הבדלים בין תרבויות

Rוני

New member
הבדלים בין תרבויות

צריכה להכין הרצאות בנושא הנדרש לאנשים שיוצאים לקריירה עצמאית הכוונה היא לאפשר להם להכיר טוב יותר לקוחות פוטנציאלים המגיעים מתרבויות שונות, על מנת שיוכלו לספק להם שרות הולם יותר. האם למישהו יש מידע או לינקים מתאימים? בתודה מראש ושבת שקטה ושלווה לכולנו

Rוני

New member
ושוב חוזרת על השאלה

זה חשוב לי מאד קישקשתא? אין אפילו רמז?

קישקשתא

New member
אני מצטערת

אני לא ממש מבינה את השאלה.. את רוצה חומר על תרבויות שונות באיזה תחום? של קהלים בישראל? בעולם?

Rוני

New member
מצטערת קישקשתא על חוסר הבהירות

ואנסה להרחיב אני צריכה להכין הרצאה בנושא של הבדלים בין תרבויות לקבוצה שלומדת שיווק כלומר - כשבאים להציע מוצר ללקוח או כשנמצאים עם לקוח איך להבין אותו יותר איך להבין את שפת הגוף שלו או את הנימוסין/מחוות/התנהגויות למשל: יש עמים שמחייכם כשהם כועסים או כשהם במבוכה ולא כאשר הם שמחים אם תציע לעולה מרוסיה תה/קפה הוא יסרב פעמיים, רק בפעם השלישית הוא יסכים היפנים אוהבים משא ומתן ארוך ומתיש הגרמנים מאד אמינים במשא ומתן שלהם הסינים - אצלם חוזה זו המצלה בלבד, לא בהכרח יקיימו אותו האם עכשיו אני ברורה יותר? או שדרוש הסבר נוסף? אני צריכה את זה בעיקר לגבי דברים שרלוונטים לארץ (כלומר אוכלוסיות שנמצאות בארץ) אבל כל מידע נוסף יעזור ותודה מראש

קישקשתא

New member
שפת גוף

א. ממש אין על מה להתנצל
ב. בפורום בליננד דייט התארחה בשבוע שעבר נילי רעם - מומחית לשפת גוף - נכון שזה לא בדיוק התחום, אבל המאמר כולל בתוכו הרבה, מומלץ אם שפת גוף מעניינת אותך.

Rוני

New member
תודה לך קישקשתא ../images/Emo13.gif

אם עולים לך עוד רעיונות אשמח מאד ושוב תודה ושבוע טוב מקווה שהפעם תפוז ישלח ולא יצנזר

למעלה