הבדלים בין 3715 לX30 600Mhz

shay454

New member
הבדלים בין 3715 לX30 600Mhz

מה ההבדלים העיקריים בין שני המכשירים? מכיוון שהמחירים קרובים אחד לשני. האם שניהם WIN SE האם ל3715 יש מסך VGA? ואיזה מבינהם עדיף מבחינת יכולות אלחוט WIFI+BT איזה מבינהם קטן יותר? שימושים עיקריים במכשיר, צפייה בסרטים, שימוש בWIFI+BT לגלישה. ובעתיד אני יקנה GPS BT. תודה מראש.

2cookie

New member
1. שניהם SE

2. שניהם QVGA 3. מבחינת יכולות אל חוט הם משתווים 4. ה-HP קצר וצר יותר, ה-DELL דק יותר 5. לדעתי ה-DELL יהיה עדיף, במיוחד לסרטים מבחינת עוצמת המעבד.

shklar1

New member
שכחת להוסיף שגם ל-HP יש מצלמה

אומנם האיכות לא משהו בכלל, אבל עדיין - מדובר בגימיק נחמד שאין לאקסים

shay454

New member
אני שואל בגלל ש....

pocket pc freak העלו ביקורת טובה על המסך של ה3715. בנוסף הבנתי שיש IR חזק יחסית ב3715 בנוסף לגבי סרטים, גם על מעבד של 312Mhz לא היה בעיה להריץ סרטים. השאלה איזה מסך איכותי יותר?

2cookie

New member
המסך ב-DELL מעולה.

וגם הוא תומך ב-CIR... באשר למעבד- ה-DELL יכול להגיע ל-520 מגה הרץ בגירסאות הנמוכות. איזה איכותי יותר? אני לא יודע, אבל לא נראה לי שאחד מהם יאכזב אותך.

2cookie

New member
כבר ציינתי שבהפרש המחירים בין ה-X30

לבין ה-RX ניתן לקנות מצלמה מתחברת איכותית יותר מב-HP ועם פוקוס מתכוונן..

shed

New member
---> בקשר ל-WiFi...

אם מישהו יכול להעלות לכאן (או במסר) את ה-FCC ID של הדל ואת ה-FCC ID של ה-3715 אני אוכל להשוות ביניהם בדיוק.

shay454

New member
FCC ID של 3715

HP FCC (47 CFR) Part 15C, Section 15.247&15.249 ETS 300 328, ETS 301 489-6 Low Voltage Directive IEC950 UL, CSA, and CE Mark ---------------------------------------------------- את של הDELL לא מצאתי.

shed

New member
---->

זה רק הכיתוב המתבקש על יד FCC. אני צריך את ה- FCC ID של המוצר (זה מעין מספר סידורי, מתחיל עם כמה אותיות בד"כ, ואמור להיות על אותה מדבקה).

mikeoreli

New member
מבחינת מסכים

אני לא ראיתי את שני המכשירים אך מביקורות שקראתי, המבקרים ציינו לשבח את המסכים של המחשבים החדשים של HP. אני לא יודע אם ההשוואה היא מול המסכים הקודמים של HP (ע"ע 19XX, 4XXXת 2XXX ) או שזה יחסית למכשירים אחרים.

2cookie

New member
ביחס לקודמים בעיקרון...

של ה-RZ1710 צויין כלבן לחלוטין אך כנחות מה-X30 למשל.

2cookie

New member
של ה-DELL מעולה.. כמעט 3 שעות

עם WIFI ומסך בבהירות הגבוהה ביותר.

mikeoreli

New member
אז זהו

על הRX3715 הריצו תוכנה שמדמה שימוש מלא במכשיר עם תאורה של 100% והמכשיר עבד 8 שעות מה שעם הפתיע את המבקרים. לדעתי, זמן העבודה של המכשיר יהווה גורם די משמעותי שישחק לידיים של HP. לעומת זאת, הדל עם מעבד יותר חזק וזול ב200$ (בארה"ב, בארץ ההבדל הוא 200 ש"ח - גנבים כבר אמרנו, לא?) מה שיכול לאזן את המצב ואפילו להטות אותו לכיוון דל.

למעלה