הבדלים בין ההמרכזים

אנחנו מוזמנים לשניידר ביום חמישי

פגישה ראשונה, להתחלת התהליך. אני מקווה שיהיה בסדר ושנהיה מרוצים. אשמח להיפגש
את שם ביום חמישי ?

orii

New member
זו הכללה קצת בעיתית

כנראה זה מה שהתאים להם להיות "צעירים" בשניידר ו"מבוגרים" בתל השומר. לדעתי העניין המרכזי הוא ההתאמה האישית בין המשפחה לגישה של המרכז ולצוות.

את האמא* שכתבה גם למעלה??

כי שם האמא* כתבה שהיא מישהו שעבד בשתי המרפאות מאוד מבלבל הסיפור הזה ממש רצוי להרשם בתפוז בשם עיקבי שניתן להתייחס אליו

טוב אני מתארת לעצמי מי זה

אבל זה לא משנה יש אנשים בוגרים מכל מני סוגים כאלו שמעדיפים את שניידר וכאלו שתל השומר יותר מתאים להם וגם הורים מכל מני סוגים כך שכמו שאורי כתב, זה תלוי באופי של האנשים ולא בגיל

orenkulu

New member
+1

סיאפניקית, לא הייתה פה הודעה אחת שלך שלא הייתי עושה לייק.

הבדלים בין ההמרכזים

שבוע טוב לכולם איך בוחרים מרכז? מישהו יודע מה ההבדל בין מרכז שניידר למרכז ספרא? האם ניתן לעבור ממרכז אחד לשני? או להבדיל- להיות מטופל/רשום בשני מרכזים? המלצות יתקבלו בברכה

השאלה הכי קשה שיכולת לשאול כאן...

יש תחרות סמויה בין המרכזים ובין החולים וכל אחד חושב שהמרכז שלו הוא הכי טוב שיש.. בערך כמו לשאול את מי אוהבים יותר אבא או אמא...הכי טוב ללכת פיזית ולראות מה הכי מתאים לך בצורת ודרך הטיפול.

בחירת מרכז

הי מיכל, מכיוון ואת נמצאת בתקופה מאוד מבלבלת אני ממליצה לך מאוד להסתייע בריקי בבחירת במרכז שבו תטופלו ריקי עובדת באיגוד CF ואין לה אינטרסים בשום מרפאה כמובן היא מכירה את המרפאות שנים רבות ותוכל לעזור לך להתאים את המרפאה לצרכים שלך ולאופי שלך כמובן שבחירת מרפאה אינה חתונה קתולית תמיד אפשר לעבור למרפאה אחרת אבל חשוב מאוד להתחיל להיות במעקב בקיצור, תתקשר לריקי
אני אישית מטופלת במרפאת שניידר. אשמח לענות על שאלות ואפשר גם במסרים אישיים

orii

New member
שאלה קשה

יש הבדלים מסוימים בגישה ובגדשים של המרכזים האלו ולכן למשפחות מסוימות מרכז אחד מתאים יותר מהשני. יש גם שאלה של כימיה עם רופא זה או אחר שיכולה מאוד להשפיע. אי אפשר להיות מטופילם בשני המרכזים בו זמנית, אבל כמובן אפשר לעבור מאחד לשני. זה לא יהיה פשוט לעבור, לכן כדאי להתחיל להיות מטופל במרכז היותר מתאים לך. הייתי מקשיב מאוד לעצה של ריקי בנושא - כי זה אחד הדברים שהיא הכי טובה בו - לדעת איזה מרכז יותר מתאים - לאיזו משפחה. בסופו של דבר, אני מאמין שהדרך הכי טובה היא אם תוכלי להיפגש עם מנהלי שני המרכזים ולתרשם בעצמך.

היה מעודד...

מבדיקות כלליות שעשו לאמיר, נאמר לי שאין לו שום סממן והוא נראה בריא לחלוטין. בכל זאת, ליתר בטחון, עשו לו צילום רנטגן, תבחין זיעה ובדיקות דם (לקחו לו 10 מבחנות דם!!) נגיע שוב בעוד כשבועיים לבדיקות נוספות ולהדרכות מה לעשות אם וכאשר. אמיר עבר יום קשה של בדיקות, הפשטה והלבשה שוב ושוב, מתיחות של ידיים ורגליים ודקירות. כואב הלב שדבר כזה קטן, רק חודשיים נמצא פה, וכבר עובר את כל זה
אבל סה"כ יצאתי בהרגשה טובה, גם ממה שנאמר לי, וגם מההתרשמות שלי מהצוות

יופי, הלוואי ושכל הפגישות הבאות שלכם במרפאה

תהינה רק ביקורות כאלו!!! חשוב מאוד להקפיד על ביקורות תכופות כדי לתפוס את התסמינים עוד כשהם קטנים ולטפל בהם

למעלה