי מכס

se7en7

New member
קונה מחנות אפל במחיר מלא

לא צריך לחפש יותר מדי ( רק לא דגם של ספרינט ) , האם אתה מכיר מישהו שישלם עכשיו 3000 ש"ח על מכשיר שכבר לא מיוצר .
זה שהמחיר בארץ הוא גבוה זה בסדר כל עוד המכשיר היה רלוונטי , ברגע שהכריזו על 5s הערך שלו ירד , ברגע שהכריזו על ההפסקה בייצור השווי שלו קרס.
לגבי מכשיר משומש , המחיר זול יותר אבל צריך את האומץ כדי לקנות ( אותו הדבר עם רכב יד שנייה ושלישית ורביעית ).

iTaY Bo

New member
קונה מחנות אפל

אתה צריך להיות שמה על מנת לרכוש מהחנות
האם 1500 שקל עבור 4s שעדיין נמצא באחריות היא עסקה טובה? מה עליי לדעת לגבי המכשיר? שמעתי שישנם בעיות ב 4s שקשורות ל wifi

se7en7

New member
אין אחריות למכשיר סלולארי ,תמיד יימצאו סיבה

לדרוש כסף , הבעיות העיקריות באייפון זה שבר מסך ( אין גם ככה אחריות ) , כפתור בית שמתחיל לגמגם ... אלא אם אינו עובד לא יעשו כלום.
בעיות ייצור יצוצו בשבוע שבועיים הראשונים.

1500 ש"ח זה מחיר טוב , רק לוודא ממי קונים.
יש בעיה ב-wifi שאם אחד לא יודע מה מקורה ואין ממש דרך לפתור אותה , הבעיה לא קורה לכולם ולא ידוע אם ומתי תקרה , מדובא ברכיב ה-wifi שמפסיק לעבוד.

se7en7

New member
האייפון מצויין בהרבה דברים , הבחירה צריכה

להיות שלך.

noa_f

New member
נקסוס4 הוא מכשיר מצוין, אבל אם תמצא אייפון5

ברמת המחיר ש-se7en7 מדבר עליה (2100), היתרון של תועלת-עלות של הנקסוס לא תהיה גבוהה בהרבה...
הנקסוס הוא גם מכשיר "נכחד". גוגל הרי הפסיקו למכור אותו לפני שבוע בערך, אבל בניגוד לאייפון5 שהממשיך שלו כבר נמכר, לנקסוס עוד לא יצא מחליף ולכן כנראה שהמחיר שלו דווקא יעלה...

בקיצור: משתי האופציות, מה שתמצא יהיה לא רע. אלא אם אתה כבר מושקע עמוק באקו-סיסטם של אפל.

se7en7

New member
אני בכוונה לא רציתי להכניס מכשירים אחרים

מכיוון שדובר מראש על אייפון .

לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות .
אם מישהו יגיד לי שהוא רוצה גאלקסי 3 אז אני אגיד לו קח נקסוס 4 .
אם מישהו יגיד שהוא רוצה אייפון , אני לא אציע לו נקסוס .

se7en7

New member
מחיר , עדכוני מערכת , זכרון ram , מהירות

והכי חשוב בלי crapware .הדבר היחיד שמבחינתי קצת פוגע בחוויה זה שאין אפשרות להרחיב זכרון מעל 16gb

למעלה