הבדלים בין החברות...

r0asso

New member
הבדלים בין החברות...

האם באמת שוווה לשלם הרבה יותר על אותו הדבר? לדוגמה יש את המחשב הזה של מסי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132 שעולה 3700 ומחשב כזה עם מפרט דומה של HP היה עולה כמעט כפול איך זה יכול להיות?

eliel11

New member
תעשה חיפוש MSI או איבורי בגוגל או בפורום

ואז תבין למה.

Jan22

New member
תמיד תשאל את עצמך את השאלה הבאה:

למה מפרט X עולה אצל חברות המותג במחיר Y ואצל חברות לא מוכרות הוא עולה Y חלקי שתיים ? מה התשובה לדעתך ?

eliel11

New member
במקרה של MSI דווקה המחשבים הם טובים

רק שאייבורי מקבלים מהם "שאריות" כלומר מוצרים שלא עברו את הבקרת איכות וכו. כמובן שאיבורי מקבלים גם דגמים במצב מעולה. הבעיה היא שאם יש לך בעיה זה לא יעניין אף אחד שם. אם קיבלת דגם דפוק או בטרייה דפוקה וכו לא יחליפו לך את המחשב בחיים. פשוט יטרטרו אותו ואותך עד שיישבר לך ותקנה מכספך לוח אם חדש (כדוגמה). השאלה הפשוטה היא האם אתה רוצה להמר על המחשב שלך. אגב בעולם MSI הוא מותג. ממש חבל שאייבורי הוא היבואן שלהם. סתם מוציא להם שם רע.

Ultra-Skater

New member
אני דווקא חשבתי ש MSI נחמד יותר מ HP

אני מחפש עכשיו מחשב (בקנדה) וממשראיתי פה HP ו MSI עם אותם המפרטים ה HP עולה פחות... אבל אולי זה רק כי הוא יותר נפוץ ונמכר... ... אני שונא את הגימור המסנוור של HP אחרת הייתי כבר קונה אחד. יש משהו לעשות עם זה ? (להדביק מדבקות לצבוע משהו.. ?) - אני מתכוון לעובדה שכל הפלסטיק מחזיר אור ... מילא המסך.. אבל שאר המחשב ?! במיוחד מסביב למסר...

למעלה